Luźne dyskusje o męskich sprawach - Konkurs - najwiekszy penis na forum

newuser3 - Pią 12 Gru, 2014
Temat postu: Konkurs - najwiekszy penis na forum
witam, takiego tematu chyba nie bylo a mysle ze fajna sprawa. co byscie powiedzieli na konkurs na wlasciciela najwiekszego penisa na forum? Zasady proste - chetni uczestnicy wrzucaja fote sprzetu z przystawiona linijka i podaja dlugosc (lub takze obwod), po jakims czasie niezalezne jury (lub moderacja) wyloni zwyziezce i tym samym nada zaszczytny tytul przepenisa forum ;)
mysle ze w szranki mozna stawac z minimum 21 cm na liczniku (patrzac po fotach w galerii), co sadzicie o pomysle?

kwestie zasad/pomiarow itd do ustalenia, ciekawe czy znalezliby sie goscie z >25cm ;)

redman32 - Pią 12 Gru, 2014

Pomysł dobry, ale czy koniecznie trzeba z linijką?

Wrzucam moje foto ale bez linijki :P

kadeon - Pią 12 Gru, 2014

Może i tak być ale dla czego minimum 21 cm? to co mniejsze nie mogą startować? i weź pod uwagę obwód ja np mam bardzo grubego ale nie tak długiego.
newuser3 - Pią 12 Gru, 2014

Kadeon, spokojnie:) rzucilem 21 bo chyba logiczne ze najdluzszy penis na pewno nie bedzie ten ponizej 20 (a jest sporo uzytkownikow ktorzy maja sprzety dluzsze niz 20), tak to wyeliminuje z marszu spora czesc kompanow ale trudno, mozemy zrobic dodatkowy konkurs na najgrubszego;)
redman32 - linijka lub jakis inny obiekt jest konieczna do porownania - rozne ujecia zdjecia, katy itd - nie bedzie porownania;) rozumiem, ze startujesz w konkursie, jaki metraż? ;)

kadeon - Pią 12 Gru, 2014

Ja Cie rozumie ale tu takich z 20 cm jest dosłownie garstka a reszta to poniżej tych 18 ma tutaj dla tego takich z 20 cm to będzie dosłownie kilku lub nie:p. I własnie mógłbyś zacząć od siebie?.
fiut69 - Pią 12 Gru, 2014

To forum schodzi na psy
redman32 - Sob 13 Gru, 2014

Konkurs jest fajny :) lubię takie pomysły :)
fiut69 - Sob 13 Gru, 2014

No tak czczenie dużej fujary komu by się nie podobało na pewno gościowi co ma dużego ;)
newuser3 - Nie 10 Maj, 2015

duzeberlo wbijaj do konkursu:)
MałyPotworek - Nie 10 Maj, 2015

Duzeberlo, patryk161, redman32, kadeon :D
redman32 - Nie 10 Maj, 2015

jeszcze yeol17 się nadaje :P

No on również :D Nie napisalem o nim bo zapomnialem jego nicku :p
redman32 - Nie 10 Maj, 2015

Ty tez sie nadajesz :)

Jeszcze kolega alexkkxela :D
redman32 - Sob 23 Maj, 2015

i jak tam z tym konkursem?
MałyPotworek - Sob 23 Maj, 2015

redman32 i inni! :D Mobilizujcie się i wstawiajcie tutaj fotki z miarkami. Chyba najlepiej byłyby, gdyby były dwa zdjęcia, jedno z długością, drugie z obwodem

Proszę bardzo. Fotki już na forum były więc kopiuję wcześniej zamieszczone

MałyPotworek - Sob 23 Maj, 2015

Jak na razie prowadzisz ;)

Warunek konkursu musi być taki, by było widać całą linijkę bez ściemy ;) inaczej zamieszczanie fotek z linijką nie ma sensu jeśli nie widać odkąd się mierzy
maxxx1990 - Sob 23 Maj, 2015

zgłaszam swoją kandydaturę;) na razie bez linijki ale jak zrobię to dodam tutaj:)

kotecek94 - Nie 24 Maj, 2015

:roll:
MałyPotworek - Nie 24 Maj, 2015

kotecek94, Jelq i pewnie bedzie dwudziestka ;)
redman32 - Sob 13 Cze, 2015

No i co jest panowie? Linijki w domu nie macie?
MałyPotworek - Sob 13 Cze, 2015

Ja mogę Wam ppożyczyć jakby co ;)
onesa - Sro 17 Cze, 2015

MałyPotworek, To może ty najpierw wstaw swoje zdjęcie, ośmiel innych, bo jak na razie to jeden kandydat.
MałyPotworek - Sro 17 Cze, 2015

