Luźne dyskusje o męskich sprawach - JAKI JEST NAJWAZNIEJSZY ORGAN SEKSUALNY ???

Gość - Czw 30 Lis, 2006
Temat postu: JAKI JEST NAJWAZNIEJSZY ORGAN SEKSUALNY ???
Ciekawe kto wie i odpowie . Zobaczmy jakie macie doswiadczenie??? :D
Gość - Czw 30 Lis, 2006
Temat postu: Re: JAKI JEST NAJWAZNIEJSZY ORGAN SEKSUALNY ???
robo55 napisał/a:
Ciekawe kto wie i odpowie . Zobaczmy jakie macie doswiadczenie??? :D

o jej. czuje sie jak na lekcji przy odpowiedzi hehe... a tak serio to...niewiem...chyba umysł (?) ...jesli ma byc madrze... bo to wlasnie w umyśle w mozgu zostaja nam jakies slady z wczesnych stosunkow, to tam wlasnie odciskaja sie nasze wspomnienia te dobre i te zle, kazda normalna kobieta (chyba) nie osiagnie orgazmu, przyjemniosci z seksu jesli sama sobie na to nie pozwoli... to daje takze do myslenia ze seksu nie nalezy traktowac przedmiotowo. seks ma byc poglebianiem zwiazku dwoch kochajacych sie ludzi... dobra wiecej nie pisze...pewnie zle napisalam i lufa bedzie:):P :P

harold mckee - Czw 30 Lis, 2006

lepiej bym tego nie ujal :)

ja takze uwazam ze najlepszym narzedziem jest nasz mozg, gdyz jak wczesniej wpomniala kolezanka to wlasnie on odbiera wszystkie impulsy itp itp itp :) to w mozgu powstaje obraz tego jak ma to wygladac a nie, mowiac kolokwialnie, glowka penisa :}, i to wlasnie powoduje ze kazdy raz jest wspanialy :) i wyjatkowy :)

Gość - Czw 30 Lis, 2006

Nie chodzi o lufy , oceny itd. Chodzi o pokazanie samemu sobie jak roznie ludzie postrzegaja to co tak naprawde jest oczywiste . Jak wiele zalezy od nas samych i tego co przekazuja nam rodzice. Czasem zadajac krotkie pytanie mozna rozpoznac charakter czlowieka. Hmm... Za duzo napisalem ....
Zobaczmy co napisza inni ...

harold mckee - Czw 30 Lis, 2006

jak dla mnie prawie w sam raz... chyba nie dokonczyles swoich mysli :)
Gość - Czw 30 Lis, 2006

Poczekam az sie rozwinie. :D
Gość - Czw 30 Lis, 2006

robo55 napisał/a:
Nie chodzi o lufy , oceny itd. Chodzi o pokazanie samemu sobie jak roznie ludzie postrzegaja to co tak naprawde jest oczywiste . Jak wiele zalezy od nas samych i tego co przekazuja nam rodzice. Czasem zadajac krotkie pytanie mozna rozpoznac charakter czlowieka. Hmm... Za duzo napisalem ....
Zobaczmy co napisza inni ...

no ja wiem ze nie chodzi o lufy:) to byl zarcik taki :)

Gość - Czw 30 Lis, 2006

Ja tez kumam ale podobal mi sie bardzo ten Twoj post ,bardzo dojrzaly i szczery . Mozna powiedziec intymny. Bez skojarzen dla niektorych.
Gość - Czw 30 Lis, 2006

robo55 napisał/a:
Ja tez kumam ale podobal mi sie bardzo ten Twoj post ,bardzo dojrzaly i szczery . Mozna powiedziec intymny. Bez skojarzen dla niektorych.

dziekuje:)

harold mckee - Pią 01 Gru, 2006

jak tu sie milutko zrobilo :) :P
Gość - Pią 01 Gru, 2006

No ba!!!
Gość - Pią 01 Gru, 2006

widze ze tylko My odwiedzamy ten temat :) chyba nikt nie zna odpowiedzi heheheh
penis.com.pl - Pią 01 Gru, 2006

