Luźne dyskusje o męskich sprawach - Problem z kuzynem

Remek1111 - Sob 22 Lut, 2014
Temat postu: Problem z kuzynem
Cześć, nie wiem sam jak mam to napisać. Mianowice mam problem. Przyjechał do mnie na ferie mój kuzyn (12lat). Mamy dość dobre relacje między sobą,właściwie normalnie jak to z kuzynostwem, ale dość rzadko się widzimy. Z racji tego iż u mnie w domu jest mało miejsca do spania, śpię razem z nim (nie jest to pierwszy raz). I tu pojawia się krępujący dla mnie problem. Ostatniej nocy nie mogłem zasnąć dość długo (kuzyn myślał chyba że spię), i po dłuższej chwili poczułem jak jego ręka zaczyna dotykać mojego penisa. Nie wiedziałem co mam zrobić, a nie chciałem go wystraszyć ponieważ czytałem że w tym wieku poznaję się swoją seksualność. Dlatego nie reagowałem a on kilka razy dotykał mnie przez majtki. Nie wiem co mam robić, jak z nim porozmawiać. Proszę o pomoc, nie chce go wystraszyć.
maje - Sob 22 Lut, 2014

Remek1111, jesteś w takim wieku, że śmiało możesz dać się poznawać kuzynowi z każdej strony. Być może czeka cię nowa przygoda. Jeżeli wyjdzie z tego coś ciekawego, to przynajmniej będziesz miał co wspominać. Opowiedz nam, jak to się toczy dalej.
mUody - Sob 22 Lut, 2014

delete
boy2010 - Pon 24 Lut, 2014

Remek1111
PROPONUJĘ NIC NIE ROBIĆ I POCZEKAĆ CZY TAKA SYTUACJA SIĘ POWTÓRZY.

Gorryl - Pon 24 Lut, 2014

błagam!
przecież to zakrawa na jakąś patologię. Jak dla mnie to jest to bardzo niepokojące, na pewno bym na coś takiego nie pozwolił, tym bardziej, że to dziecko. Nie ignoruj tego, jeżeli to sie powtórzy!

facet - Pią 28 Lut, 2014

Ja bym powiedział i zasygnalizował, że nie życzę sobie takiego zachowania! To czy się wystraszy czy tez nie, to już jego problem :!:
eek - Nie 02 Mar, 2014

Zgadzam się z użytkownikiem facet, to jest nienormalne, nie można każdej patologii usprawiedliwiać, że niby poznawaniem seksualności.