Luźne dyskusje o męskich sprawach - Co zrobic aby przyrodzenie wydawalo sie wieksze?
HappyBoy - Nie 01 Mar, 2015 Temat postu: Co zrobic aby przyrodzenie wydawalo sie wieksze? Witam
mam pytanie co zrobic, aby genitalia byly bardziej widoczne w spodniach i wywolywaly zachwy. Macie jakies sposoby?
michal2342 - Nie 01 Mar, 2015
hmm a co masz az takie male hmm daj foto zobaczymy ocenimy
Rufus1 - Nie 01 Mar, 2015
HappyBoy, nosić odpowiednie, czyli dpoasowane matki, wtedy podtrzymują jadra i penisa dość wysoko i wtedy powinien się odznaczać. Przynajmniej u mnie to działa
HappyBoy - Nie 01 Mar, 2015
Ale w moim wypadku to i tak malo widac :/ niestety w zwisia za duzy nie jest wiec opracowalem taka taktyke, ze wyciagam go z bielizny i gumka podtrzymuje go wyzej przez co znacznie sie odznacza tylko czasem jest to nie wygodne
[ Dodano: Sro 04 Mar, 2015 ]
Wiec zdjecia narazie nie pokarze michal2342 ale opracowalem sposob, aby genitalia bardziei sie odznaczaly, mozna np. Wujasc je z bielizny i zrobic tak aby gumka od bielizny podtrzymywala caly sprzet mam nadzieje ze wiadomo o co chodzi. Jest keszcze standard czyli skarpetki w bokserki Jak macie jakies podobne pomysly to piszcie jak kobiety oszukuja nasz pushupami to my tez mozemy :p
Master1989 - Sro 01 Kwi, 2015
Bielizna męska typu push up, tylko trochę droga:/, możesz również chodzić z odsłoniętym żołędziem wtedy penis wydawać się bedzie większy, ale uwaga na otarcia
cape_horn - Pon 13 Kwi, 2015 Temat postu: Re: Co zrobic aby przyrodzenie wydawalo sie wieksze?
HappyBoy napisał/a: | Witam
mam pytanie co zrobic, aby genitalia byly bardziej widoczne w spodniach i wywolywaly zachwy. Macie jakies sposoby? |
Przypomina mi się moda z lat 70. Wtedy jansy biodrówki mocno obcisłe to była podstawa. Widać to na zdjęciach znanych grup rockowych. Można mierzyć ich kutasy bez ściagania spodni
Artrue - Nie 03 Maj, 2015
Ja sobie kupiłem tablety SizePower i mały mi się powiększył o 3,5 cm więc nie muszę żadnych gaci typu push up ubierać ;P
Zachariasz - Nie 03 Maj, 2015
ta i przybyło cI 5 cm w bicku a jajami zamiatasz po ziemi
johnybastard - Czw 07 Maj, 2015
nie ma to jak bujna wyobraźnia
Pinoki0 - Pon 18 Maj, 2015
Ja mam najbardziej wydatne krocze w szarych i błękitnych spodniach. Nie za jaskrawe kolory. Mocno mi ogolnie rozpycha nogawkę, nie zawsze, ale nieraz to aż trochę mi głupio a nieraz nie, haha...
|
|