Wędzidełko - Wędzidełko-pytanie

mati0393 - Wto 15 Kwi, 2014
Temat postu: Wędzidełko-pytanie
Witam, jestem wręcz przekonany o tym, że mam za krótkie wędzidełko. Wiele o tym czytalem i wiem, ze trzeba przedłużyć je chirurgicznie. Mam do was, forumowiczów, pytania:

1. Czy jest możliwe przedłużenie choć w małym stopniu wędzidełka sposobami domowymi?
2. Czy zabieg jego przedłużenia można wykonac na NFZ.

Dzieuje za odpowiedz.

kokosek30 - Sro 16 Kwi, 2014

a w czym Ci to przeszkadza? Ja też mam krótkie tak że podczas stosunku napletek mi sie nie zsówa z żołędzia. Jak chciałbym odsłonić żołedzia całego to wykrzywia mi go w dół. To w niczym nie powinno Ci przeszkadzać.
mati0393 - Sro 16 Kwi, 2014

Co prawda seks juz uprawialem i wiekszych problemow nie mialem. Chodzi raczej o sam efekt "wizualny" jak i o skrzywienie penisa w dol przy tym.

wejdz do galerii zobacz moje zakrzywienie członka, w niczym mi ono nie przeszkadza, to nie ma nic wspólnego z wędzidełkiem, tobie jedynie przy pełnym ściągnięciu skórki bedzie główkę kierować w dół.
mati0393 - Sro 16 Kwi, 2014

Moje skrzywienie jest ludzaco podobne do Twojego.

jak myślisz że to od wędzidełka to jesteś w błedzie. To zakrzywienie można korygować tylko operacyjnie. To koszt nawet 10 tys. U Perdzyńskiego. To zakrzywienie w niczym nie przeszkadza, ja uprawiam seks w każdej pozycji.
y88 - Sro 16 Kwi, 2014

mati0393, potwierdzam słowa kokosek30, mam dosłownie takiego samego jak ty. Kształt, wędzidełko i długość. W niczym to nie przeszkadza podczas seksu i innych zabaw. Jedynie przy ściąganiu napleta na maksa czujesz naprężenie żołędzi, ale przecież zaazwyczaj się nie ciągnie tak mocno napleta. Chyba że masz jakieś fantazje erotyczne z tym związane...
mati0393 - Czw 17 Kwi, 2014

y88, kokosek30, Dziekuje wam za odpowiedzi, teraz wiem ,ze nic z tym poki co nie bede robil. Jeszcze raz wielkie dzieki :)
kokosek30 - Czw 17 Kwi, 2014

ja jednak zdecyduje się na zabieg :)