Luźne sprawy męsko-męskie. - Dylemat

TheMac - Sro 01 Kwi, 2015
Temat postu: Dylemat
Hej, ostatnio dostałem propozycję od faceta żeby mi zrobił loda. Ja jestem hetero, byłem już z dziewczyną niejedną. Moje pytanie: co złego w tym żeby mi zrobił? Lodzik się często nie zdarza a w sumie dziewczyna robi tak samo, i do tego nie zawsze chce.. niestety. Ta propozycja padła w saunie. Co wy na to? Zgodzić się? czy to bardzo gejowskie?
szymon_013 - Sro 01 Kwi, 2015

Ja bym się zgodził, co ci szkodzi :P
boy2010 - Sro 01 Kwi, 2015

jeśli nie masz nic przeciwko i masz na to ochotę to nad czym się zastanawiasz ? w czym widzisz problem ?
TheMac - Sro 01 Kwi, 2015

boy2010 napisał/a:
jeśli nie masz nic przeciwko i masz na to ochotę to nad czym się zastanawiasz ? w czym widzisz problem ?

No np. jest strach przed tym że ktoś zauważy i będzie zaraz że g... itd. Jestem tolerancyjny ale wiecie jacy są ludzie.. gdzie najlepiej robić takie rzeczy? ja z Warszawy.

Shnitzel - Sro 01 Kwi, 2015

Zależy co to za sauna była. Generalnie jak masz poczucie komfortu - to daj sobie zrobić. Jak masz ku temu obiekcje - olej temat.
thomas31 - Czw 02 Kwi, 2015

Ja na twoim miejscu bym spróbował
TheMac - Pią 03 Kwi, 2015

Dobra pierwszy raz dałem facetowi... do buzi oczywiście.
Shnitzel - Pią 03 Kwi, 2015

i jak?
MałyPotworek - Pią 03 Kwi, 2015

No czekamy na sprawozdanie ;)
TheMac - Pią 03 Kwi, 2015

Shnitzel napisał/a:
i jak?

Było całkiem przyjemnie, staram się nie przejmować i on też chciał to zrobić.. ciężko porównać kto robi lepiej dziewczyna czy facet, ale oba podobnie chyba.