Wielkość Penisa - Ile jeszcze muszę czekać?

krak098 - Sob 17 Maj, 2014
Temat postu: Ile jeszcze muszę czekać?
Ile jeszcze muszę czekać?
We wrześniu kończę 15 lat, mam dziewczynę w moim wieku, jesteśmy ze sobą 4 miesiące i doszliśmy już do etapu macanek, w sensie na razie są to tylko piersi, ale czuję. ze jest coraz bliżej tego, żeby te macanki poszły krok dalej i żebyśmy zeszli "niżej", ale tu pojawia się problem,mam ponad 160 cm wzrostu mój penis ma 12 cm we wzwodzie, około 7 w spoczynku i 12 cm w obwodzie, wytryski mam od około pół roku, zamiast spermy mam taką przezroczystą białawą maź, polucji nocnych jeszcze nie miałem, włosy łonowe zaczęły mi rosnąć gdzieś w tamte wakacje, pod pachami jeszcze nie mam, moja mama mówiła mi, że mój tata miał się czym pochwalić, i tu pojawia się moje pytanie, czy ja też będę hojnie obdarzony? Jak tak to ile jeszcze muszę czekać żeby moje przyrodzenie było takie żebym nie musiał się niczego obawiać? Bo póki co trzymam ją na dystans, bo przecież jak wsadzi mi rękę w spodnie to mnie wyśmieje, help...

mati8261 - Nie 18 Maj, 2014

krak098,
Podobno penis rośnie do ok. 21 lat, ale tego pewien nie jestem. Masz dopiero 15 i już się tym martwisz :shock: . Mnie też ciekawi dlaczego ustawiłeś zły wiek w ustawieniach :evil:

kubaa92 - Nie 18 Maj, 2014

ja w Twoim wieku już miałem wymiary zbliżone do obecnych (17cm długości, 14 obwodu). Przynajmniej na pewno nie było to mniej kilka cm, minimum 15/13 :)
Ale także włosy łonowe pojawiły mi się w wieku 12-13 lat, a więc możliwe, że dojrzewasz wolniej i jeszcze Ci urośnie.
Zastanawia mnie w jakiej sytuacji mama powiedziała Ci, że tata jest hojnie obdarzony?? bo ciężko mi to sobie wyobrazić :P

krak098 - Nie 18 Maj, 2014

kubaa92 napisał/a:
ja w Twoim wieku już miałem wymiary zbliżone do obecnych (17cm długości, 14 obwodu). Przynajmniej na pewno nie było to mniej kilka cm, minimum 15/13 :)
Ale także włosy łonowe pojawiły mi się w wieku 12-13 lat, a więc możliwe, że dojrzewasz wolniej i jeszcze Ci urośnie.
Zastanawia mnie w jakiej sytuacji mama powiedziała Ci, że tata jest hojnie obdarzony?? bo ciężko mi to sobie wyobrazić :P

Rozmawiamy z mamą całkiem otwarcie, zresztą już z nami nie mieszka więc chyba nie będzie miał z tym problemu XD.

[ Dodano: Nie 18 Maj, 2014 ]
mati8261 napisał/a:
krak098,
Podobno penis rośnie do ok. 21 lat, ale tego pewien nie jestem. Masz dopiero 15 i już się tym martwisz :shock: . Mnie też ciekawi dlaczego ustawiłeś zły wiek w ustawieniach :evil:

W sumie nie wiem, ustawiałem na ślepo, ale już poprawiłem ;)

krak098 napisał/a:
Rozmawiamy z mamą całkiem otwarcie, zresztą już z nami nie mieszka więc chyba nie będzie miał z tym problemu XD.

no to dobry masz kontakt z mamą, a ojciec pewnie nie skoro ma się czym pochwalić^^

A 2-3 lata temu ile miał twój penis? Bo ja właśnie wtedy zauważyłem największy przyrost i później już raczej nie rósł, a może tobie dopiero ten okres się zaczyna, skoro włosy łonowe od niedawna Ci rosną.

