Inne problemy - preejakulat
jan_kaz - Sro 26 Cze, 2013 Temat postu: preejakulat Witam, już kiedyś podzieliłem się następującym problemem - podczas ściskania nogami dochodzi do silnego podniecenia i wskutek tego najpierw pojawia się przeźroczysty śluz (preejakulat), a przy dalszym ściskaniu dochodzi do wytrysku. W odpowiedzi dowioedziałem się, że to skutek podrażniania prostaty. Ale podobne zjawisko zauważyłem podczas dokonywania przysiadów na jednej nodze z ciężarem ok. 20 kg. po klikunastu powtórzeniach z peniska wypływa preejakulat, czyli znów pojawia sie przeźroczysty śluz. Szczególnie gdy robię przysiady na lewej nodze - czy to też skutek podrażnienia prostaty? Podczas przysiadów na prawej nodze tego zjawiska nie zauważyłem. Jak z tym radzą sobie ciężarowcy? Jak zachwać się np. na siłowni, gdy z wacka leci śluz?
pozdrawiam
andrzejgadarr - Sro 26 Cze, 2013
Zawsze można iść do WC i wytrzeć preejakulat.
Gorryl - Sro 26 Cze, 2013
dziwny problem ponieważ:
1. jak sie robi przysiady na jednej nodze?
2. Jak można dojść od "ściskania nóg"?
Musisz być wyjątkowo napalony Jezeli śluz ci przeszkadza to sobie strzep przed siłownią. Poza tym, przecież nie ćwiczysz w samych slipach, a nie wierzę ze tyle tego jest że ci spodnie przemakają
sikor17 - Czw 27 Cze, 2013
Gorryl napisał/a: | Poza tym, przecież nie ćwiczysz w samych slipach, a nie wierzę ze tyle tego jest że ci spodnie przemakają |
Może niedokładnie w pierwotnym temacie powiem, ale Gorryl uwierz że może być aż tyle XD sam się o tym przekonałem, bo niestety czy stety jak jestem podniecony to produkcja idzie u mnie pełną parą... Raz przemokły bokserki i był ślad na jeansach XD
jan_kaz - Czw 27 Cze, 2013
Do Gorylla - może tego nie ma aż tak dużo, żeby spodenki przemokły, ale nie jest przyjemne, gdy w majtkach robi sie mokro i do tego lepko. Poza tem oczywiście, że można pójść do łazienki i umyć się, albo, jak radzisz - przed wizytą na siłowni czy przed ćwiczeniami strzepać małego. Ale nie w tym problem - problemem jest fakt wydzielania się preejakulatu podczas wysiłku fizycznego - przecież wysiłek nie jest podnieceniem, a więc jaki jest mechanizm wycieku śluzu - czy to jest zjawisko normalne? Stawiam więc jeszcze raz pytanie - jak sobie z tym problemem radzą np. ciężarowcy? czy mają jakiegoś pampersa?
I jeszcze jedno - można robić przysiady na jednej nodze - nie jest to takie trudne, trzeba tylko uchwycić równowagę, należy to do ćwiczeń rozbudowujących mięśnie ud. A co do ściskania - to weź piłkę między nogi i ściskaj ją lub są specjalne przyżądy do ściskania - te ćwiczenia również pomagają rozbudować mięśnie nóg.
pozdrawiam
Gorryl - Nie 07 Lip, 2013
trudno jest mi sie wypowiadać na ten temat. Nigdy nie miałem wycieku od samego wysiłku fizycznego. Być może za dużo trzepię...
|
|