Zagięcie prącia - Krzywy penis w dół

Krzysztofff - Czw 09 Paź, 2014
Temat postu: Krzywy penis w dół
Witam , czy takie skrzywienie penisa będzie jakoś przeszkadzać w sexsie ? czy będzie przeszkadzać w wprowadzeniu penisa do pochwy, czy partnerka będzie odczuwać jakiś dyskomfort?, czy mam się czym martwić , czy nie ?
Byłbym wdzięczny za odpowiedź osób z podobnym skrzywieniem.
Na ile stopni oceniacie moje skrzywienie? 25-30 stopni?
http://www.fotosik.pl/pok...fad271bd41.html

TakiJakis - Czw 09 Paź, 2014

Nie jest źle naprawdę, na moje oko jakieś 20 stopni :) Kobieta nie powinna odczuwać żadnych dyskomfortów podczas seksu z Tobą (ew może podczas jakiś specyficznych pozycji), pozycji jest dużo i na pewno znajdziecie ze swoją przyszłą partnerką coś dla siebie :) Taki penis dobry jest do penetracji gardła podczas lodzika (zakrzywienie pomaga w tym właśnie). Nie przejmowałbym się na Twoim miejscu :)
Krzysztofff - Sob 11 Paź, 2014

TakiJakis napisał/a:
Nie jest źle naprawdę, na moje oko jakieś 20 stopni :) Kobieta nie powinna odczuwać żadnych dyskomfortów podczas seksu z Tobą (ew może podczas jakiś specyficznych pozycji), pozycji jest dużo i na pewno znajdziecie ze swoją przyszłą partnerką coś dla siebie :) Taki penis dobry jest do penetracji gardła podczas lodzika (zakrzywienie pomaga w tym właśnie). Nie przejmowałbym się na Twoim miejscu :)

Dzięki za odpowiedź, mam nadzieję ,że masz rację , i żadnych problemów w sexsie nie będzie, bo nie chciałbym robić żadnych zabiegów chirurgicznych , czy plastycznych na moim członku. Byłbym wdzięczny za wypowiedź osobom , które takim penisem dysponują.