[quote=" A 2-3 lata temu ile miał twój penis? Bo ja właśnie wtedy zauważyłem największy przyrost i później już raczej nie rósł, a może tobie dopiero ten okres się zaczyna, skoro włosy łonowe od niedawna Ci rosną.[/quote]

2-3 lata temu? Nie było żadnych oznak dorastania... To, że później dojrzewam to wiem, tylko chciałbym wiedzieć ile to jeszcze będzie trwało ;x.

Ps, czy taka przezroczysta biaława "sperma" to już ta właściwa czy to się jeszcze zmieni?

kubaa92 napisał/a:
krak098 napisał/a:

no to dobry masz kontakt z mamą, a ojciec pewnie nie skoro ma się czym pochwalić^^

A 2-3 lata temu ile miał twój penis? Bo ja właśnie wtedy zauważyłem największy przyrost i później już raczej nie rósł, a może tobie dopiero ten okres się zaczyna, skoro włosy łonowe od niedawna Ci rosną.

+ na pewno później dojrzewam bo moja mama dostała okresu w wieku 15 lat więc zapewne jeszcze trochę poczekam, tylko ile ? ;x.

Mi z 3 lata tak mocniej rósł penis, a pozniej przez kolejne 3-4 lata może ok. 1cm tylko doszło i już raczej nie dojdzie(22 lata)
To 2-3 lata temu też miałeś te 12 cm??

Bedzie biała, ja jeszcze z 3-4 lata temu miałem taka przezroczysta, bardziej jak wodę a obecnie jest bardziej biała.

kubaa92 napisał/a:
Mi z 3 lata tak mocniej rósł penis, a pozniej przez kolejne 3-4 lata może ok. 1cm tylko doszło i już raczej nie dojdzie(22 lata)
To 2-3 lata temu też miałeś te 12 cm??

Bedzie biała, ja jeszcze z 3-4 lata temu miałem taka przezroczysta, bardziej jak wodę a obecnie jest bardziej biała.

Wydaje mi się, że nie. Wtedy w spoczynku miałem z 3-4 w wzwodzie z 8-9...

mi rósł tak szybciej jakies 3 lata a później raczej sie zatrzymało. nie wiem czy te 3 cm urósł Ci w przeciągu tych 3 lat czy np. od roku.

Ale mogę Ci powiedzieć, że od pojawienia się włosów łonowych urósł spokojnie te 5 cm ;)

kubaa92 napisał/a:
mi rósł tak szybciej jakies 3 lata a później raczej sie zatrzymało. nie wiem czy te 3 cm urósł Ci w przeciągu tych 3 lat czy np. od roku.

Ale mogę Ci powiedzieć, że od pojawienia się włosów łonowych urósł spokojnie te 5 cm ;)

Myślę, że to w przeciągu ostatniego roku, jakoś przez wakacjami zrobił mi się widoczny żołądź, no ogólnie zaczęło to nabierać prawidłowego kształtu lecz nie w tym rozmiarze w którym być powinno... Te 3 cm to w rok, może rok i kilka miesięcy.

To spokojnie jeszcze Ci te 3 cm urośnie o ile nie więcej skoro tatuś tak obdarzony ( o ile mama jest wiarygodnym źródłem) :P Ja w wieku jak zacząłem mieć włosy łonowe (12-13 lat) nie mierzyłem go wtedy ale miał może z 10-12 cm a obecnie ma 17 cm.

A co do spermy to teraz jest taki kisiel pewnie :p ale to się zmieni, będzie biała i bardziej gęsta.

kubaa92 napisał/a:
To spokojnie jeszcze Ci te 3 cm urośnie o ile nie więcej skoro tatuś tak obdarzony ( o ile mama jest wiarygodnym źródłem) :P Ja w wieku jak zacząłem mieć włosy łonowe (12-13 lat) nie mierzyłem go wtedy ale miał może z 10-12 cm a obecnie ma 17 cm.

