Ćwiczenia - Czy powiększanie jest możliwe chyba tak.
kadeon - Nie 22 Wrz, 2013 Temat postu: Czy powiększanie jest możliwe chyba tak. Witam postanowiłem napisać nowy temat nie udowodnię tego zdjęciami ale po co mam kłamać? są to moje przemyślenia na temat powiększania.
Wiec tak stosowałem bodaj ze od stycznia Ćwiczenia tylko było to jelq i mięśnie PC startowałem z wymiarami 15,7 długość a obwód 14,2 cm.
Ćwiczyłem tak coś około 3 mies potem jak pisałem w innym temacie musiałem przerwać.
Co uzyskałem dł 16 cm i uwaga obwód 16,3 cm. Potem przerwa
Po przerwie w eeding 40 min do 1h cel był wydłużyć czas stosunku ku mojemu zaskoczenie obwód zaczął skakać po tygodniu był na poziomie 16,5 cm z rana wieczorem 16,3 cm po miesiącu miałem rano 16,8 cm wieczorem 16,5cm i znów przerwałem i te 16,5 cm obwodu zostało.
Obecie eeding ćwiczę a mięśnie PC cały czas wydłużyłem eeding na początku było to 40 min teraz jest do 2h i robię to już 2 tygodnie około a tu proszę długość 16,2cm i obwód uwaga 17,3 cm z rana wieczorem jest prawie 17 cm.
Nie zamieszczam zdjęć bo to różnice małe by wyłapać ale są w galerii z rożnego okresu.
Mianowicie widzę ze mam penisa podatnego na powiększenie kusi mnie jak diabli zastosowanie pompki ze 20-30min i połączyć to z edingiem 2h morze efekt będzie o wiele lepszy bo obwód naprawdę już jest konkretny i erekcja na+ robię to bo tak mnie to ciekawi i mam sklonosci do eksperymentów no własnie ale boje się ze pompka coś uszkodzę sobie.
Mam pytanie jak użyję tej pompki przy pompowanie bez wzwodu na te 30 min z małym podciśnieniem tak by lekko odpompować to chyba nic się nie stanie tak 2x dziennie?.
legolas1 - Nie 22 Wrz, 2013
ale po co od razu spamować
G1zmo - Pon 23 Wrz, 2013
@kadeon
Powiedz mi jak ćwiczyć z napletkiem? Normalnie tak jak przy obrzezanym? Chciałem zacząć ćwiczyć ale mam mieszane myśli. Dzieki z góry no i gratuluje sukcesów
kadeon - Pon 23 Wrz, 2013
Dzięki , wiesz nie wiem o co chodzi do końca bo też mam naplatek i normalnie ćwiczyłem jelq po prostu napletek zsuwał się na grzybka i tyle, do ćwiczeń nie musi być obrzezany. Czy ktoś się wypowie o pompkach tak jak prosiłem ??, widzę że wiele osób tak ćwiczyło wiec poprosze o rade.
G1zmo - Wto 24 Wrz, 2013
Ostatni post poza tematem i Twoim pytaniem, napletek sie nie wydłuża bo każdy tym straszy
PS. Sory, że tak dopisuje ale mało jest osób aktywnych którzy ćwiczą, widzialem wiele wątków ludzie pytali o ten napletek i zero odpowiedzi
Pozdr
kajok - Czw 26 Gru, 2013
Kadeon co to jest ten eeding i jak się wykonuje to ćwiczenie?
kadeon - Czw 26 Gru, 2013
kajok napisał/a: | Kadeon co to jest ten eeding i jak się wykonuje to ćwiczenie? |
Masturbacja tak jak długo chcesz w skrócie.
kajok - Pią 27 Gru, 2013
Czy ja dobrze rozumiem? Od zwykłej masturbacji Ci tak obwód wywaliło?
kadeon - Pią 27 Gru, 2013
Od czegoś na pewno myślę że to sprawka ćwiczeń PC połączonych z eedingiem mocniejszy napływ krwi i to nie zwykła masturbacja spróbuj sobie walić z 1h zobaczysz co mam na myśli penis po pewnym czasie napuchnie z lekka. Obwód stały mam 16,5 cm jak codziennie był eeding miałem 17 cm i ponad nie wiem może jak bym cały czas tak obił zostało by 17cm zmniejszyłem ilość eedingu i robię go teraz co 3 dni.
kajok - Pią 27 Gru, 2013
A początkowo to ten eeding codziennie robiłeś?
kadeon - Sob 28 Gru, 2013
Tak codziennie i dłużej nie raz po 2h jak chciało się ale godzina zawsze to była. ale jak to podziałało na mnie nie znaczy że na ciebie podziała.
