Ćwiczenia - 14 cm proszę o zestaw ćwiczeń

Kks - Pon 22 Cze, 2015
Temat postu: 14 cm proszę o zestaw ćwiczeń
Witam serdecznie mam 25 lat czlonek w stanie spoczynku 6-7 cm czasem mniej jak jest jakiś stres w stanie wzwodu ma 14 cm 12 12.5 gr pare dziewczyn potrafiło skomentować ale mały cieżko tez w niektórych pozycjach czlonek wyskakuje z pochwy chciałbym te 2-3 cm podgonić i zwiekszyć wielkość w stanie wzwodu i spoczynku jaki zestaw ćwiczeń dobrać żeby tez nie zrobić sobie krzywdy ? A i czy te ćwiczenia trzeba wykonywać na wzwodzie ? Czy lepiej na miękkim do tego nie mam tez 1h dziennie żyłby bawić sie małym jedyna opcja w wannie po rozgrzaniu sprzętu gorąca woda
Cycus85 - Pon 22 Cze, 2015

Poczytaj temat ktory pisze kadeon ale 8d deski do deski znajdziesz tam odpowiedzi na twoje pytania
Troche wysilku

Zachariasz - Pon 22 Cze, 2015

Tak jak napisał Cycus, najpierw sobie troche poczytaj, ja tak zrobilem zanim zaczalem cwiczyc. Poczytaj jak kazdy z nas cwiczy to juz bedziesz wiedzial jak cwiczyc. Na poczatek najlepiej zacznij klasycznie od nieduzej ilosci jelq albo od rozciagania to co robie ja, Heretyk czy tez DuzBerlo ;p. Nie zakladaj w zwiazku z tym oddzielnego tematu ;)
Heretyk - Pon 22 Cze, 2015

Ten co my robimy jest zalecany dopiero od 6 tygodni stazu
DuzeBerlo - Wto 23 Cze, 2015

https://www.pegym.com/for...forum/2166-jpsM
Ja polecę ci to.