Luźne dyskusje o męskich sprawach - Wkładanie go

men1995 - Pon 13 Kwi, 2015
Temat postu: Wkładanie go
Prośba do Panów do poradę.
Przy wkładaniu "ptaka" do pochwy mojej dziewczynie ona odczuwa ból który występuje tylko czasami, oczywiście zawsze robimy sobie grę wstepną, staram się Ją jak najbardziej rozluźnić minetą, palcami przed włożeniem swojego pena masuje jej wejście żołędzią i staram się wchodzić delikatnie, ale i tak często musimy przerwać bo odczuwa silny tępy ból jak zapakuje go do połowy :/ Czym to może być spowodowane ?

cape_horn - Pon 13 Kwi, 2015
Temat postu: Re: Wkładanie go
men1995 napisał/a:
Przy wkładaniu "ptaka" do pochwy mojej dziewczynie ona odczuwa ból który występuje tylko czasami ...

Twój zaganiacz jest raczej poważnym kalibrem. A jak było z poprzednią dziewczyną?

BTW - ten filmik 127595.mp4 to Ty? Super. A kto Was filmował - kumpel czy druga laska? Daj więcej z tej sesji - zarąbisty materiał.

men1995 - Pon 13 Kwi, 2015
cape_horn napisał/a:
men1995 napisał/a:
Przy wkładaniu "ptaka" do pochwy mojej dziewczynie ona odczuwa ból który występuje tylko czasami ...

Twój zaganiacz jest raczej poważnym kalibrem. A jak było z poprzednią dziewczyną?

BTW - ten filmik 127595.mp4 to Ty? Super. A kto Was filmował - kumpel czy druga laska? Daj więcej z tej sesji - zarąbisty materiał.

Telefon oparty o poduszki. :lol:

Z poprzednią dziewczyną było wszystko ok, nie było takiego problemu.

cape_horn - Pon 13 Kwi, 2015
men1995 napisał/a:

Z poprzednią dziewczyną było wszystko ok, nie było takiego problemu.

A jak jest u niej z naturalną lubrykacją? Może ma zbyt suche środowisko w pochwie.

arkan - Pon 13 Kwi, 2015
men1995 napisał/a:
Przy wkładaniu "ptaka" do pochwy mojej dziewczynie ona odczuwa ból który występuje tylko czasami, oczywiście zawsze robimy sobie grę wstepną, staram się Ją jak najbardziej rozluźnić minetą, palcami przed włożeniem swojego pena masuje jej wejście żołędzią i staram się wchodzić delikatnie, ale i tak często musimy przerwać bo odczuwa silny tępy ból jak zapakuje go do połowy :/ Czym to może być spowodowane ?

Dwie opcje
może mieć kandydoze
lub
zbyt rzadko się spotykacie i po prostu jest naturalnie ciasna