Celem eedingu było wydłużenie czasu stosunku a to że w obwód poszło to przy okazji.
kajok - Sob 28 Gru, 2013
Ostatnie pytanie i już Cię nie męczę. Spuszczałeś się wtedy czy nie można, żeby były rezultaty?
kadeon - Nie 29 Gru, 2013
Chodzi ci o wydłużenie stosunku czy efekty z powiększeniem?. Ogólnie to tak mam dziewczynę i jak się z nią kochałem to normalnie dochodziłem podczas eedingu nie lub starałem się ograniczyć i przypuśćmy tam raz na tydzień ale jeśli chodzi o powiększenie i wydłużenie stosunku lepiej jak najrzadziej się spuszczać chodzi o to że pałka lepiej stoi co przy powiększeniu ma znaczenie a jeśli chodzi o wydłużenie stosunku im bardziej jest się wyposzczonym tym większe podniecenie a podczas eedingu trzeba je kontrolować i w ten sposób uczysz się wydłużać czas stosunku, ale to temat rozległy na inny czas .
GOQ - Pon 20 Sty, 2014 Temat postu: JelQ , Kobieta, Siłownia Czołem Panowie, od dłuższego czasu mam zamiar zacząć JelQ ale oczywiście cały czas zniechęcają mnie dwa " czynniki " mianowicie :
- Kobieta ( Prawie że codziennie posuwam swoją Panią i niestety wcale nie mowie tego z przesadą... , co wiąże się z tym Prawie żę codzienne spuszczanie się )
- Siłownia ( Która kradnie krew z mojego Penisa podczas treningu ... przez co po treningu mam uczucie jak by go nie było)
Co o tym myślicie ? ???
Czy siłownia oraz bardzo częste wydalanie spermy może spowodować brak progresu podczas ćwiczeń JelQ ?
Proszę o podzielenie sie własnymi spostrzeżeniami bądź zaczerpniętymi od kogoś kto przerabiał podobne tematy. PEACE .
[ Dodano: Pon 20 Sty, 2014 ]
Czołem Panowie, od dłuższego czasu mam zamiar zacząć JelQ ale oczywiście cały czas zniechęcają mnie dwa " czynniki " mianowicie :
- Kobieta ( Prawie że codziennie posuwam swoją Panią i niestety wcale nie mowie tego z przesadą... , co wiąże się z tym Prawie żę codzienne spuszczanie się )
- Siłownia ( Która kradnie krew z mojego Penisa podczas treningu ... przez co po treningu mam uczucie jak by go nie było)
Co o tym myślicie ? ???
Czy siłownia oraz bardzo częste wydalanie spermy może spowodować brak progresu podczas ćwiczeń JelQ ?
Proszę o podzielenie sie własnymi spostrzeżeniami bądź zaczerpniętymi od kogoś kto przerabiał podobne tematy. PEACE .
kadeon - Wto 21 Sty, 2014
Niestety jeśli wogole już będziesz miał jakiś efekt bo co do obwodu to to można zwiększyć w jakimś tam stopniu przez jelq i cwieczenia pc ale na każdego rożnie działa wiec tak naprawdę mała szansa a tym bardziej że masz seks i spuszczanie się codziennie i siłowania to już lepiej daj sobie spokój bo te ćwiczenia opierają się na tym że musisz mieć jak najlepsze wzwody i na maksa wypełniony krwią mając codziennie seks trudno będzie utrzymać wzwód na te 400 pierścieni jelq a to początek. I nie wiem co co chcesz popowieszać? jak masz udany seks i pani jest zadowolona to po co lepiej już wyćwiczyć wytrzymałość seksualna by nie kończyć w kilka minut tylko bzykać ile chcesz co da wielka pała jak po chwili masz twardość budyniu? bo skończyłeś. Tak czy fakt nie da rady ćwiczyć i codziennie miedz orgazmy pałka nie stanie dostatecznie dobrze a ćwiczenia polegają na maksymalnym napływie krwi podczas seksu stanie ale tam wiadomo jest o wiele większe podniecenie i inna sprawa tak że ciężko ci będzie i efekt znikomy jak już coś będzie.
