Inne problemy - Prawid³owe erekcja
ged321 - Sro 08 Kwi, 2015 Temat postu: Prawid³owe erekcja Jak wygl±da prawid³owa erekcja?
jak penis jest u³o¿ony do brzucha?
legolas1 - Sro 08 Kwi, 2015
http://www.penis.com.pl/f...highlight=k%B1t
jak widzisz ró¿ny jest k±t penisa w stanie erekcji.
Ma³yPotworek - Sro 08 Kwi, 2015
To ja te¿ do³±czê siê do pytania I jak le¿ycie na plecach maj±c erekcjê to jak u³o¿ony jest wasz penis?
17yeol - Sro 08 Kwi, 2015
Ma³yPotworek, jak le¿y siê na plecach to wiadome jest chyba, ¿e penis pod wp³ywem grawitacji te¿ "po³o¿y" siê na brzuchu ;p
17yeol internety pokazywa³y co¶ innego Dlatego ju¿ zwatpilem i musia³em was zapytaæ
17yeol - Sro 08 Kwi, 2015
Ma³yPotworek, w internetach ró¿ne rzeczy mo¿na zobaczyæ ;p przynajmniej ja tak mam ze jak leze na plecach to penis nie stoi na baczno¶æ :p
Siê naogl±da cz³owiek a potem my¶li, ¿e co¶ z nim nie tak
lolloko - Sro 08 Kwi, 2015
17yeol napisa³/a: | Ma³yPotworek, jak le¿y siê na plecach to wiadome jest chyba, ¿e penis pod wp³ywem grawitacji te¿ "po³o¿y" siê na brzuchu ;p |
No nie wiem czy tak do koñca, wiadome Mi stoi do góry trochê w stronê brzucha przygiêty, ale bardziej stoi ni¿ le¿y.
[ Dodano: Sro 08 Kwi, 2015 ]
Ma³yPotworek napisa³/a: | 17yeol internety pokazywa³y co¶ innego Dlatego ju¿ zwatpilem i musia³em was zapytaæ |
co pokazywa³y ?
lolloko, chodzi mi o co¶ takiego tylko bez trzymania rêk±: http://www.nudeboycocks.c...rd-big-dick.jpg
fifinow88 - Sro 08 Kwi, 2015
nie ma takiego czego¶ jak "prawid³owa erekcja". Tak samo jak ka¿dy penis ró¿ni siê d³ugo¶ci±, grubo¶ci±, zakrzywieniem, kolorem, u¿y³owieniem tak samo i k±tem pod jakim stoi.
legolas1 - Sro 08 Kwi, 2015
Jak ju¿ jeste¶my przy tym temacie to zag³osujcie w ankiecie w po¶cie z linku jak Wasze stoj±. Bêdziemy mieæ lepsz± statystykê.
lolloko - Sro 08 Kwi, 2015
Ma³yPotworek Ja mam podobnie, mo¿e bardziej do góry, ale w sumie jak stoi i jest twardy to jest ok !
No mo¿e
lolloko - Czw 09 Kwi, 2015
Ma³yPotworek, u mnie to wygl±da tak,gdy le¿ê na placach :
|
|