Galeria zdjęć - A oto i moje sprzęcisko...
Pytokles - Pon 22 Wrz, 2014 Temat postu: A oto i moje sprzęcisko... Czas pochwalić się przed Wami swoim oprzyrządowaniem. Liczę na jakieś komentarze, bo nie za dużo mi w życiu było dane widzieć inne członki, co zaowocowało nie tyle kompleksami, co niepewnością, jak wypadam w męskim stadzie . A oto i główny bohater!
Zapraszam do komentowania .
Shnitzel - Wto 23 Wrz, 2014
Ostatnia fotka super, moja rada albo mniej strzyż krok (nieco dłuższe) albo ostrzysz także brzuch (wyjdzie ci na dobre).
marcinek23 - Wto 23 Wrz, 2014
przedostatnie zdjęcie najlepsze
Cytat: | przedostatnie zdjęcie najlepsze |
Takie przybliżenia lezacego penisa przypomina mi wizyte w sklepie mięsnym
legolas1 - Wto 23 Wrz, 2014
Pytokles, bardzo fajnie prezentujący się sprzęt. całkowicie zgadzam się z Shnitzel odnośnie owłosienia.
boy2010 - Wto 23 Wrz, 2014
Shnitzel no a czym jak nie ''mięskiem'' jest penis ? /tylko nie do jedzenia/
boy2010,
Wszystko zależy od prezencji, prezentowanie penisa jak na półce chłodniczej zdejmuje z niego csła atrakcyjność.
1killr - Sro 24 Wrz, 2014
jak dla mnie to masz duży komin na penisie... ja tak miałem w czasie stulejki. Po plastyce napletka i kolejnej poprawce jest idealnie
Pytokles - Sro 24 Wrz, 2014
legolas1 napisał/a: | Pytokles, bardzo fajnie prezentujący się sprzęt. całkowicie zgadzam się z Shnitzel odnośnie owłosienia. |
Wezmę to pod uwagę przy następnym goleniu!
Cytat: |
jak dla mnie to masz duży komin na penisie... ja tak miałem w czasie stulejki. Po plastyce napletka i kolejnej poprawce jest idealnie |
Zapewniam, że nie mam stulejki. Napletek ściąga się łatwo i bezboleśnie .
katosy - Sob 27 Wrz, 2014
dobry sprzęt
jeśli umiesz go używasz, to tym lepiej
|
|