GOQ - Sro 22 Sty, 2014
Masz racje Panie, wiesz chcialbym osiagnac troche lepsze rezultaty przy obwodzie 12 cm i dl 15cm . Nie chodzi oto zebym stal sie posiadaczem niesamowitej PALY, ktora bedzie niczym wielki budyn. Od dluzszego czasu chcialem zaczac nazwijmy to " trening malgo"ale niestety slomiany zapal dominuje.. Nigdy nie bylem pewien czy da rade w ogole powiekszyc penisa ale z tego co przegladam te forum uwazam ze mozna . Jesli mozesz doradz z wlasego doswiadczenia , jak wystartowac . Oczywiscie przy moim zalozeniu ograniczeniu wydalania spermy , chcialbym napewno perwszorzednie zwiekszyc obowd no i wiadomo troszke dlugosc . Pozdrawiam GoQ
kadeon - Czw 23 Sty, 2014
Na początek radze zacząć od ćwiczeń mięśni PC(KAGLA) te mięsnie musisz mieć rozwinięte w pierwszej kolejności by krwi jak najwięcej do penisa pompowały ma stać jak najmocniej na treningu tak by wszystkie żyłki pulsowały to powinno zależy od predyspozycji podbić ci obwód ile nie wiem ale wpłynie na jakość wzwodu i seksu diametralnie dziewczyna to poczuje jak ćwiczyć: Przez pierwszy miesiąc podczas sikania zatrzymuj strumień moczu na sekundę dwie dziel sikanie na części dalej w stanie spoczynku na początek wykonaj np 3 serie po 25 zaciśnie raz dziennie musisz sprawdzić ile możesz jak masz słaby mięsień to tyle nie zrobisz nie przejmuj się zrób np 3x po 10 i co trzy dni przerwa i tak przez tydzień jak zauważysz że masz mocniejsze mięsnie pc zwiększ liczbę powtórzeń o 10 przykładowo musisz dożyć do tego by w jednej serii zrobić te 100 po 3 serie i po miesiącu dodaj długie zaciskanie czyli zaciśnij na 10 sekund puść 10 sek odpoczynku i po tym na 15 sekund i tak do 30 sekund masz dążyć do tego by ostatnie powtórzenie trwało minutę stopniowo pomału jak czujesz ze jest przetrenowany dzień przerwy jak dojdziesz do tylu powtórzeń będzie wytrenowany bardzo dobrze i już później wystarczy ze raz dziennie zaciśniesz sobie jedna serwie po 70x dla podtrzymania efektu sprawności i po tym miesiącu jelq zacznij od 100 pierścieni penis w wzwodzie od 80% minimum musi być i jak ci opadnie zrób przykładowo 20 pierścieni pobudź go na maska by stał i kolejne dopóki nie opadnie tak byś na początek setkę robił co tydzień zwiększaj o 50 więcej ćwicz 3 dni jeden przerwy na regeneracje nic na siłę pozdro. Aha na początek może być problem przy jelq możesz dojść musisz to opanować jak masz dojść zatrzymaj się kilka wdechów i dalej pierścienie musisz to wypracować. Cos powinno w obwód pójść ale gwarancji nie daje nie u każdego działa.
