Ćwiczenia - Problem z cwiczeniami
pg2464 - Nie 10 Sie, 2014 Temat postu: Problem z cwiczeniami Witam, wykonuje cwiczenia na powiekszenie penisa od 3 tyg. wedlug wlasnego planu z wykorzystaniem cwiczen z poradnika, moj problem polega na tym ze jak narazie udalo mi sie powiekszyc obwod penisa ale nie dlugosc, w czym moze byc problem ?
Moj plan :
Rozgrzewka
Jelq jednoreczne 20 min
Cwiczenie na obwod z poradnika 10 min
Rozmiary poczatkowe
Dlugosc 15 cm ( mierzone od gory )
Obwod 12 cm
Obecnie
Dlugosc 15 cm
Obwod 12,5 cm
Cel
Dlugosc 16-17 cm
Obwod 13-14 cm
Przepraszam za bledy
kadeon - Pon 11 Sie, 2014
Bo w zasadzie ćwiczenia działają głównie na obwód penisa, sam jestem tego przykładem ćwiczyłem trzy miesiące ponad i obwód z 14,3 cm powiększyłem do 16 cm największy jaki miałem to 17cm ale to cześć opuchlizny była po ćwiczeniach unormowało się i zostało 16cm:). Co do długości w czasie ćwiczeń nic kompletnie 0 było 15,8cm ale udało mi się zrobić 16,5cm w naturalny sposób zacząłem ćwiczyć i biegać i 7kg zrzuciłem brzuch zredukowany ale jeszcze mam tkanki tłuszczowej w granicach 16% ćwiczę dalej podejrzewam że jak zejdę do około 10% to penis więcej sie odsłoni podstawa i dobije do 17cm . Btw nie ćwiczę dla penisa kalenistyke tylko dla własnego zdrowia i wymarzonej sylwetki. Wiec jak masz brzuch ogólnie tam ponad 15% tkanki tłuszczowej ćwicząc schudniesz i odsłonisz więcej penisa to jest naukowo dowiedzione, dla tego własnie ludzie z nadwaga z reguły maja mniejsze penisy. Pozdro!.
pg2464 - Pon 11 Sie, 2014
Nie mam czego spalac poniewaz jestem szczupla osoba Najwyzej jak juz osiagne dobry obwod zaczne wyprobowywac cwiczenia z poradnika typowe na powiekszanie.
kadeon - Pon 11 Sie, 2014
Szczupła to pojecie względne chodzi o procenta tkanki tłuszczowej możesz być szczupły a na brzuchu lekko zalany jak tak jest masz szanse spalając to powiększyć odsłonić penisa. Ale jak masz płaski brzuch to tak jak mówisz. A z ćwiczeń jak już polecam wszystkie odmiany jelq działają na obwód i długość.
|
|