A co do spermy to teraz jest taki kisiel pewnie :p ale to się zmieni, będzie biała i bardziej gęsta.

Tatuś piękną twarzą pochwalić się nie może a partnerki zmienia jak skarpetki, tego się chyba nie da inaczej wytłumaczyć XD.
----------------------------------------------------
czyli mam jeszcze czekać z dwa lata żeby nie być wyśmiany? ;x. Jak utrzymywać dziewczynę na dystans? Wczoraj mnie spytała czy kiedyś mi przy niej stanął a sama mi powiedziała, że miała przy mnie mokro i to nie raz, czuję, że jeszcze trochę i Ona będzie chciała czegoś więcej, w sumie to nie miałbym problemu ze zrobieniem jej palcówki czy minety, ale stawiam, że Ona też będzie chciała zainteresować się tym co mam w spodniach a pewnie w głowie mnie wyśmieje... Zresztą pewnie jak sie rozstaniemy to będę miał obawy że mogłaby to wykorzystać przeciwko mnie a myślę, że to nie byłoby fajne jakby każdy Ci wypominał, ze masz małego ;x...

macie po 15 lat więc wątpię, że widziała innego, a więc nie ma porównania.
A czy 15 lat to nie za szybko?

kubaa92 napisał/a:
macie po 15 lat więc wątpię, że widziała innego, a więc nie ma porównania.
A czy 15 lat to nie za szybko?

Ma rok starszą koleżankę która skrupulatnie opowiada jej o tym co robi z jej 17 letnim chłopakiem, ostatnio powiedziała mi, że jej chłopak ma takiego, że jak ta koleżanka złapie go w dwie ręce to jeszcze trochę wystaje, więc chyba jednak ma porównanie...

Ja bym się nie chciał spieszyć, zresztą myślę, że póki co to nie byłby seks tylko takie zabawy, ale to odpada z powodu tego ile cm mam w spodniach tylko nie wiem jak ją dalej trzymać na dystans, boję się, że skończy się tym, że z obawy z nią zerwę...

może porozmawiaj z nią. Powiedz, że zauważyłeś ostatnio oznaki dojrzewania, że rosną włosy łonowe, że penis zaczął robić się większy. Zawsze później jak zobaczy go i wyda jej się mały to będzie mogła to sobie wytłumaczyć.

No mojego objąć też może dwiema dłońmi i jeszcze żołądź wystaje także tamten ma dość dużego.

kubaa92 napisał/a:
może porozmawiaj z nią. Powiedz, że zauważyłeś ostatnio oznaki dojrzewania, że rosną włosy łonowe, że penis zaczął robić się większy. Zawsze później jak zobaczy go i wyda jej się mały to będzie mogła to sobie wytłumaczyć.

No mojego objąć też może dwiema dłońmi i jeszcze żołądź wystaje także tamten ma dość dużego.

Jezu nie, nie mam zamiaru jej nic mówić XD. Wiesz, to nie jest miłość dorosłych, zaufanie bezgraniczne etc, etc, w życiu jej tego nie powiem. Po prostu poczekam... Tylko ile? ;x. rok? dwa?

każdy dojrzewa inaczej :P może rok, może 5 :) u mnie od pojawienia się włosów łonowych do rozmiarów zbliżonych do teraz to jakieś 3 lata

A jak w ogóle go mierzysz?