GOQ - Nie 26 Sty, 2014
Dzieki Stary za info. Wlasnie takich informacji potrzebowalem. Zalece sie do twoich wskazowek , przez miesiac PC a potem zaczne jelq. Co do jelq to oliwka bambino bedzie w porzadku? Jesli mozesz to podziel sie dokladnie jaka metode masz opracowana co uzywasz do cwiczen itp . Pozdrawiam GoQ
kadeon - Nie 26 Sty, 2014
Spoko ciesze się ze jakoś mogę pomoc Ci, co do oliwki to bambino jest najlepsze i najtańsza i świetnie się nadaje do tych spraw czy długiej masturbacji. Nic droższego lepszego nie radze bo szkoda pieniędzy a zobaczysz jaki penis będzie gładki po niej po pewnym czasie:). Jeśli chodzi o ćwiczenia ja już nie ćwiczę jelq ćwiczyłem rok temu i coś około prawie 4 miesięcy ale zrezygnowałem później Edging i do dziś uprawiam. Tak btw za kilka dni wyposzczę solidny poradnik o kontroli wytrysku i tam są opisane ćwiczenia na PC i jak przedłożyć stosunek i być mistrzem w łóżku tego powinieneś się nauczyć i nie potrzebny wielki penis tak naprawdę. Ale powiedz mi jakiego masz penisa obwód i długość? że tak chcesz powiększyć.
GOQ - Nie 26 Sty, 2014
No dokładnie Oliwia bedzie bardzo dobrą alternatywą , bardzo dobry pomysł z poradnikiem myślę ze nie tylko mi się przyda , wiec jak masz chwile czasu i chęci to z mila chęcią przestudiuje go . Długość 15 z kawałkiem , Obwod 12 cm i to nie równomierny tylko w najgrubszym miejscu, dlatego mam nadzieje ze nie dziwisz sie ze chce troche "podrosnąć ".
Powiedz mi , czy jelq w ogolę dało ci coś ? . Pozdro GoQ
kadeon - Pon 27 Sty, 2014
Tak myślę że to efekt jelq i ćwiczeń PC poszło w obwód bo dzięki temu uzyskałem około tam 16 cm obwodu później robiłem edging i PC do dziś dla kontroli wytrysku i spawalności seksualnej tak z przerwami ostatecznie podrósł do 16,5 cm obwodu i jest to stałe nic nie zmienia się już. A gdzieś od października uznałem że muszę rozwiązać problem przedwczesnego wytrysku ostatecznie i przemyślałem z czym się wiąże i połączyłem edging ćwiczenia PC i oddech przeponowy no i udało się i wcale większy penis nie potrzebny w łóżku jest bosko. Co do twoich wymiarów są ok i jak uzyskasz kontrole nad wytryskiem i zastosujesz techniki co opisze w poradniku zobaczysz co się będzie działo. Poradnik za kila dni dam info. Pozdro.
GOQ - Sro 29 Sty, 2014
Spoko Stary, fajnie jak by obowd sie zwiekszyl tak do 15 cm juz by mi pasowalo . Owocnej Pracy, Pozdro GoQ
[ Dodano: Nie 23 Lut, 2014 ]
Jak tam Poradnik ? Pozdrowienia .
joihnek31 - Nie 02 Mar, 2014
Kadeon - widzę w postcie nieco wyżej że zalecasz ćwiczenie mięsni PC gdy penis jest w stanie spoczynku tymczasem w ebooku na stronie cwiczenie zaleca sie robić podczas wzwodu. KTóry sposób według ciebie jest lepszy i jak cwiczyć by było bezpiecznie? Jestem tu nowy zależy mi na tym by zwiększyć grubość oraz wydłużyć czas stosunku .
Moje obecne wymiary to długość 15,5 obwód : 12,5
Pozdrawiam
kadeon - Pon 03 Mar, 2014
joihnek31 napisał/a: | Kadeon - widzę w postcie nieco wyżej że zalecasz ćwiczenie mięsni PC gdy penis jest w stanie spoczynku tymczasem w ebooku na stronie cwiczenie zaleca sie robić podczas wzwodu. KTóry sposób według ciebie jest lepszy i jak cwiczyć by było bezpiecznie? Jestem tu nowy zależy mi na tym by zwiększyć grubość oraz wydłużyć czas stosunku .
Moje obecne wymiary to długość 15,5 obwód : 12,5
Pozdrawiam |
Wystarczy że klikniesz na podpis w moim poście i tam masz poradnik który odpowie na twoje pytania tylko przeczytaj cały dokładnie! i się zastanów na wszystko ci odpowie. Pozdro
|
|