Za duże wymagania jak dla mnie ;c
redman32 - Czw 18 Cze, 2015

pieprzysz! zamieszczaj fote z linija :P
MałyPotworek - Czw 18 Cze, 2015

Miało być od 21 :D
kurdigen - Nie 28 Cze, 2015

moj maly

redman32 - Nie 28 Cze, 2015

No i wreszcie ktoś coś zamieścił :) bo są tu tacy co twierdzą, że mają >20cm ale nie mają linijki w domu :lol: :lol: :lol: Kutas fajny tylko że jakoś zdjęcia tragiczna
radek0909 - Wto 04 Sie, 2015

Linijka to by sie znalazła ale sprzęcior za maly
Krzysztofff - Sro 05 Sie, 2015

kurdigen napisał/a:
Obrazek
moj maly

wygląda na fotomontaż

MałyPotworek - Sro 05 Sie, 2015

No taki jakiś dziwny
chłop z mazur - Nie 16 Sie, 2015

też bym dał ale mam zamałego :D
redman32 - Nie 16 Sie, 2015

nie pierdol tylko dawaj fotke :)

proszę :)

http://zapodaj.net/e0c2c0b29f226.jpg.html

Carlosscarl - Nie 16 Sie, 2015

Ile ma cm ? :o

moze sami zgadnijcie:)
MałyPotworek - Nie 16 Sie, 2015

Miało byc z miarka :p

ojj wybaczcie ...nie mialem wtedy pod ręką :)

chłop z mazur napisał/a:
ojj wybaczcie ...nie mialem wtedy pod ręką :)

No ale o to właśnie chodzi, żeby z linijką były ;)

dobra dobra ...w wolnej chwili zrobie .. bo marudzisz :)

chłop z mazur napisał/a:
dobra dobra ...w wolnej chwili zrobie .. bo marudzisz :)

Oj dziękuję, czuję się wybrańcem :)

pokaz raz jeszcze swojego :D
redman32 - Nie 16 Sie, 2015

No ludzie nie wciskajcie kitu, że nie macie linijki. Linijka w dowolnym sklepie papierniczym to koszt nie więcej jak 5zł a jak nie macie kasy to jedźcie do Ikea po miarkę!!!
onesa - Pon 17 Sie, 2015

redman32, dokładnie, po to jest ten temat, żeby wrzucać z linijką.
Aniaxpo - Sro 19 Sie, 2015

Moim zdaniem konkurs niemiarodajny. Po pierwsze nieuwzględniający obwodu, autor postawił granicę 21 cm długości nie stawiając granicy dla obwodu. Tymczasem jeżeli liczyć by objętość to dużo większy jest penis mający 15 cm długości i 18 cm obwodu niż taki mający 21 cm długości i np 10 cm obwodu. Moim zdaniem jeżeli już wybierać przepenisa :D forumowego to trzeba to zrobić maksymalnie sprawiedliwie aby nikogo nie dyskryminować na starcie. Tak więc proponuje w punkcie 1. podać długość penisa mierzoną centymetrem krawieckim od góry, w punkcie 2. długość penisa mierzoną centymetrem krawieckim od dołu, w punkcie 3 długość penisa mierzoną centymetrem krawieckim z prawej strony w 4. z lewej strony, w 5. obwód przy nasadzie, 6. obwód pośrodku trzonu, 7. obwód przy końcowej części trzonu, 8. obwód żołędzi. Na koniec zliczyć centymetry z wszystkich pomiarów i podać ich sumę jako liczbę punktów zawodnika :D . Trochę dużo tych pomiarów ale tylko tak da się wyłonić autentycznego zwycięzce, bez zarzucania mu, że zmierzył po tej stronie gdzie ma więcej cm , albo, że podał tylko wielką długość a ma chudego i tak naprawdę przez to małego etc.
Per Rectum - Sro 19 Sie, 2015

Aniaxpo napisał/a:
Trochę dużo tych pomiarów ale tylko tak da się wyłonić autentycznego zwycięzce, bez zarzucania mu, że zmierzył po tej stronie gdzie ma więcej cm , albo, że podał tylko wielką długość a ma chudego i tak naprawdę przez to małego etc.

