Sperma - Galaretka? Pomozcie
Cris11 - Czw 30 Lis, 2006 Temat postu: Galaretka? Pomozcie Siemka, wczoraj podczas masturbacji zauwazylem ze moja sperma byla straaaasznie gesta, ciezko to opisac. Ona sie nie "ciagla" tylko odklejala wrecz. Powinienem sie martwic? Dzwine ostatnio czesto sie masturbuje i mialem wodnista sperme a teraz to. Prosze o szybka pomoc
harold mckee - Czw 30 Lis, 2006
moze to na skutek diety... a moze na skutek tego ze czesciej to robisz
nie powienes sie tym martwic, takie moje zdanie
aartii - Nie 03 Gru, 2006
Ja tak mam po kilkudniowej abstynencji.
xxxbamboxxx - Pon 04 Gru, 2006
napewno wszystko jest okej...a moze po prostu twoja produkcja plemników jest tak masowa, ze jest ich tak duzo podczas wytrysku, ze sperma jest tak gesta. Tak mi sie wydaje,
Cris11 - Wto 12 Gru, 2006
Heh troche sie martwie bo ta gestosc jest dalej taka. Spermy jest wiecej i zrobila sie bielsza ( wieksza produkcja plemnikow? ) ale jest taka gesta ze jak jej dotykam palcem i podnosze palec to sie cala do mojego palca przykleja łe . Macie jakies sugestie ?
harold mckee - Wto 12 Gru, 2006
tez tak nie raz .. i sie nie przejmuje
xxxbamboxxx - Wto 12 Gru, 2006
noo sperma sie raczej zmienia w okresie dojrzewania, tak mi sie wydaje...a od ilu lat juz j±± wytwarzasz? bo to moze byc istotne;p
wytwarza sie ja od 12-13 lat .. sluchaj .. sperma zmienia sie caly czas
xxxbamboxxx - Wto 12 Gru, 2006
noo wlasnie wiem;P
hehehe :D:D:D:D
Cris11 - Sro 13 Gru, 2006
Dzieki panowie Pietnastke mam
harold mckee - Sro 13 Gru, 2006
hehehehe
muchomorek - Sro 13 Gru, 2006
harold, nie jestes na czacie
muchomorek napisał/a: | harold, nie jestes na czacie |
daj spokoj nie tylko ja tak nie raz robie
muchomorek - Sro 13 Gru, 2006
Nie patrz na innych. Tylko badz soba i dbaj o "nasze" tutaj forum
dbam .. nie martw sie o to .. nie wypisuje zadnych bluzgow ani nic ... zazwyczaj staram sie wypowiadac merytorycznie, a takie hehehe .. no coz .. nie raz pozostaje sie tylko usmiechac hehe
btw.. jestem jednym z najaktywnijszych uzytkownikow tego forum wiec samo przez sie .. rozumiem dobro forum :/
kiepski zarzut do mnie ...
muchomorek - Czw 14 Gru, 2006
Spoko, nie musisz sie od razu tlumaczyc, ja do Ciebie nic nie mam. Dobrze sie wypowiadasz.
A zeby nie schodzić z tematu to ja do swojej spermy też nic nie mam
Malebolgia - Sro 28 Lut, 2007
moja sperma również jest dosyć gęsta i jest tak od wielu lat, czy to dobrze / Ľle - nie mam pojęcia
bodzio007 - Pi± 10 Sie, 2007
tja....
stefek11 - Nie 12 Sie, 2007
ja jak długo się nie masturbuje to mam gęst± .A jak częsciej to rzadka jest.
Rzadka czy gęsta grunt rzeby spełniała swoj± funkcje:D
sslawek - Pon 15 PaĽ, 2007
a moja sperma sie zrobiła kilka lat temu biała z jakimi¶ żółtawymi galaretowatymi kluchami.
moze powinienem pojsc do lekarza ?
|
|