Luźne dyskusje o męskich sprawach - Włosy na klacie.

lolloko - Pon 05 Sty, 2015
Temat postu: Włosy na klacie.
Mam pytanie do starszych i bardziej doświadczonych użytkowników. Mam na klacie troche włosów, tyle ile chciałbym ale są one jasne i cieniutkie. W efekcie nie widać ich prawie w ogóle chyba że z 20 cm. Czy jest sposób na ich pogrubienie / wzmocnienie , włosy zaczęły mi rosnąć jakieś 1,5 roku temu i do teraz są takie delikatne.
Shnitzel - Wto 13 Sty, 2015

Nie ma. One takie sa jakie ci natura nadala.
boy2010 - Wto 13 Sty, 2015

lolloko ja na twoim miejscu bym się cieszył /uważam że jeśli owłosienie to tylko naturalne czyli na twarzy i na dole :wink:
:arrow: w końcu człowiek nie ma wyglądać jak owłosiona małpka :wink: /

DJM89 - Wto 13 Sty, 2015

A Twój ojciec też ma takie jasne włosy?
kon-mat - Wto 03 Lut, 2015

A w innych miejscach ciała ( łoniaki, na nogach) też masz takie. Może jeszcze ściemnieją, masz jeszcze czas !
lolloko - Wto 03 Lut, 2015

Łonowe przystrzygam, a gdzie indziej jest ok. Wkurza mnie to trochę bo akurat owłosiona klata wygląda męsko...
kon-mat - Czw 09 Kwi, 2015

To sobie zafarbuj włosy,mówię serio, znam kolesia który kupuje co jakiś czas czarną farbę do włosów i farbujewłosy( klatę i brzuch )xD
lolloko - Czw 09 Kwi, 2015

Wiem że klata średnio atrakcyjna ale kon-mat tu masz zdjęcie. Pomysł farbowania jakoś do mnie nie przemawia...

boy2010 - Czw 09 Kwi, 2015

co ty chcesz ? nie każdy ma zarost jak trawnik :wink:
chomik875 - Czw 09 Kwi, 2015

lolloko napisał/a:
Łonowe przystrzygam, a gdzie indziej jest ok. Wkurza mnie to trochę bo akurat owłosiona klata wygląda męsko...

A co Ty kobietą jesteś? Chyba nie, jak jesteś mężczyzną, to ma wyglądać męsko.

lolloko - Czw 09 Kwi, 2015

Nie wiem o co Ci chodzi. Włosy łonowe przystrzygam lub ostatnio golę na 0 dla wygody własnej, gdzie indziej nic z nimi nie robię.
boy2010 - Czw 09 Kwi, 2015

chomik875 daj mu spokój każdy robi ze swoim ciałem to co chce i lubi :P
JedenMoment - Czw 09 Kwi, 2015

Ja to bym najchetniej pozbyl sie wlosow z klaty <choc malo ich mam jest>nwm dlaczego ale takie jakies nastawienie mam
MałyPotworek - Czw 09 Kwi, 2015

To mi oddaj :D
kon-mat - Czw 09 Kwi, 2015

lolloko klata jak klata, dla mnie ok ;)