A może jednak nie dajmy się zwariować. Zatrudnijmy jeszcze do tej forumowej zabawy sędziów-kontrolerów oraz przeszkolonych mierniczych z laserowymi miernikami.

onesa - Sro 19 Sie, 2015

Myślę, że wystarczy jeden pomiar - z długości, za to u każdego mierzony tym samym sposobem. No ewentualnie jeszcze obwód.
MałyPotworek - Sro 19 Sie, 2015

Trzeba było zamiast "największy" dać "najdłuższy" i by było po problemie :)
Aniaxpo - Pon 24 Sie, 2015

Dalsza dyskusja jest czcza bo i tak konkurs jest niepopularny i nikt w nim nie chce brać udziału. Jury w postaci autora tematu i moderatorów raczej powinno ten konkurs zaproponować w "galerii dumy męskiej" bo jest to dział uczęszczany w przeciwieństwie do tegoż tematu.

Nie musisz mi Per Rectum tłumaczyć, że jest to zabawa, przecież całe to forum jest dla większości użytkowników zabawą. Może nieliczni prowadzą tu odchylone od normy życie seksualne polegające na homoseksualnym wojeryźmie lub homoseksualnym ekshibicjoniźmie , może część najmłodszych użytkowników traktuje to jako "edukacje seksualną". Dla reszty faktycznie jest to dział pod tytułem rozrywka. Niemniej jednak to, że jest to zabawa nie zwalnia autora konkursu z obowiązku uczciwych zasad tegoż. Penis, patrząc na niego geometrycznie, z czym musisz się zgodzić, jest ciałem wielowymiarowym nie zaś odcinkiem. Zaproponowana przeze mnie metoda jest jedyną uczciwą. Konkurs w formie zaproponowanej przez autora może doprowadzić do sytuacji, w której zwycięzcą zostanie np ktoś mający penisa skrzywionego jak bumerang w dół( zmierzonego po krzywiźnie) chudego na 10 cm obwodu i co będzie to przepenis forumowy :D ??

Per Rectum - Pon 24 Sie, 2015

A jaką metodą wybierzemy metodę pomiarową?
Aniaxpo - Wto 25 Sie, 2015

Per Rectum napisał/a:
A jaką metodą wybierzemy metodę pomiarową?

Rozumiem Per Rectum, że Twoje pytanie to żart, więc odpowiem w formie żartu- może w drodze 4 pytania we wrześniowym referendum :D

onesa - Wto 25 Sie, 2015

możemy też losować :)
newuser3 - Wto 25 Sie, 2015

Niektorzy chyba zbyt mocno przejeli sie tematem, Panowie wiecej luzu - a nie wymyslacie 10 metod pomiarowych, moze jeszcze niezalezne jury ktore dokonywac bedzie pomiaru;)
nie moge zmienic tematu - chodzi o dlugosc, nie obwod, moze byc chudy;)
w sumie jest niewiele zgloszen, czyzby na forum bylo tak malo userow z palkami >20cm? z obecnych zdjec z linijkami prowadzi duzeberlo (chyba ze cos pominalem?)

redman32 - Czw 27 Sie, 2015

Bawi mnie to. Niektórzy chwalą się jakie to mają dorodne wymiary, ale fotki z linijką to już wstawić nie chcą. Bo niby nie mają linijki w domu. Głupszej ściemy już wymyślić nie potraficie? No fakt, linijka jest towarem bardzo deficytowym, kupowanym za dewizy i trzeba uzyskać pozwolenie na używanie linijki od Głównego Urzędu Miar. Od grudnia 2014 pojawiły się tu zaledwie 2 zdjęcia z linijką, podczas gdy temat "Mierzymy wielkość penisa" ma już 140 postów!!! Czy aż tak bardzo ściemniacie w tym co piszecie, że wstydzicie się pokazać fotkę przy linijce?
onesa - Pią 28 Sie, 2015

redman32, chyba trafiłeś w sedno
bear834 - Pią 04 Wrz, 2015

redman32 - w sumie ta teoria dowodzi jednego - facetow z duzymi kutasami >20cm rzeczywiscie za wielu nie ma. To forum jest specyficzne i moze nie byc miarodajne ale i tak powinno byc tutaj zdecydowanie wiecej wlascicieli duzych sprzetow niz np. na forum wedkarskim (tematyka forum ;)
Berlo chyba sie juz na forum nie udziela ale to on prowadzi w rankingu,
w sumie - ciekawe czy ktos robil cos takiego - wlasciciel najdluzszego penisa w Polsce - i ile by mogl miec cm :)

maxxx1990 - Pon 28 Wrz, 2015

trzeba ożywić konkurs:)

