Luźne dyskusje o męskich sprawach - Kolega.

Koteł - Pią 28 Lis, 2014
Temat postu: Kolega.
Witam. Nie bardzo wiedziałem, gdzie to umieścić, więc jeśli popełniłem błąd proszę moda o przeniesienie tematu. Zaznaczam, ze piszę z telefonu, ale postaram się nie zwariować od tego słownika... :)

Jakis czas temu na WF mieliśmy podzielić się w pary i w ramach ćwiczeń przebiec 10 długości sali z kolegą na plecach. I wszystko fajnie, ale kiedy kolega wszedł mi na barana, nie przytrzymywal się moich ramion, tylko obiął mnie za szyję i, prawdopodobnie nie przypadkiem, ocierał się palcami o moje sutki. Myślicie, że robił to specjalnie? Wg mnie tak. Co z tym zrobić? Proszę o szybką odpowiedź.
ps: jestem chłopakiem.

arkan - Pią 28 Lis, 2014
Temat postu: Re: Kolega.
Koteł napisał/a:
Witam. Nie bardzo wiedziałem, gdzie to umieścić, więc jeśli popełniłem błąd proszę moda o przeniesienie tematu. Zaznaczam, ze piszę z telefonu, ale postaram się nie zwariować od tego słownika... :)

Jakis czas temu na WF mieliśmy podzielić się w pary i w ramach ćwiczeń przebiec 10 długości sali z kolegą na plecach. I wszystko fajnie, ale kiedy kolega wszedł mi na barana, nie przytrzymywal się moich ramion, tylko obiął mnie za szyję i, prawdopodobnie nie przypadkiem, ocierał się palcami o moje sutki. Myślicie, że robił to specjalnie? Wg mnie tak. Co z tym zrobić? Proszę o szybką odpowiedź.
ps: jestem chłopakiem.

A jak się z tym czujesz? Jesteś hetero, gejem czy biseksualny, a może po prostu Cię kręci np. jednorazowa przygoda i walenie konia wspólne z kolegą?

Koteł - Pią 28 Lis, 2014

Cytat:
"A jak się z tym czujesz? Jesteś hetero, gejem czy biseksualny, a może po prostu Cię kręci np. jednorazowa przygoda i walenie konia wspólne z kolegą?"

Po kolei:
1. Dziwnie. Jestem trochę w szoku.
2. Trudne pytanie. Niby hetero, ale może trochę bi.
3. Takie rzeczy raczej nie wchodzą w grę. :P

boy2010 - Pią 28 Lis, 2014

to czym się przejmujesz ? w czym problem ?
sikor17 - Pią 28 Lis, 2014

W sumie powinieneś się cieszyć - miałeś dłuższą chwilę przyjemności XD no chyba, że Ci stanął i ktoś to widział XD
Koteł - Sob 29 Lis, 2014

Znaczy dla sprostowania... to po tym zacząłem myśleć, czy jestem hetro, bo było to całkiem przyjemne. Ale serio pytasz w czym problem?? Chłopak z którym mało co rozmawiam zaczyna mnie macać i to jest wg ciebie normalne, nie ma problemu?
sikor17 - Pon 01 Gru, 2014

Koteł napisał/a:
Znaczy dla sprostowania... to po tym zacząłem myśleć, czy jestem hetro, bo było to całkiem przyjemne. Ale serio pytasz w czym problem?? Chłopak z którym mało co rozmawiam zaczyna mnie macać i to jest wg ciebie normalne, nie ma problemu?

Znaczy wiesz, problem jest albo go nie ma w zależności jaką wersję przyjmiesz. Jeśli jesteś przekonany, że on specjalnie "macał" Ci sutki by Cię pobudzić to wtedy teoretycznie masz problem, jeśli uważasz się za hetero. Natomiast to raczej o niczym nie świadczy. Ja bym na Twoim miejscu na razie odpuścił i zobaczył co będzie dalej. Jeżeli ten kolega będzie dalej zachowywał się "dwuznacznie" - powiedzmy zacznie przy Tobie się nagle bez skrępowania przebierać i nachalnie pokazywać swojego penisa (nie wiem czy bierzecie prysznic po WF) albo rzucał aluzjami albo przez przypadek znajdziecie się w łazience sami a mu stanie - wtedy sam musisz zadecydować co chcesz z tym zrobić. Możesz powiedzieć mu wprost "Daj sobie spokój, jestem hetero" albo... no cóż XD

haster69 - Pon 01 Gru, 2014

Gdyby ci się to nie podobało to zrzuciłbyś go ze swoich pleców. :roll: