Inne problemy - Chodzenie z ściągniętym napletkiem
Czerczil20 - Nie 01 Lut, 2015 Temat postu: Chodzenie z ściągniętym napletkiem Zastanawiam się czy nie zacząć chodzić z ściągniętym napletkiem chociażby dla samej higieny. Czy warto? Nie ma żadnych skutków ubocznych? Wysychanie główki nie jest niebezpieczne?
Rufus1 - Nie 01 Lut, 2015
Czerczil20, żadnych skutkow ubocznych nie ma, możesz tak chodzić, lepeij głowka się wietzry
chomik875 - Nie 01 Lut, 2015
Wystarczy się myć porządnie.
Krzysztofff - Nie 01 Lut, 2015 Temat postu: Re: Chodzenie z ściągniętym napletkiem
Czerczil20 napisał/a: | Zastanawiam się czy nie zacząć chodzić z ściągniętym napletkiem chociażby dla samej higieny. Czy warto? Nie ma żadnych skutków ubocznych? Wysychanie główki nie jest niebezpieczne? |
Nie radzę, chodzenie ze ściągniętym napletkiem skutkuje zmniejszeniem wrażliwości żołędzi.
Skutkiem ubocznym jest mniej czuły żołądź , nie ma się potem takich doznań, sam tego doświadczyłem , i przestałem chodzić ze ściągniętym napletkiem bardzo szybko.
kraszer - Pon 02 Lut, 2015
Ja raz spałem bez napletka i strasznie mi spuchła sciągnięta skóra
haster69 - Pon 02 Lut, 2015 Temat postu: Re: Chodzenie z ściągniętym napletkiem
Krzysztofff napisał/a: |
Nie radzę, chodzenie ze ściągniętym napletkiem skutkuje zmniejszeniem wrażliwości żołędzi.
Skutkiem ubocznym jest mniej czuły żołądź , nie ma się potem takich doznań, sam tego doświadczyłem , i przestałem chodzić ze ściągniętym napletkiem bardzo szybko. |
Dla niektórych to plus, bo można dłużej się bawić.
naroznik01 - Pią 06 Lut, 2015
Ja sobie od bardzo dawna chwalę, nic nie puchnie, a są przyjemności intensywniejsze. Oczywiście higiena też na plus. Tylko nie każdy może. Jeśli napletek puchnie, to niestety lepiej tego nie robić.
Rufus1 - Sob 07 Lut, 2015
naroznik01, ja też lubię chodzić ze sciągniętym napletekiem i nic mi nie puchnie. Jest super
kraktak - Wto 12 Maj, 2015
Co robicie że napletek nie wraca na zoledzia? Bo czytałem że można chodzić ze sciagnietym napletkiem, tylko nie wiem jak to zrobić :/
Zachariasz - Wto 12 Maj, 2015
Problem życia ;O. Niektórzy tak nie mogą, mi np zawsze bedzie wracał bo mam sporo skóry i h** nic nie poradze ;d. Jesli to dla Cb az tak wazne to mozesz sobie podwiazac zoledzia jakims cienkim sznureczkiem po sciagnieciu skory i wtedy sie nie zsunie ale ja wiem czy to warte zachodzu ...
MałyPotworek - Wto 12 Maj, 2015
Jak się ma za dużo skóry, to podobno to pomaga ją zmniejszyć
Zachariasz - Wto 12 Maj, 2015
No albo sie obrzezaj jak to dla Cb takie wazne i po problemie
|
|