Aniaxpo - Pon 28 Wrz, 2015

Max, nikt nie zaprzeczy, że niewątpliwie masz dużego. Ale pomiar, który pokazałeś to jest naprawdę nic nie warty i to nie jest już dyskusja jakaś szczegółowa jak dokładnie zmierzyć. Zobacz przecież mierzysz tak naprawdę blat biurka a penis jest w tego tle.
bear834 - Pon 28 Wrz, 2015

max ile tam siedzi? wez porzadnie zmierz bo widze ze jeszcze z zapasem pomiaru dokonales, czyzbysmy mieli nowego lidera?
MałyPotworek - Pon 28 Wrz, 2015

maxxx1990, dopiero kiedy mam porównanie do miarki dostrzegłem jaki on duży. Że aż takie coś może urosnąć... :shock:
Krzysztofff - Pon 28 Wrz, 2015

Przecierz zdjęcie jest tak zrobione, aby wyszło więcej niż jest naprawdę, a niektórzy sie tu podniecają
redman32 - Pon 28 Wrz, 2015

Penis mega ogromny :)

choć pomiar wydaje mi się trochę naciągany, ale i tak robi wrażenie :)

Krzysztofff napisał/a:
Przecierz zdjęcie jest tak zrobione, aby wyszło więcej niż jest naprawdę, a niektórzy sie tu podniecają

Jesteś bardzo opryskliwy i niemiły. Czy ty masz jakieś kompleksy bądź coś w tym rodzaju...

Nie dajcie się robić w balona, przejżałem poprzednie zdjęcia i filmiku, gościu, może ma dużego , ale widać , że napewno nie 26 cm, pozatym poprzednie zdjęcia tak zrobione , aby zafałszować rzeczywistość, część zdjęć według mnie to fotomontaż, penis na zdjęciu z pomiarem ma zupełnie inny kształt , niz penis na poprzednich zdjęciach. Widac cień penisa na blacie co znaczy , że penis był zdecydowanie nad blatem.
Haha, kolejny gościu co to chce zaimponować, że ma ponad 20cm , a to totalna ściema , dla naiwnych młodych łykających takie bajki.

[ Dodano: Pon 28 Wrz, 2015 ]
MałyPotworek napisał/a:
Krzysztofff napisał/a:

Jesteś bardzo opryskliwy i niemiły. Czy ty masz jakieś kompleksy bądź coś w tym rodzaju...

Jesteś naiwny , jeżeli wierzysz w takie bajki i takie zdjęcia na tym forum.

Takie zdjęcie z pomiarem , można nawet ściągnąć z netu , np. z innego amerykańskiego forum, i robić ludzi w balona.

Widać po cieniu, że penis jest nad linijką ;) pewnie w rzeczywistosci ma jakies 20-22cm

ale i tak podoba mi się - wygląda na większego niż mój :P

redman32 napisał/a:
Widać po cieniu, że penis jest nad linijką ;) pewnie w rzeczywistosci ma jakies 20-22cm

ale i tak podoba mi się - wygląda na większego niż mój :P

penis na zdjęciu z pomiarem ma inny kształt , niż penis na innych zdjęciach, to nie ten sam penis.

Miarka , ma podziałkę calowa , co może wzskzywać , że zdjęcie nie jest nawet z polski, w polsce raczej sprzedaje sie miary z centymetrami

Krzysztofff napisał/a:
Nie dajcie się robić w balona, przejżałem poprzednie zdjęcia i filmiku, gościu, może ma dużego , ale widać , że napewno nie 26 cm, pozatym poprzednie zdjęcia tak zrobione , aby zafałszować rzeczywistość, część zdjęć według mnie to fotomontaż, penis na zdjęciu z pomiarem ma zupełnie inny kształt , niz penis na poprzednich zdjęciach. Widac cień penisa na blacie co znaczy , że penis był zdecydowanie nad blatem.
Haha, kolejny gościu co to chce zaimponować, że ma ponad 20cm , a to totalna ściema , dla naiwnych młodych łykających takie bajki.

MałyPotworek napisał/a:
Krzysztofff napisał/a:

Takie zdjęcie z pomiarem , można nawet ściągnąć z netu , np. z innego amerykańskiego forum, i robić ludzi w balona.
Ty chyba nie masz życia, bo traktujesz wszystko co tu jest napisane jakbyś nie miał innych problemów poza tym forum i czyimiś penisami. Ja, w odróżnieniu od ciebie, traktuję to jaki zwykłą zabawę...

