Luźne dyskusje o męskich sprawach - Erekcja

men_boy - Sro 15 Sty, 2014
Temat postu: Erekcja
Witam serdecznie. Mam do was koledzy pytanie: co pobicie w momencie, kiedy dostajecie erekcji? Ostatnio mialem taka sytuację, ze dostałem erekcji podczas rozmowy z innymi facetami. Niestety byla ona widoczna, gdyż mialem spodnie i koszulke typu t-shirt, wiec wszystko bylo widać (mialem luźne bokserki pod spodniami)... Troche mnie zszokowała ta sytuacja... Co wy pobicie w takich lub podobnych sytuacjach? Pomóżcie
kamillo1 - Sro 15 Sty, 2014

Hej, Ja po prostu niesfornie opuszczam pomieszczenie i udaje się do toalety w której zaczynam się masturbować wyobrażając sobie że jeden z tych kolesi klęczy mi pod norami i zaczyna ssać... Następnie spuszczam się ohydnie w okolice deski , myje ręce i wracam do rozmowy z przemiłymi Panami.

Oczywiście żartuje, zdarzają się niekontrolowane erekcje każdemu z nas i trzeba intuicyjnie podchodzić do zasłaniania ich lub dumnie się nimi nie przejmować . ;)

Plitek - Sro 15 Sty, 2014

men_boy, ...ja chciałbym być z Tobą w takiej sytuacji ... ...myslę, że to nic złego ...normalna reakcja nie ma co się szokować ... :D
penisman - Pią 17 Sty, 2014

Ja też myślę, że po prostu nie należy zwracać na to uwagi, tylko kontynuować wątek rozmowy, a erekcja z czasem sama przejdzie :)