Wielkość Penisa - Czy jest jakaś nadzieja na większego członka?
Anonim1993 - Sob 14 Cze, 2014 Temat postu: Czy jest jakaś nadzieja na większego członka? Witam wszystkich! W tym roku kończę 21 lat i jestem bardzo niezadowolony z rozmiarów mojego penisa. Jestem z kobietą już jakiś czas, ale nie odbywaliśmy jeszcze stosunku. Z tego co wiem, jej byli partnerzy mieli bardzo okazałe sprzęty, dlatego obawiam się, że mój może jej nie wystarczyć. Oczywistym jest, że myślałem dużo nad tą sytuacją i wywnioskowałem, że jeśli to jest właśnie ta, nie powinna do tego przykładać tak dużej wagi, no bo w końcu to część naszego ciała i nie mamy na nią zbytnio wpływu, a przecież powinien liczyć się całokształt. Chciałbym jednak móc dać jej więcej, stąd nasuwa się kolejne pytanie. Czy przy pomocy regularnych ćwiczeń na obwód i suplementów diety, które zamierzam kupić (l-arginina, buzdyganek naziemny - wpływają między innymi na ukrwienie, potencję, libido ponadto zwiększają witalność i poprawiają wydolność psychofizyczną) będę w jakiś sposób mógł na to wpłynąć? Bardzo proszę Was drodzy forumowicze o pomoc
Pozdrawiam!
Mateusz2609 - Sob 14 Cze, 2014
Masz naprawdę fajnego całkiem dużego penisa. Po co go zmieniać skoro taki jest dobry? Wg. mnie partnerka nie powinna narzekać jest całkiem spory chyba nawet powyżej przeciętnej. Dobrze radze daj sobie spokój po co zmieniać coś co jest dobre, a nie daj boże zepsujesz;)
Pozdrawiam
kadeon - Sob 14 Cze, 2014
UU stary ona nie ma na co narzekać jeśli chodzi o wielkość ile ma na oko z 18 więcej??. Obwodu z 15? na pewno masz widać ze groby tak naprawdę liczy się to co nim potrafisz i tu chciałbym zaprosić cie do mojego poradnika o przedwczesnym wytryski itp nie twierdze ze masz z tym problem ale porcja dodatkowej wiedzy przyda Ci się na pewno wystarczy że ja zastosujesz wraz ze swoim penisem i ona nie spojrzy na innego choć by miał 2x większego ale co do Twojego masz spory sprzęt naprawdę wiec tym bardziej bez obaw. Linki do poradników w podpisie. Pozdro
sikor17 - Nie 15 Cze, 2014
Kolego, masz ogromnego i na dodatek grubego penis - czego chcieć więcej? XD zazdroszczę XD
fiut69 - Nie 15 Cze, 2014
1. Skąd wiesz że jej byli faceci mieli duże sprzęty? Mówiła ci o tym?
2. Jeżeli twoja dziewczyna przy takim dużym sprzęcie nie będzie miała orgazmu, to znaczy że albo kulejesz z techniką albo ona jest już na maksa rozjechana.
3. Masz taki sprzęt i nie jesteś z niego zadowolony?! Kurde koles ja mam 15dł i obw. 13,5 do 14 maks, i jakoś żyję, więc naprawde masz wielki problem
Anonim1993 - Nie 15 Cze, 2014
Rozmawialiśmy trochę o jej byłych partnerach, no i nie ukrywam, że wypytywałem o bardziej intymne kwestie, wyszło to jakoś w luźnej gadce. Dzięki za komentarze, podniosło mnie to bardzo na duchu, myślę, jednak, że perspektywa zdjęcia zrobiła swoje. Jeśli chodzi o wymiary to myślę, że maks. 12 cm obwodu, natomiast długość maks. 16 cm, wiadomo, zależy od warunków.
kadeon - Nie 15 Cze, 2014
To ja już nie wiem chyba złe mierzysz kurcze ja mam 16 obwodu długości 16,5cm i powiedział bym że mniejszego mam. Tak czy fakt do dzieła i się nie martw.
|
|