Inne problemy - Prawid這we erekcja

ged321 - Sro 08 Kwi, 2015
Temat postu: Prawid這we erekcja
Jak wygl康a prawid這wa erekcja?
jak penis jest u這穎ny do brzucha?

legolas1 - Sro 08 Kwi, 2015

http://www.penis.com.pl/f...highlight=k%B1t

jak widzisz r騜ny jest k徠 penisa w stanie erekcji.

Ma造Potworek - Sro 08 Kwi, 2015

To ja te� do陰cz� si� do pytania :D I jak le篡cie na plecach maj帷 erekcj� to jak u這穎ny jest wasz penis?
17yeol - Sro 08 Kwi, 2015

Ma造Potworek, jak le篡 si� na plecach to wiadome jest chyba, 瞠 penis pod wp造wem grawitacji te� "po這篡" si� na brzuchu ;p

17yeol internety pokazywa造 co� innego ;) Dlatego ju� zwatpilem i musia貫m was zapyta� :D
17yeol - Sro 08 Kwi, 2015

Ma造Potworek, w internetach r騜ne rzeczy mo積a zobaczy� ;p przynajmniej ja tak mam ze jak leze na plecach to penis nie stoi na baczno嗆 :p

Si� naogl康a cz這wiek a potem my郵i, 瞠 co� z nim nie tak
lolloko - Sro 08 Kwi, 2015

17yeol napisa�/a:
Ma造Potworek, jak le篡 si� na plecach to wiadome jest chyba, 瞠 penis pod wp造wem grawitacji te� "po這篡" si� na brzuchu ;p

No nie wiem czy tak do ko鎍a, wiadome ;) Mi stoi do g鏎y troch� w stron� brzucha przygi皻y, ale bardziej stoi ni� le篡.

[ Dodano: Sro 08 Kwi, 2015 ]
Ma造Potworek napisa�/a:
17yeol internety pokazywa造 co� innego ;) Dlatego ju� zwatpilem i musia貫m was zapyta� :D

co pokazywa造 ?

lolloko, chodzi mi o co� takiego tylko bez trzymania r瘯�: http://www.nudeboycocks.c...rd-big-dick.jpg
fifinow88 - Sro 08 Kwi, 2015

nie ma takiego czego� jak "prawid這wa erekcja". Tak samo jak ka盥y penis r騜ni si� d逝go軼i�, grubo軼i�, zakrzywieniem, kolorem, u篡這wieniem tak samo i k徠em pod jakim stoi.
legolas1 - Sro 08 Kwi, 2015

Jak ju� jeste鄉y przy tym temacie to zag這sujcie w ankiecie w po軼ie z linku jak Wasze stoj�. B璠ziemy mie� lepsz� statystyk�.
lolloko - Sro 08 Kwi, 2015

Ma造Potworek Ja mam podobnie, mo瞠 bardziej do g鏎y, ale w sumie jak stoi i jest twardy to jest ok !

No mo瞠 ;)
lolloko - Czw 09 Kwi, 2015

Ma造Potworek, u mnie to wygl康a tak,gdy le輳 na placach :