Wielkość Penisa - Czy od obrzezania penis się powiększa?
Trawit - Pią 19 Lip, 2013 Temat postu: Czy od obrzezania penis się powiększa? Bardzo mnie to ciekawi, czy to prawda ?
legolas1 - Pią 19 Lip, 2013
nie, nie prawda... jak niby wycięcie kawałka skóry miałoby się przyczynić do powiększenia się penisa.
Trawit - Pią 19 Lip, 2013
No też nie mam pojęcia
jan_kaz - Wto 23 Lip, 2013
Może fizycznie nie, chociaż uwolnienie główki od skóry może korzystnie na nią wpływać, ale optycznie na pewno tak, nie mówiąc o względach estetycznych
legolas1 - Wto 23 Lip, 2013
jan_kaz napisał/a: | ale optycznie na pewno tak |
czy ja wiem, jeśli ktoś ma długi napletek to pozbycie się go optycznie pomniejszy penisa
jan_kaz napisał/a: | nie mówiąc o względach estetycznych |
estetyka to bardzo względna sprawa i każdemu podoba się co innego
Mnie wydaje się, że jest większy (ale to rzecz względna i ocena subiektywna - nie konsultowana), wiec nie będę się spierał, podobnie jak względy estetyczne - mnie sie podoba
pozdrawiam
legolas1 - Wto 23 Lip, 2013
tak na prawdę rozmiar nie jest wartością subiektywną bo mamy możliwości aby go odpowiednio zmierzyć a wyniki porównać
Oczywiście, że rozmiar w cm jest wartością mierzalną i tu nie ma nic do ujęcia ani dodania. Ale jeśli zmierzymy wraz ze zwisającą skórą, to oczywiście, że obrzezany będzie krótszy. Natomiast we wzwodzie, jeśli zmierzymy od końca główki po ściągnięciu skóry napletka (gdy on jest) czy go nie ma, wówczas wynik powinien być podobny. Ja mówię o wrażeniu. czytałem także, że wygolenie włosów wokół penisa robi wrażenie, że członek jest większy (a przecież wygolenie włosów nie powiekszy peniska)
Pozdrawiam
|
|