Luźne dyskusje o męskich sprawach - noszenie penisa

loram15 - Sob 13 Gru, 2014
Temat postu: noszenie penisa
Siemka.
Ostatnio zauważam ze część facetów nosi penisa w bieliźnie do dołu..czy to jest wgl wygodne?
Jak tam z tym u Was?

17yeol - Sob 13 Gru, 2014

Piszesz tak jakby noszenie penisa do dołu było czymś niespotykanym. A ja wręcz przeciwnie nie mogę sobie nawet wyobrazić noszenia penisa do góry i nawet chyba większość nosi do dołu ;)
loram15 - Sob 13 Gru, 2014

z tego co widzę po szatniach to pół na pół...
pisałem w ten sposób, bo ja w dół sobie nie wyobrażam-dla mnie niewygodnie...:p

redman32 - Nie 14 Gru, 2014

Jakoś sobie nie wyobrażam jak miałbym kutasa nosić "do góry". Ma mi wystawać ze spodni czy co?
Koteł - Nie 14 Gru, 2014

Jak do góry nosicie, żeby nie wychodził? Nie wyobrażam sobie tego... A w dol, to czuję się nieswojo przez sporą górkę w spodniach. Dlatego noszę na bok.
loram15 - Sro 17 Gru, 2014

może mam za małego i dlatego? :p
a Wam jak staje to przecież namiot gigant :o :p

haster69 - Czw 18 Gru, 2014

Mój to się często na bok układa :o
kadeon - Czw 18 Gru, 2014

A ja nie wiem jak można nosić w gore chyba z majtek mi by wyszedł nosze luźne bokserki penis układa się na dół zawsze czasem lekko w bok. Mozna do góry ale to wymaga obcisłej bielizny w życiu sobie tak nie wyobrażam a nie chwaląc si :P e małego nie mam wiec by wyszedł pewnie z gaci:p.
lubelsky - Pią 02 Sty, 2015

moj chyba nie jest specjalnie maly ale nosze do gory.
jak staje to przesuwa sie w bok, o tak:

http://s5.postimg.org/ycsx4zcxj/majty.jpg

boy2010 - Sob 03 Sty, 2015

lubelsky :shock: co za wspaniały widoczek :wink: bezcenny /za wszystko inne zapłacisz......... :wink: /
al17 - Czw 26 Lut, 2015

ja noszę bokserki, więc nie da się go ułożyć "do góry" = zawsze jest skierowany "w dół"
poza tym najczęściej sam chowa się do prawej nogawki

sax128 - Czw 26 Lut, 2015

Tylko i wylacznie na dol :) Zajebiscie sie w spodniach odznacza :)
JedenMoment - Czw 09 Kwi, 2015

Ja nosze bokserki i nosze pupila do gory ale pochylonego na prawa strone niejestem zbytnie chojnie obdarzony :roll: ale jakos tak mi wygodniej :p :wink:
fifinow88 - Pią 10 Kwi, 2015

ja kiedyś nosiłem tylko do góry, wtedy jeszcze nosiłem slipki, później zobaczyłem, że mój brat nosi w dół i tak spróbowałem i już zostało :) czasem się przesunie na bok, ale generalnie do dołu.