Pompki - Opuchnięcie penisa po używaniu pompki
kacper321 - Nie 22 Mar, 2015 Temat postu: Opuchnięcie penisa po używaniu pompki Witam. Po użyciu pompki mój penis strasznie spuchł i pod skórą zebrała się woda. Pompki używałem około 30 minut. Proszę was o poważne wypowiedzi. Czy ktoś z was miał już taki problem? Czy opuchlizna sama zejdzie? Proszę o pomoc.
Zachariasz - Nie 22 Mar, 2015
Nic sie nie bój, sie nic wszystko bedzie w porzadku. Dodatkowo powiem Ci ze zadaniem pompki jest doprowadzanie penisa do takiego wlasnie stanu
kacper321 - Pon 23 Mar, 2015
Wydaje mi się że nie jest to normalne... Wyobraź sobie na penisie pęcherz wielkości swojego jądra wypełniony wodą..
Zachariasz - Pon 23 Mar, 2015
Człowieku, ja tez tak miałem ;D !, zniknnie nic Ci nie bedzie
[ Dodano: Pon 23 Mar, 2015 ]
Penis wygladał jak by go kilka pszczół użądliło hehe
piotr090980 - Sro 18 Maj, 2016
ja tak samo, po prostu trochę nabrzmiał i tak jest trzeba odczekać swoje
Marcinex30 - Pon 30 Maj, 2016
Zniknie zniknie, ale trzeba z rozwagą tego uzywac
onesa - Sob 25 Cze, 2016
Najczęstszą przyczyną opisywanych problemów po użyciu pompki próżniowej, jest uraz ciśnieniowy, który powoduje przesącz płynu surowiczego i powstanie obrzęku. Dodatkowo po użyciu pompki próżniowej może dojść do powstania załupka. Jeśli obrzęk nie będzie ustępował, pojawi się dyskomfort, ból, należy zgłosić się najlepiej do lekarza.
kalarepa150 - Pon 18 Lip, 2016
pompki działają ale o pierwsze - trzeba ich używać systematycznie a po drugie, nie przesadzać, bo może to prowadzić do przykrych konsekwencji jak np zasinienie lub mocna opuchlizna.
zbychwawawa - Sro 20 Lip, 2016
kalarepa150, a co sama używasz pompki?
|
|