Zagięcie prącia - Skrzywienie i ułożenie penisa w bokserkach

Kokos91 - Pon 27 Kwi, 2015
Temat postu: Skrzywienie i ułożenie penisa w bokserkach
Witajcie,

Mój penis mocno odstaje w bok, prócz tego jest trochę zakrzywiony do góry. Wygląda to dla mnie mocno nieestetycznie, jednak potrzebuję też Waszej opinii. Jak myślicie - czy może być to spowodowane tym, że od dziecka noszę penisa w bokserkach skierowanego na lewą stronę?(jak na zdjęciu) Jak wygląda to u Was? Czytałem, że wielu facetów nosi penisa pionowo do góry - co jest dla mnie dziwne, bo i tak zsuwa się on na bok podczas chodzenia. Wielu nosi go też w dół. I teraz pytanie - jak dokładnie? Wzdłuż jąder i pomiędzy nimi? Czy wzdłuż, ale obok jąder, np. po lewej stronie?

Czy jest jakiś sposób, na "wyprostowanie" penisa? Tzn. aby nie odginał się w lewo aż tak bardzo?

Klik 1
Klik 2
W bokserkach

Shnitzel - Pon 27 Kwi, 2015

Taki urósł, taki zostanie. Noszenie miało jakis pośredni wpływ a raczej chyba zbyt ciasne bokserki na takiego olbrzyma. Nic już z tym nie zrobisz, jedynie nie gnieć go bardziej i dobierz właściwy rozmiar bokserek.

Poza tym, penis jest bardzo fajny i to skrzywienie dodaje mu moim zdaniem pewnego uroku.

DuzeBerlo - Wto 28 Kwi, 2015

Jelq i rozciąganie mogą korygować krzywiznę penisa. Pytanie czy jakoś ci przeszkadza?
Kokos91 - Wto 28 Kwi, 2015

Przeszkadzać nie przeszkadza. Taka krzywizna jest dla mnie jedynie mocno nieestetyczna.
kolega007 - Pią 15 Maj, 2015

Spróbuj nosić go na drugą stronę, i może ciasne bokserki do spania tez z ułożeniem na drugą stronę, spróbuj kilka tygodni i zobacz czy to coś zmieni...
adhd32 - Nie 28 Cze, 2015

Nie noś go na drugą stronę, przy takiej "krzywiźnie" męczyłbyś się niemiłosiernie (mam delikatnie skrzywionego w lewo i noszenie go "w prawej nogawce" powoduje u mnie dyskomfort). Raczej nic z tym nie zrobisz. Jak powiedział Shnitzel - taki urósł, taki zostanie :)