Galeria zdjęć - A oto i moje sprzęcisko...

Pytokles - Pon 22 Wrz, 2014
Temat postu: A oto i moje sprzęcisko...
Czas pochwalić się przed Wami swoim oprzyrządowaniem. Liczę na jakieś komentarze, bo nie za dużo mi w życiu było dane widzieć inne członki, co zaowocowało nie tyle kompleksami, co niepewnością, jak wypadam w męskim stadzie ;) . A oto i główny bohater!

Zapraszam do komentowania :) .

Shnitzel - Wto 23 Wrz, 2014

Ostatnia fotka super, moja rada albo mniej strzyż krok (nieco dłuższe) albo ostrzysz także brzuch (wyjdzie ci na dobre).
marcinek23 - Wto 23 Wrz, 2014

przedostatnie zdjęcie najlepsze :)

Cytat:
przedostatnie zdjęcie najlepsze

Takie przybliżenia lezacego penisa przypomina mi wizyte w sklepie mięsnym :P

legolas1 - Wto 23 Wrz, 2014

Pytokles, bardzo fajnie prezentujący się sprzęt. całkowicie zgadzam się z Shnitzel odnośnie owłosienia.
boy2010 - Wto 23 Wrz, 2014

Shnitzel no a czym jak nie ''mięskiem'' jest penis ? :wink: /tylko nie do jedzenia/ :wink: :lol:

boy2010,
Wszystko zależy od prezencji, prezentowanie penisa jak na półce chłodniczej zdejmuje z niego csła atrakcyjność.

1killr - Sro 24 Wrz, 2014

jak dla mnie to masz duży komin na penisie... ja tak miałem w czasie stulejki. Po plastyce napletka i kolejnej poprawce jest idealnie 8)
Pytokles - Sro 24 Wrz, 2014

legolas1 napisał/a:
Pytokles, bardzo fajnie prezentujący się sprzęt. całkowicie zgadzam się z Shnitzel odnośnie owłosienia.

Wezmę to pod uwagę przy następnym goleniu! :)

Cytat:

jak dla mnie to masz duży komin na penisie... ja tak miałem w czasie stulejki. Po plastyce napletka i kolejnej poprawce jest idealnie

Zapewniam, że nie mam stulejki. Napletek ściąga się łatwo i bezboleśnie ;) .

katosy - Sob 27 Wrz, 2014

dobry sprzęt
jeśli umiesz go używasz, to tym lepiej :)