Boja sie swoich odpowiedzi lub po prostu ich nie znaja . Niestety ale odpowiedz jest bardzo prosta. Szkoda. Przynajmniej widac jaki jest poziom edukacji.
harold mckee - Sob 02 Gru, 2006

na szczescie istnieja jeszcze tacy ktorzy wiedza :P
inter - Sob 02 Gru, 2006

....
harold mckee - Nie 03 Gru, 2006

inter napisał/a:
no według mnie to zdecydowanie wyobraźnia ;)

jesli wyobraznie traktowac jako organ :D

biggi82 - Nie 03 Gru, 2006

najważniejszy organ?

Jest kilka, stąd temat troszkę...
Ujmę to tak: Nie łatwo na to odpowiedzieć
Bo mózg też jest ważny ;)

[quote="biggi82"][...] też jest ważny /quote]

:>

xxxbamboxxx - Nie 03 Gru, 2006

a moim zdaniem serce, mozg oczywiscie na drugim miejscu. Ale kiedy serce podpowiada dwojgom ludzi co mają robic, ich seks to po prostu piękna celebracja ich uczuć. Bez miłosci seks jest jakby to ująć...taki niedopelniony. Takie moje refleksje;p

xxxbamboxxx napisał/a:
a moim zdaniem serce, mozg oczywiscie na drugim miejscu. Ale kiedy serce podpowiada dwojgom ludzi co mają robic, ich seks to po prostu piękna celebracja ich uczuć. Bez miłosci seks jest jakby to ująć...taki niedopelniony. Takie moje refleksje;p

serce mowisz :> hehe .. sercem kochasz ? pomysl :D a ja widzisz glupi myslalem ze to wszystko zawiera sie w naszych umyslach :D

:) Napewno cos jest w tym powiedzeniu ''Kieruj sie Sercem'' wkoncu jak sie kogos kocha to az czuc to na calym ciele nie tylko w umysle.

masz 15 lat nie ? to jeszcze z biologii malo wiesz :)

pozdrawiam.

Gość - Nie 03 Gru, 2006

Zostaw , dobrze mowi .Mysl tak jak najdluzej . Zycie dopiero zweryfikuje czy masz racje.

BioloGia to Jedno...nie zaslaniajcie sie tylko tymm, jestem przekonany ze seks z milosci sprawia Ci duzo wiecej przyjemnosci niz seks bez milosci z seksowną panienką. i to Serce daje sygnał do umysłu...Serce jako Organ w ktorym zyje dusza...

pewnie ze zweryfikuje ..

ja tylko staram sie zweryfikowac jego umysl .. gdyz moze wiem troszke wiecej :>

Gość - Nie 03 Gru, 2006

Ja staram sie nie rzucac klod pod nogi . Nasza psychika meska , chlopieca , nasz rozwoj jest o wiele bardziej zlozony od rozwoju kobiet. Fizycznie jestesmy od nich "prostsi" ale psychicznie.... Jedna mlodziencza wpadka , jedno zle ulokowanie naszych uczuc moze nam zepsuc zycie. To jest prawda, pozniej sa traumy , przezycia , szukanie odwetow.

wydaje mi sie ze to chyba wystepuje u obydwu plci ..

powiedzenie : "kto zrozumie kobiety" nie jest jakims latajacym w chmurach ..

Wiec wedlug Ciebie jaki jest ten najwazniejszy ORGAN ?
Gość - Nie 03 Gru, 2006

SAM SOBIE ODPOWIEDZIALES - KOBIETY a My mowimy o dojrzewaniu .Jeden z rozmowcow ma przeciez 15 lat.
Gość - Nie 03 Gru, 2006

Jeszcze nie teraz...

