Inne problemy - Chodzenie z ściągniętym napletkiem

Czerczil20 - Nie 01 Lut, 2015
Temat postu: Chodzenie z ściągniętym napletkiem
Zastanawiam się czy nie zacząć chodzić z ściągniętym napletkiem chociażby dla samej higieny. Czy warto? Nie ma żadnych skutków ubocznych? Wysychanie główki nie jest niebezpieczne?
Rufus1 - Nie 01 Lut, 2015

Czerczil20, żadnych skutkow ubocznych nie ma, możesz tak chodzić, lepeij głowka się wietzry
chomik875 - Nie 01 Lut, 2015

Wystarczy się myć porządnie.
Krzysztofff - Nie 01 Lut, 2015
Temat postu: Re: Chodzenie z ściągniętym napletkiem
Czerczil20 napisał/a:
Zastanawiam się czy nie zacząć chodzić z ściągniętym napletkiem chociażby dla samej higieny. Czy warto? Nie ma żadnych skutków ubocznych? Wysychanie główki nie jest niebezpieczne?

Nie radzę, chodzenie ze ściągniętym napletkiem skutkuje zmniejszeniem wrażliwości żołędzi.
Skutkiem ubocznym jest mniej czuły żołądź , nie ma się potem takich doznań, sam tego doświadczyłem , i przestałem chodzić ze ściągniętym napletkiem bardzo szybko.

kraszer - Pon 02 Lut, 2015

Ja raz spałem bez napletka i strasznie mi spuchła sciągnięta skóra
haster69 - Pon 02 Lut, 2015
Temat postu: Re: Chodzenie z ściągniętym napletkiem
Krzysztofff napisał/a:

Nie radzę, chodzenie ze ściągniętym napletkiem skutkuje zmniejszeniem wrażliwości żołędzi.
Skutkiem ubocznym jest mniej czuły żołądź , nie ma się potem takich doznań, sam tego doświadczyłem , i przestałem chodzić ze ściągniętym napletkiem bardzo szybko.

Dla niektórych to plus, bo można dłużej się bawić.

naroznik01 - Pią 06 Lut, 2015

Ja sobie od bardzo dawna chwalę, nic nie puchnie, a są przyjemności intensywniejsze. Oczywiście higiena też na plus. Tylko nie każdy może. Jeśli napletek puchnie, to niestety lepiej tego nie robić.
Rufus1 - Sob 07 Lut, 2015

naroznik01, ja też lubię chodzić ze sciągniętym napletekiem i nic mi nie puchnie. Jest super
kraktak - Wto 12 Maj, 2015

Co robicie że napletek nie wraca na zoledzia? Bo czytałem że można chodzić ze sciagnietym napletkiem, tylko nie wiem jak to zrobić :/
Zachariasz - Wto 12 Maj, 2015

Problem życia ;O. Niektórzy tak nie mogą, mi np zawsze bedzie wracał bo mam sporo skóry i h** nic nie poradze ;d. Jesli to dla Cb az tak wazne to mozesz sobie podwiazac zoledzia jakims cienkim sznureczkiem po sciagnieciu skory i wtedy sie nie zsunie ale ja wiem czy to warte zachodzu ... ;)
MałyPotworek - Wto 12 Maj, 2015

Jak się ma za dużo skóry, to podobno to pomaga ją zmniejszyć
Zachariasz - Wto 12 Maj, 2015

No albo sie obrzezaj jak to dla Cb takie wazne i po problemie