Kolega maxxx1990 pochodzi z Poznania więc mogę mu osobiście zmierzyć :P

MałyPotworek napisał/a:
Krzysztofff napisał/a:

MałyPotworek napisał/a:
Krzysztofff napisał/a:

Ty chyba nie masz życia, bo traktujesz wszystko co tu jest napisane jakbyś nie miał innych problemów poza tym forum i czyimiś penisami. Ja, w odróżnieniu od ciebie, traktuję to jaki zwykłą zabawę...

Ty traktujesz to jako zabawę , i jednocześnie wierzysz w to, co ktoś napisze, a tu mnóstwo bujających w obłokach, na temat swoich penisów.

MałyPotworek - Wto 29 Wrz, 2015

Krzysztofff napisał/a:
MałyPotworek napisał/a:
Krzysztofff napisał/a:

MałyPotworek napisał/a:
Krzysztofff napisał/a:

Ty traktujesz to jako zabawę , i jednocześnie wierzysz w to, co ktoś napisze, a tu mnóstwo bujających w obłokach, na temat swoich penisów.

Rzecz niedopuszczalna. Pozwij mnie do sądu bo to co ja wyprawiam jest wręcz karygodne.

Krzysztofff - Wto 29 Wrz, 2015

MałyPotworek napisał/a:
Krzysztofff napisał/a:
MałyPotworek napisał/a:
Krzysztofff napisał/a:

MałyPotworek napisał/a:
Krzysztofff napisał/a:

Rzecz niedopuszczalna. Pozwij mnie do sądu bo to co ja wyprawiam jest wręcz karygodne.

Rzecz dopuszczalna, Polska jest wolnym krajem, każdy może wierzyć w co chce.

Aniaxpo - Wto 29 Wrz, 2015

Panowie, sposób pomiaru penisa to rzecz umowna. Chodzi tylko o to, że jeżeli urządzamy konkurs- to niepodważalna zasada jest taka, że każdy mierzy tak samo, aby było uczciwie. Można mierzyć według sposobu, którym wychodzi najmniej czyli od góry, bez odginania penisa, bez przyciskania, można zmierzyć tak by wychodziło na maksa- od odbytu do ujścia moczowej cewki. Ale jeżeli już przyjmiemy sposób, to niech on będzie niepodważalny dla wszystkich.
onesa - Wto 29 Wrz, 2015

od odbytu? To może jeszcze razem z kręgosłupem?
Zresztą to mało ważne, niech maxxx1990 wstawi więcej zdjęć, na udowodnienie, że to jego penis i tyle w temacie.

MałyPotworek - Wto 29 Wrz, 2015

Krzysztofff napisał/a:
MałyPotworek napisał/a:
Krzysztofff napisał/a:
MałyPotworek napisał/a:
Krzysztofff napisał/a:

MałyPotworek napisał/a:
Krzysztofff napisał/a:

Więc po co robisz ten cały cyrk? :|

Krzysztofff - Wto 29 Wrz, 2015

MałyPotworek napisał/a:
Krzysztofff napisał/a:
MałyPotworek napisał/a:
Krzysztofff napisał/a:
MałyPotworek napisał/a:
Krzysztofff napisał/a:

MałyPotworek napisał/a:
Krzysztofff napisał/a:

Więc po co robisz ten cały cyrk? :|

W sumie, to nie wiem oco ci chodzi? , jaki cyrk?
Facet robi ludzi w balona i zapewne ma wielką polewe z tych , którzy to łykają.
To już kwestia naiwności poszczególnych osób, które są w stanie uwierzyć w takie zdjęcia.

PPP13 - Sro 30 Wrz, 2015

onesa pomysł z mierzeniem z kręgosłupem jest o tyle zły (tak, wiem, że wtedy to był sarkazm), że w długości kręgosłupa-w zależności od wzrostu-występują znaczne różnice i bardzo wysoki człowiek z 7 cm penisa przy takim mierzeniu może przebić bardzo niskiego człowieka z 27 cm penisa.
bear834 - Sro 30 Wrz, 2015

OMG, nie wierze w co czytam:) najlepiej mierzcie od karku, potem po kręgosłupie i kończycie na czubku, tylko kolejny problem bo nie starczy centymetra krawieckiego:)

Panowie, to był luźny pomysł na konkurs, bez nagród itd a się spinacie. Jak sprzęt jest duży to od razu widać na fotce, chioćby nie wiem jak się oszukiwało z linijką i tak to wyjdzie:)

nie wiem czy jest ktokolwiek na forum z penem >25cm?