Sie Fajnie Gada ale zdaloby sie cos pouczyc :)

no to zegnaj :D a na przyszlosc to rob to rano .. bo tu nie raz sa fajne dyskusje w niedzielne wieczory, znaczy ogolnie w wieczory :P

nie nie nie ;pp jeszcze sobie pogadam, zdaze...:p powtorzyc ;p. a wracajac do tematu to zadowolenie swojej partnerki sprawia duzo wiecej przykenosci niz zadowolenie samego siebie prawda?;p

hehe tak :D ... te... 15 lat :)

piszesz to ciagle tak, jakbys wywyzszał sie swoim wiekiem. Moze sie przedstawisz i powiesz ile masz lat?;p Pomysl ze niektorzy 15-latkowie moga wiedziec od osob starszych...
Gość - Nie 03 Gru, 2006

Nie wiem o czym mowisz . Zadowolenie partnerki seksualne jest tylko chwilowe a dojrzalosc zyciowa i uczuciowa oraz odpowiedzialnosc za swoje czyny i bycie oparciem dla swojej partnerki to co innego. Uwierz ze to drugie jest duzo wazniejsze . Zapytaj siostry lub mamy. Nie wiem ile siostra ma lat ale jezeli jest starsza bedzie wiedziec.Napisz co powiedizaly.

Chodzilo mi o wlasnie cos takiego co napisales...ale nawiazujac do tego co zawarte w temacie, napisalem ze wiecej przyjemnosci sprawia to niz to . yo;p
Gość - Nie 03 Gru, 2006

Zawsze wieksze zadowolenie przynosi to w co musimy wlozyc wiecej wysilku i pracy . W milosc fizyczna rowniez , nie mozemy odwalac tzw. panszczyzny , ale aby zadowolic Nasza partnerke musi byc spelnionych wiele czynnikow.

robo ile ty masz lat, ze tak spytam hęę?:)
Gość - Nie 03 Gru, 2006

Mowie za powaznie??

no noo juz sie tak nie dowartosciowuj. Po prostu mowisz co myslisz, w niektorych tezach oczywiscie sie z Tobą zgadzam w niektorych nie, aczkolwiek slownictwo i jezyk wskazuje na to , ze jestes inteligentnym mlodziencem ok. 18-20 roku zycia albo mezczyzna powyzej 20 roku zycia. Wiec odpowiedz mi prosto :)
Gość - Nie 03 Gru, 2006

A dowartosciowywac sie nie musze , naprawde . Robi to kochajaca zona , ktora ja rowniez bardzo kocham .

Masz szczescie:) Pozdrowienia dla zony oczywiscie ;p
Gość - Nie 03 Gru, 2006

Dziekuje.
Gość - Nie 03 Gru, 2006

Nie koniec jeszcze ,a tamto pytanie to w nowym temacie.

:)
biggi82 - Pon 04 Gru, 2006

Czysta biologia, anatomia... Mówta co chceta, ale bez mózgu ani rusz.
On odbiera bodźce i on podaje informacje co naszego ciała co ma dalej robić.
Bez mózgu to pomoże chyba tylko metalowy pręt wszczepiony w siuśka! :/

harold mckee - Pon 04 Gru, 2006

no i kolejny :) popierajacy miedzy innymi moja teorie :P
Gość - Wto 05 Gru, 2006

biggi82 napisał/a:

ja tez tak uwazam. no roboMOD powiedz juz jaka jwest taodpowiedz!!! :) :)

harold mckee - Wto 05 Gru, 2006

katarzyna napisał/a:
biggi82 napisał/a:

ja tez tak uwazam. no roboMOD powiedz juz jaka jwest taodpowiedz!!! :) :)

jaka niecierpliwa :D hehehe :D :D:D:D :P :P :P hihihi

xxxbamboxxx - Wto 05 Gru, 2006

widze, ze moj ulubiony uzytkownik jest :D Harold ^^. Bede wieczorem, yo
Tardder88 - Nie 10 Gru, 2006

Shoking movie...

http://nakedparishilton.info/censored/1