kadeon - Nie 18 Maj, 2014

Kolego niczym się nie martw jest za wcześnie ja też później dojrzewałem pamiętam że w wieku 13 do 16 lat penis praktycznie sie nie wiele zmieniał bardzo powoli jak miałem 15 lat zmierzyłem było trochę ponad 13 cm gdzieś po 16 roku życia dojrzewanie zaczęło sie na dobre włosy łonowe pod pachami zarost wszystko ruszyło. A penis rósł sobie powoli i w wieku 21 lat osłabnąłem jego pełne rozmiary czyli 16 cm jak schudłem jest 16,5cm. Nie przejmuj się jest za wcześnie pamiętam że spermę też jakoś coś miedzy 16 a 17 rokiem życia zacząłem produkować pamiętam to dobrze była to szkoła średnia po podstawówce 2 klasa. Każdy dojrzewa inaczej zobaczysz później nadgonisz. Nie ma odpowiedzi ile poczekasz za nim urośnie może to być 1rok lud 2, 3 a może rosnąc przez 5 lat tak podobnie jak mi.

kubaa92 napisał/a:
każdy dojrzewa inaczej :P może rok, może 5 :) u mnie od pojawienia się włosów łonowych do rozmiarów zbliżonych do teraz to jakieś 3 lata

A jak w ogóle go mierzysz?

Linijką, nic innego mi nie przyszło na myśl xd. Tylko nie odtąd odkąd go widać tylko przykładam no kości, gdzies przeczytałem, że tak trzeba mierzyć

"drugą ręką przyłóż do niego linijkę opierając ją o kość łonową"

kadeon napisał/a:
Kolego niczym się nie martw jest za wcześnie ja też później dojrzewałem pamiętam że w wieku 13 do 16 lat penis praktycznie sie nie wiele zmieniał bardzo powoli jak miałem 15 lat zmierzyłem było trochę ponad 13 cm gdzieś po 16 roku życia dojrzewanie zaczęło sie na dobre włosy łonowe pod pachami zarost wszystko ruszyło. A penis rósł sobie powoli i w wieku 21 lat osłabnąłem jego pełne rozmiary czyli 16 cm jak schudłem jest 16,5cm. Nie przejmuj się jest za wcześnie pamiętam że spermę też jakoś coś miedzy 16 a 17 rokiem życia zacząłem produkować pamiętam to dobrze była to szkoła średnia po podstawówce 2 klasa. Każdy dojrzewa inaczej zobaczysz później nadgonisz. Nie ma odpowiedzi ile poczekasz za nim urośnie może to być 1rok lud 2, 3 a może rosnąc przez 5 lat tak podobnie jak mi.

Dzięki za odpowiedź ;) .

myślę, że raczej pomiar odtąd odkąd go widać jest poprawny. Przykładając do kości to mam ponad 18 cm ale tyle nie włoże partnerce

kubaa92 napisał/a:
myślę, że raczej pomiar odtąd odkąd go widać jest poprawny. Przykładając do kości to mam ponad 18 cm ale tyle nie włoże partnerce

No to mam jeszcze większy, a raczej jeszcze mniejszy problem...

ale jak pisał kadeon w jego przypadku podobnie jak w Twoim dojrzewanie nastąpiło poźno i jeszce spokojnie CI te 3 cm urośnie. A przyłóż sobie linijke od gory (brzucha) i zmierz. Docisnij ją tak aby penis był pod kątem 90 stopni. i sprawdz sobie ile tak naprawde masz

Masz 14 lat, 15 czy 16? ( bo piszesz 15, w profilu 14 a nick masz jakbyś miał 16)

kubaa92 napisał/a:

Kuba mierz zawsze od góry nie z boku z boku też mam gdzies ze 17,5cm jak nie wiecej prawidłowe mierzenie to od gory tyle ile włożysz.

Co do kolegi wyżej jesteście młodzi jeszcze sam w twoim wieku miałbym też obawy i cie rozumie. Nie wiem jak blisko jesteście chodzi mi o rozmowę o dojrzałość ja mam 30 lat ponad mam fajna dziewczynę my rozmawiamy o wszystkim nie ma dla nas tajemnic. Ja ci tylko mogę poradzić że wielkość naprawdę się nie liczy jeśli będziesz umiał sprawić że ona odleci podczas seksu i będzie spełniona nie pomyśli czy twój penis jest mały czy dozy lub nie odpowiedni będzie się kleić do ciebie. Ale na to wszystko też potrzeba czasu i doświadczenia. Polecam Ci mój poradnik jesteś młody masz czas(wszystko jeszcze ci się rozwinie) ale przeczytaj i wyciągnij wnioski bo warto i nie rób blendow co większość tu osób na forum.

kadeon napisał/a:

Kuba mierz zawsze od góry nie z boku z boku też mam gdzies ze 17,5cm jak nie wiecej prawidłowe mierzenie to od gory tyle ile włożysz.