Krzysztofff - Sro 30 Wrz, 2015

bear834 napisał/a:
OMG, nie wierze w co czytam:) najlepiej mierzcie od karku, potem po kręgosłupie i kończycie na czubku, tylko kolejny problem bo nie starczy centymetra krawieckiego:)

Panowie, to był luźny pomysł na konkurs, bez nagród itd a się spinacie. Jak sprzęt jest duży to od razu widać na fotce, chioćby nie wiem jak się oszukiwało z linijką i tak to wyjdzie:)

nie wiem czy jest ktokolwiek na forum z penem >25cm?

Można zrobić tak fotki , że mały penis, wyda się miarę duży, z mojego doświadczenia wynika, że odpowiednie ułożenie aparatu może naprawdę podretuszować wielkość penisa.
Sam mam fotki na których powiedziałbym , że penis wydaje się na około 18-20 cm , a w rzeczywistości ma około 15-15,5 cm.

onesa - Sro 30 Wrz, 2015

Z tego, co wiem, nie było nigdzie napisane, w jaki sposób mają być robione zdjęcia, więc póki co wygrywa i tak maxxx1990
Aniaxpo - Sro 30 Wrz, 2015

Czyli generalnie jest to konkurs bredni i bzdur. W takim razie to jest penis "znanej" mi osoby, której nie chce się zakładać konta. Zgłaszam Kandydaturę Jasia - http://www.xxxaporn.com/4..._long_cock.html :D
redman32 - Sro 30 Wrz, 2015

co za lanca :) kto to?
maxxx1990 - Czw 01 Paź, 2015

co wystawie jakąś fotkę, filmik uznają ze te nie mój albo fotomontaż :( nie chce udowadniać że nie jestem wielbłądem:/ jeśli twierdzicie że to nie mój to wasza sprawa! macie do tego prawo! pozdrawiam wszystkich :)

zresztą namawiało mnie sporo osób bym zrobił fotkę z pomiarem, zrobiłem i co? i to tylko hejty ze to nie mój ze źle mierze :/ itp :(

Krzysztofff - Czw 01 Paź, 2015

maxxx1990 napisał/a:
co wystawie jakąś fotkę, filmik uznają ze te nie mój albo fotomontaż :( nie chce udowadniać że nie jestem wielbłądem:/ jeśli twierdzicie że to nie mój to wasza sprawa! macie do tego prawo! pozdrawiam wszystkich :)

zresztą namawiało mnie sporo osób bym zrobił fotkę z pomiarem, zrobiłem i co? i to tylko hejty ze to nie mój ze źle mierze :/ itp :(

jak byś był spostrzegawczy , to byś zauważył, że penis na zdjęciu z pomiarem, ma inny kształt , niż na twoich poprzednich zdjęciach, na jednych zdjęciach jest gruby pod żołędzią, a na zdjęciu z pomiarem, w tym miejscu jest chudszy od reszty penisa , świat nie składa sie z samych naiwniaków, uwierzących we wszystko.

Aniaxpo - Pią 02 Paź, 2015

Redman, to był żart. To zwykły, amatorski pornus. Choć "lanca" faktycznie, robi wrażenie.

Maxxxx, nie wiem czemu konstruktywną krytykę traktujesz jako hejtowanie. Po prostu zmierz penisa a nie biurko. Zmierz jak chcesz, możesz w wersji minimum od góry, w wersji maksimum od jaj, jak już chcesz naprawdę na bogato, to mierz od odbytu ( w końcu opuszka prącia tam sięga) ale zmierz swojego penisa, tak by było jakieś odniesienie. Bo mierzenie biurka i zrobienie zdjęcia z penisem w tle to nie żaden pomiar. Ale może się czepiam, może to temat faktycznie żartobliwy, w którym wszystkie sztuczki dozwolone.

PPP13 - Pią 02 Paź, 2015

Może już odpuścicie sobie tą krytykę/hejty (niepotrzebne skreślić)? Najlepiej niech maxxx1990 wrzuci jeszcze jakieś jedno lub dwa zdjęcia (oczywiście inne), to będziemy mogli porównać.
onesa - Pon 05 Paź, 2015

Zgodzę się z PPP13,