Krosty i plamki - Co to się stało ? GRZYBICA ?

daniel9393 - Pon 08 Cze, 2015
Temat postu: Co to się stało ? GRZYBICA ?
Cześć chłopaki.
Mam 22 lata, a moja kobieta 25 .Błagam o pomoc. Otóż od tygodnia zacząłem sypiać ze swoją kobietą i robiliśmy to już 5 razy ale wczoraj doznałem szoku !. Za każdym razem robiliśmy to bez prezerwatywy. Ale piszę w innej kwestii. Zawsze miałem czystego penisa nigdy mi nic nie dolegało, aż tutaj nagle wczoraj wstaję patrzę na mojego PENISA i załamałem się ! KURDE CO TO JEST ? Grzybica ? HIV ? UMIERAM ?

Patrzcie na zdjęcia mojego Penisa co się stało ?

Do jakiego lekarza powinienem się z tym udać ? Co to może być ? Powiem szczerze, że nigdy czegoś takiego nie miałem tych plam, pryszczów czy co to jest i normalnie przeraziłem się strasznie wczoraj jak to zobaczyłem. Zaraziłem się od dziewczyny czymś ? NIGDY WCZEŚNIEJ CZEGOŚ TAKIEGO NIE MIAŁEM !

NIGDY WIĘCEJ SEXU BEZ PREZERWATYWY !!!

Sorki za jakoś zdjęć i w ogóle, że na forum ale jakoś nie wiem gdzie mam spytać co z tym zrobić do jakiego lekarza się udać

PROSZĘ O POWAŻNE POTRAKTOWANIE SPRAWY, a nie hejty jaki mały itp... bo to nic nie wnosi

Ko2a11 - Pon 08 Cze, 2015

Wstrzymaj się od aktywności seksualnej na jakiś tydzień (nawet masturbacji) i obserwuj. Jak nie przejdzie to do lekarza rodzinnego ;)
Per Rectum - Wto 09 Cze, 2015

Spokojnie. Na pewno nie umrzesz. To nie jest nic poważnego, ale też nie takiego żeby się nie skonsultować.
A więc po prostu idź do lekarza - może być pierwszego kontaktu, jak radzi kolega Ko2a11, lub wal prosto do dermatologa (być może i tak cię skierują).
Nie czekał bym jednak z tym, tylko zadziałał szybko, bo coś takiego może się zaognić lub roznieść na zdrowe jeszcze obszary.
Nota bene widziałem już kiedyś coś podobnego, co okazało się zwykłą opryszczką narządów płciowych (przeniesioną na członka przez seks oralny) i zostało szybko wyleczone zwykłą maścią przeciwwirusową.
Trzymam kciuki i życzę twojemu penisowi rychłego powrotu do normalności.
(PS. Nie zapomnij napisać słówko o diagnozie i postępach w leczeniu)