Ale właśnie ja tak mierze, nawet mam fotke z pomiaru i mówie o 17 cm, ale przy pomiarze takim jak kolega pisał mam 18 nawet więcej ale uważam, że mierzy się od góry i zawsze podaje 17 cm.

kubaa92 napisał/a:
ale jak pisał kadeon w jego przypadku podobnie jak w Twoim dojrzewanie nastąpiło poźno i jeszce spokojnie CI te 3 cm urośnie. A przyłóż sobie linijke od gory (brzucha) i zmierz. Docisnij ją tak aby penis był pod kątem 90 stopni. i sprawdz sobie ile tak naprawde masz

Masz 14 lat, 15 czy 16? ( bo piszesz 15, w profilu 14 a nick masz jakbyś miał 16)

We wrześniu kończę 15, pisałem w pierwszym poście a strona liczy lata skończone...

A więc czekaj cierpliwie, na pewno urośnie jeszcze sporo ;) ale mierz tak jak pisałem bo samemu się oszukiwać nie ma co :P

kubaa92 napisał/a:
A więc czekaj cierpliwie, na pewno urośnie jeszcze sporo ;) ale mierz tak jak pisałem bo samemu się oszukiwać nie ma co :P

Szczerze? Mam dość tego czekania... Nie ćwiczenia na wf żeby uniknąć spojrzeń kolegów którzy już dawno dojrzeli, mam dość... Mierzyłem tak jak było na poradniku...

No ale nic nie zrobisz. A po co się zamarwiać czymś na co nie mamy wpływu?

No ale każdy tu Ci powie, że to zły pomiar. Włożysz go tak kobiecie czy tyle ile widac?

Tak racja kubaa92 tego nie da się przeskoczyć czy zmienić. Ja bym chciał mieć znów te 15 lat wiele bym zmienił na lepsze tak naprawdę w życiu. Ale pamiętam że w jego wieku nawet później trochę też miałem obawy że dojrzewam później niż inni i po co były te obawy?, zupełnie nie potrzebne i tyle. Dobra lecę na siłkę masować :) .

kubaa92 napisał/a:
kadeon napisał/a:

Ale właśnie ja tak mierze, nawet mam fotke z pomiaru i mówie o 17 cm, ale przy pomiarze takim jak kolega pisał mam 18 nawet więcej ale uważam, że mierzy się od góry i zawsze podaje 17 cm.

Zmierzyłem jeszcze raz, jak pożądnie przyłożyłem do kości to było 13 cm, przy brzuchu 11cm... Kiedy byłem dzisiaj u tej dziewczyny zaczęła mnie łapać za krocze przez spodnie, boję się, że lada chwila będzie chciała czegoś więcej.... Jak mam ją trzymać na dystans?! Pomocy...

No ale liczy sie rozmiar od brzucha - 11 cm.
Zerwij lub przestań się wstydzić swojego penisa. Ewentualnie powiedz jej, że nie jesteś jeszcze gotowy na to. Ale skoro boisz się, że Cie wysmieje, ze masz małego to z tym może wyśmiać Cię tym bardziej.

