Ćwiczenia - Kremy,mleczka, balsamy, olejki
fiut69 - Czw 09 Sty, 2014 Temat postu: Kremy,mleczka, balsamy, olejki Witam, zakładam temat aby dać radę (szczególnie tym początkującym którzy zaczynają przygodę z ćwiczeniami jelq) jakie preparaty używać na dobry poślizg i na ewentualne podrażnienia. Dodatkowo napiszę ceny.
1.Mleczko Ziaja z oliwką 400ml z dozownikiem cena 10zł w Rossmanie
2.Balsam do ciała BODYBALM firmy Joanna 400ml coś trochę ponad 10zł (kupowałem w groszku w innych sklepach nie widziałęm)
3.Oliwka pielęgnacyjna Hipp 200ml za 13zł w Stokrotce lub oliwka Bambino 200nl za 8zł bodajże nie pamiętam dokładnie, oliwki używam tylko jako dodatek do któryś z powyższych preparatów, dosłownie kilka kropel od czasu do czasu. Chce tu dodać że Bambino moim zdaniem jest lepsza mimo tego że tańsza.
4. Krem Nivea Soft Intensywnie nawilżający z witaminą E i olejkiem Jojoba 300ml za 15zł ( w Lidlu raz natrafiłem na promocję i za 300ml zapłąciłem nieco trochę ponad 11zł)
Krem jest dobry do jelq, ale ja go bardziej polecam smarować po zakończeniu ćwiczeń w celu dobrego nawilżenia. Ja w ogóle miałem tak że gdy zrobiłem sobie jeden dzień przerwy w ćwiczeniach to jak zacząłem ćwiczyć po tym jednym dniu to wychodziły mi straszne kropki na penisie dosłownie jakbym był początkującym (a w temacie siedzę już ponad rok! Także teoretycznie moja skóra powinna być że tak powiem zahartowana) ale teraz gdy zrobię sobie dzień przerwy od ćwiczeń i nasmaruje sobie grubą warstwą kremu penisa na noc (ja ogólnie jelq ćwiczę w nocy przed snem) to na następny dzień gdy się biorę za ćwiczenia nie mam żadnego problemu z kropkami.
Czekam na wasze propozycje i piszcie też ceny preparatów jakie polecacie.
Serdecznie Pozdrawiam
kilman - Sob 18 Sty, 2014
hej. jestem tu nowy wiec jak co przeoczylem to sorrki. witam wszystkich przy okazji:) ja stosuje zwykle zele intymne ktore sa dostepne w supermarketach np..
ale mam do Ciebie inne pytanie, nie wiem czy moge w tym temacie ale cóz:p.
powiedz czy wogole to działa na Ciebie? ja tez to stosuje i raczej nie widze efektu, moze stosuje to zbyt krotko lub robie cos nie tak. piszesz ze wykonujesz to okolo roku wiec czy widzisz jakies efekty procz obtarc?
kadeon - Sob 25 Sty, 2014
Ja tak jak wspomniałeś stosuje bambino do Edgingu, wcześniej stosowałem żele ale nie sprawdzają się tak jak oliwa jest tania i łatwo dostępna może trochę mało wydajna ale chyba jedna z najtańszych po za tym penis po nie jest gładziutki i jak by wopolerowany:), więc polecam.
kilman - Nie 26 Sty, 2014
oliwke bambino poprostu? a do pompki tez?
kadeon - Nie 26 Sty, 2014
Do pompki raczej bym ci nie radził trudno będzie umyć bo jest tłusta raczej coś na bazie wody.
xxxy - Pon 25 Sie, 2014
Do pompki ślina najlepsza, nie brudzi się prawie wcale.
newuser3 - Czw 14 Maj, 2015
Panowie poleccie jakies dobre specyfiki tego typu z wyższej półki? (oliwki, balsamy)
DuzeBerlo - Pią 15 Maj, 2015
Proszę z wyższej półki. Mam nadzieje, ze nikt mnie nie posądzi o akwizytorskie zapędy. Producent obiecuje większe i twardsze erekcję, lepszą czułość, większy popęd seksualny, więcej energii, lepszą wytrzymałość i ogólną sprawność seksualną. Czy działa? Nie wiem. Ale bardzo możliwe, że tak. Na pe gym też jadą po tabletkach i kremach, a to polecają. I druga sprawa, że nikt nie obiecuje tu 6 cm więcej w 2 tygodnie.
|
|