Galeria zdjęć - Pała!

Poul12 - Sob 24 Maj, 2014
Temat postu: Pała!
http://fotozrzut.pl/zdjecia/d13ebd0b38.jpg
http://fotozrzut.pl/zdjecia/7b6559dd82.jpg

mixmaster - Sob 24 Maj, 2014

Masz sie czym pochwalic
legolas1 - Nie 25 Maj, 2014

Poul12, rewelacja :!: :!: :!: poprosimy o więcej ujęć. może wstawisz wiszącego :lol:
kadeon - Nie 25 Maj, 2014

Ładne dwie dyszki:).
boy2010 - Pon 26 Maj, 2014

Poul12 super kutas :shock:
emdej - Pon 26 Maj, 2014

Fajny, ale mógłbyś się ogolić, mamy XXI wiek :wink:
patryk161 - Wto 27 Maj, 2014

wlasnie XXI wiek wiec kazdy robi jak lubi ;o
adam2000 - Wto 27 Maj, 2014

Dokładnie. Golą się panienki :P

He he he żartuję. Nie mam nic do kolesi którzy się golą ale mi osobiście się to nie podoba. Penisy wygladaj wtedy jak cipki. I to jakoś dziwnie wygląda

nogitsune - Wto 27 Maj, 2014

dla mnie penis wygolony na zero wygląda źle, bo tak jakoś no nie wiem... jak u dziecka :| z kolei taki dziki busz jest moim zdaniem wręcz odrażający :P najlepiej się przystrzyc maszynką do włosów albo nożyczkami i jest w sam raz :wink:
emdej - Wto 27 Maj, 2014

Widać zdania są podzielone :o Często bywa też tak, że niektórym "do twarzy" (a raczej do penisa? :D ) z wygoleniem na zero, a niektórzy, jak napisał przedmówca - wyglądają jak dziecko.
U mnie (wg. mnie wygląda to OK):

legolas1 - Sro 28 Maj, 2014

emdej, całkiem fajnie chociaż uważam, że jeszcze ładniej wyglądałoby z takimi bardzo króciutkimi włosami nad samym penisem (już bez pachwin).
nogitsune - Sro 28 Maj, 2014

emdej, hehe, penisa masz zajebistego :) ale jednak podtrzymuję swoje zdanie i popieram legolasa ;) Krótkie włosy jednak dodają odrobiny samczości :) są pewnie i tacy, którzy powiedzieliby, że to dziki busz dopiero dodaje prawdziwej samczości, aczkolwiek moim zdaniem to mogło się sprawdzać co najwyżej w erze kamienia łupanego :P
boy2010 - Sro 28 Maj, 2014

emdej jak dla mnie to ładnie się prezentuje :wink: /sam tak też się strzygę/ :lol: