Ćwiczenia - Jaki jest najlepszy sposób powiększania penisa?
johnny1502 - Wto 31 Gru, 2013 Temat postu: Jaki jest najlepszy sposób powiększania penisa? Tak jak w pytaniu.
kadeon - Wto 31 Gru, 2013
Nie spamuj w każdym temacie bo i tak będzie to usunięte!.
johnny1502 - Wto 31 Gru, 2013
chcę tylko żeby jak najwięcej ludzi to zobaczyło,będzie większa możliwość żeby komuś pomóc
kadeon - Wto 31 Gru, 2013
Nie wiem czy wiesz ale takie coś nazywa się spamowaniem i jest na to pkt w regulaminie.
boy2010 - Wto 31 Gru, 2013
kadeon popieram cię w 100% mnie osobiście też gościu wkurza rozpisując się w różnych miejscach jednym i tym samym coś trzeba z tym zrobić
kadeon - Sro 01 Sty, 2014 Temat postu: Re: Jaki jest najlepszy sposób powiększania penisa?
johnny1502 napisał/a: | Tak jak w pytaniu. |
Jaki sprytny jak napisaliśmy że spamuje zmienił treść tematu zamiast pomagam pyta się jaki sposób na powiększenie penisa a podobno sam w tej kwestii doradza rzekomo hehehe dobre. Widzisz kolego ten kto dołki kopie sam w nie wpada, jest jeszcze takie coś jak historia tematów czy postów i admin sobie sprawdzi. A ty wreszcie zdecyduj czy sam doradzasz w kwestii tego teamu czy sam się pytasz bo twoja wiarygodność traci diametralnie na takiej zabawie i chyba pomoc to sobie sam musisz ze zdecydowaniem się hehehe. . I druga sprawa masz całe forum o powiększaniu ale widzę że nie chce Ci się nawet czytać wiec zaśmiecasz bo takich tematów jak ten są dziesiątki, zaraz za twoim tematem jest kilka i nie licz że ktoś odpisze no najwyżej ktoś z reklama jakiegoś specyfiku wyskoczy, sklepu hehe.
johnny1502 - Sro 01 Sty, 2014
Stwierdziłem,że po co robić nowy post,lepiej wykorzystać ten,który się już miało. Nie nabijam postów ani odpowiedzi. Ja mam swoje zdanie na temat powiększania,chce zobaczyć opinie innych.
Nie spamuj mi więcej na gg ani pod moimi postami,to męczące...
kadeon - Sro 01 Sty, 2014
johnny1502 napisał/a: | Stwierdziłem,że po co robić nowy post,lepiej wykorzystać ten,który się już miało. Nie nabijam postów ani odpowiedzi. Ja mam swoje zdanie na temat powiększania,chce zobaczyć opinie innych.
Nie spamuj mi więcej na gg ani pod moimi postami,to męczące... |
Nie chce mi się dyskutował bo jak grochem o ścianę masz całe forum na ten temat wiec po chu...ja robić nowe i zaśmiecać tam się pytaj. A robiąc nowy temat w starym zaśmiecasz ten na który inni się już wypowiadali i podważasz wiarygodność osób bo wychodzi że odpowiadamy na co innego zupełnie OGARNIJ SIĘ. Jak już tak chciałeś to powinieneś zrobić nowy temat w dziale ogólnie o powiększaniu . A na gg nie zamierzam pisać bo nic konkretnego od ciebie się dowiedzieć nie mogłem.
johnny1502 - Pią 03 Sty, 2014
|
|