Luźne dyskusje o męskich sprawach - bezpieczna randka

oluś1 - Nie 01 Cze, 2014
Temat postu: bezpieczna randka
Mam pytanie ostatnio przeniosłem się do Krakowa nie znam tu miejsc gdzie mogę wyjśc bezpiecznie na randkę, nie chcę od razu żeby mówili że jestem inny bo przychodzę z facetem w nowym środowisku ciężko jest wytłumaczyć pewne sprawy lubię kuchnię orientalną ale chodzi mi głównie o lokal gdzie moglibysmy sie spotkać, zjeść i spokojnie pogadać. Ostatnio byłem w Mekongu na Kamińskiego 11 było spoko niezobowiązujący nastrój i ceny tanie czy możecie polecic jakieś knajpy czy restauracje w Krakowie?
nogitsune - Nie 01 Cze, 2014

Hehe, wydaje mi się, że z racji, iż jesteś tu "nowy" trochę za bardzo się przejmujesz xd gdziekolwiek byś nie poszedł raczej nikt nie bd na Cb dziwnie patrzył bo idziesz z drugim chłopakiem, czy to spacer wzdłuż bulwarów wiślanych, czy jakaś knajpa... myślę, że możesz spokojnie wyluzować :wink:

No a co do knajp, nie jestem ekspertem, w niewielu byłem tak naprawdę, ale mogę Ci polecić Warsztat na Kazimierzu, mają fenomenalną kuchnię włoską :mrgreen: i za takie porcje, jakie oni tam dają (kopiaty talerz :) ) to mają niewygórowane ceny.

oluś1 - Nie 01 Cze, 2014

Może faktycznie za bardzo się spinam ale mam takie uprzedzenia gdzieś w środku
i dlatego moje pytanie o dyskretne miejsca.

onesa - Czw 05 Cze, 2014

polecam barfly plac nowy 4 na Kazimierzu obok okrąglaka , fajny nastrój pycha jedzenie i tanio ! Zobaczyć sobie możesz ich na facebooku , pozdrawiam.