Skoro Cie macała po kroczu to nie wyczuła już? Czy nie stał Ci?

kadeon - Pon 19 Maj, 2014

Proste albo zerwiesz i poczekasz jak dorośniesz, dojrzejesz albo zabierzesz się do roboty i pokażesz jej że wielkość nie ma znaczenia. Koleżanka jej głupot nawkładała do głowy i tyle bo co ona może mieć za doświadczenie i TY?(żadne). I liczy się 11 cm tyle ile włożysz. Aha mogbyś z nią porozmawiać jak kolega radzie że jesteś jeszcze nie gotowy ale czy ona jest gotowa na tak dojrzałą rozmowę?, możesz spróbować wytłumacz jej że jeszcze nie chcesz seksu uprawiać i tyle jak tego nie zaakceptuje i cie zostawi znaczy że nie była warta ciebie i nie masz co się martwić tak bym radził. Jak kocha i cię szanuje to zrozumie a jak nie trudno co ci po takiej dziewczynie?.
krak098 - Pon 19 Maj, 2014

kadeon napisał/a:
Proste albo zerwiesz i poczekasz jak dorośniesz, dojrzejesz albo zabierzesz się do roboty i pokażesz jej że wielkość nie ma znaczenia. Koleżanka jej głupot nawkładała do głowy i tyle bo co ona może mieć za doświadczenie i TY?(żadne). I liczy się 11 cm tyle ile włożysz. Aha mogbyś z nią porozmawiać jak kolega radzie że jesteś jeszcze nie gotowy ale czy ona jest gotowa na tak dojrzałą rozmowę?, możesz spróbować wytłumacz jej że jeszcze nie chcesz seksu uprawiać i tyle jak tego nie zaakceptuje i cie zostawi znaczy że nie była warta ciebie i nie masz co się martwić tak bym radził. Jak kocha i cię szanuje to zrozumie a jak nie trudno co ci po takiej dziewczynie?.

Póki co nie chodzi o seks, ale ostatnio mi powiedziała, że chciałaby mi wsadzić rękę w spodnie...

kubaa92 - Pon 19 Maj, 2014

Ale chłopaku czego oczekujesz? Daliśmy Ci rady i nic więcej nie wymyślimy.
małyperes - Pon 19 Maj, 2014

Ja czytam ten wątek, to myślę, że ten kraj upadnie...

Żeby uprawiać seks trzeba być dojrzałym emocjonalnie.

No i jakiego penisa chciałby mieć autor w wieku 14-15 lat?

Na koniec dojrzewania będziesz miał średniego tj. 14-17 cm.

kubaa92 - Pon 19 Maj, 2014

małyperes napisał/a:
Żeby uprawiać seks trzeba być dojrzałym emocjonalnie.

No i jakiego penisa chciałby mieć autor w wieku 14-15 lat?

Na koniec dojrzewania będziesz miał średniego tj. 14-17 cm.

myślę, że to najlepsze podsumowanie całej dyskusji ;)

kadeon - Pon 19 Maj, 2014

Dokładnie też nie chciałem nic mówić bo odrazu zostanę posądzony o nie tolerancje itp. Ale seks dla mnie w tym wieku był nie do ogarnięcia za młody i za głupi byłem do tego trzeba dorosnąć taka prawda. Daliśmy pewne rady a autor upiera się że ma dojść czekania jak tam myślisz to za dojrzały nie jesteś tego nie przeskoczysz nie ominiesz każdy człowiek ma inny organizm i biologiczny wewnętrzny zegar i nic z tym nie zrobisz musisz czekać ciesz się że młody jesteś jeszcze i na wszystko i na seks przyjdzie odpowiedni moment.
kameas11 - Pon 19 Maj, 2014

a czy szanowny kolega jest świadom że seks z osoba poniżej 16 roku zycia jest karalny????
krak098 - Wto 20 Maj, 2014

kameas11 napisał/a:
a czy szanowny kolega jest świadom że seks z osoba poniżej 16 roku zycia jest karalny????

Dobra, dzięki wszystkim, zaczyna się tu robić nie miło, cześć...

Ps, 15, polecam zapoznać się z prawem bo nieznajomość prawa w tym kraju szkodzi a z tego nie można się tłumaczyć ;)