Og鏊nie o powi瘯szaniu - Oty這嗆 = ma造 penis?
omen08 - Sro 26 Cze, 2013 Temat postu: Oty這嗆 = ma造 penis? Witam mam 18 lat i mam lekk� nadwag�. M鎩 problem jest taki i� mam ma貫 przyrodzenie w spoczynku jest jak 'piskl�" ma oko這 3 cm w zwodzie ma 12 cm. M鎩 problem polega na tym 瞠 nie potrafi� si� rozebra� przy partnerce po pierwsze bo oty造, po drugie 瞠 ma造 penis. Czyta貫m r騜ne opinie by sta� nago przed lusterkiem lecz to nie poskutkowa這 a raczej przynios這 gorsze efekty. Chodz� na si這wnie dobre p馧 roku, wida� efekty w sile lecz nie w rze嬌ie, jest redukcja by spali� i nic nie skutkuje, mam diet� bo te� s造sza貫m 瞠 pomaga ustabilizowa� hormony co mo瞠 prowadzi� do wzrostu penisa. Niestety nie wiem jak mam sobie poradzi� do tego dochodzi problem 瞠 mam przedwczesny wytrysk nawet przy ca這waniu jak wyobra輳 sobie za du穎. Nie wiem jak mam go powi瘯szy a nie sta� mnie na pompki, tabletki, ja nadal si� edukuje a moi rodzice niestety te� nie maj� takich dochod闚. 鑿iczenia kiedy� zainwestowa貫m 30 z� po to by dowiedzie� si� by rozci庵a� penisa najlepiej w wannie polewaj帷 go ciep陰 wod�, efekt闚 nie widzia貫m dlatego te� nie mam zamiaru ju� wydawa� pieni璠zy na takie pierdo造. A co do nadwagi wi捫e si� te� to z tym gdy mia這 doj嗆 do stosunku to mia貫m problem by wej嗆 w ni� przez "du瞠 uda" i tak jest zawsze, zbli瘸my si� i nie daje rady, odpuszczam sobie jak widz� 瞠 nic z tego, jak widz� 瞠 jest za kr鏒ki i wejdzie tylko napletek. Raz by貫m po spo篡ciu to by� m鎩 pierwszy raz to mia貫m lekki problem z erekcj�, lecz jak troszk� wytrze德ia貫m, to da貫m rad�, wszed貫m w ni� i szczerze m闚i帷 z czasem 幢e nie by這. Lecz to by豉 jedna pozycja bo ona te� robi豉 to pierwszy raz i wstydzi豉 si� zainicjowa� i przej望 (pa貫czk�). Wi璚 bardzo bym prosi� o jakie� rady, jaki� pozycji na moj� przypad這嗆 mo瞠 jakie� 獞iczenia dos這wnie przyjm� ka盥� porad�. Niestety m鎩 problem jest taki 瞠 mieszkam z rodzicami i bratem wi璚 nie mog� sobie od tak w pokoju robi� jakich kolwiek 獞icze� a 30 minut siedzie� w 豉zience te� troszk� g逝pio wypadnie jak rodzice zapytaj� co ja tak d逝go tam robi�. Z g鏎y dzi瘯uje Robert.
andrzejgadarr - Sro 26 Cze, 2013
Z "獞iczeniami powi瘯szaj帷ymi penisa" daj sobie spok鎩. Po prostu zrzu� kilka kilogram闚. Wprowad� diet� najlepiej po konsultacji z dietetykiem (bo diety z "Pani Domu" s� nic nie warte). Do tego uprawiaj sport ale te� po konsultacji z trenerem bo s� 獞iczenia (te bardziej popularne) kt鏎e buduj� mi窷nie ale nie spalaj� t逝szczu a s� takie kt鏎e g堯wnie spalaj� tkank� t逝szczow�. Stosuj帷 te pierwsze tylko pogarszasz sytuacj� bo mi窷nie pod tkank� t逝szczow� si� rozrastaj�, tkanki t逝szczowej nie ubywa wi璚 w obwodzie dochodz� dodatkowe centymetry.
omen08 - Sro 26 Cze, 2013
Wielkie dzi瘯i. Bardzo jestem zadowolony z samego faktu 瞠 podchodzisz do tego tematu z powag�, na innych forach zosta貫m niestety wy鄉iany. Oraz dzi瘯uje za rad� na pewno skorzystam. A i jeszcze znasz mo瞠 jakie� pozycje o kt鏎ych wspomnia貫m? Bo niestety bez seksu w czasie zrzucania tej masy si� zapewne nie obejdzie.
Dawid159 - Pi� 28 Cze, 2013
Moim zdaniem pozycja na pieska i na jezdzca by造by wskazane poniewa� wtedy penis wchodzi najg喚biej Pozdrawiam!
mark551 - Sob 28 Gru, 2013
Tabletki na powi瘯szenie penisa - http://naturalxl.pl U篡wam go tylko przez 6 tygodni. M鎩 penis jest 2 cm wi瘯szy.
kadeon - Nie 29 Gru, 2013
| mark551 napisa�/a: | | Ekstender do powi瘯szania penisa - http://pl.gneticsextender.com U篡wam podobnego sprz皻u prawie 3 miesi帷e. Efekty s� ok 3 cm przyrostu. To zupe軟ie normalne, 瞠 po p馧 godzinie trzba zrobi� sobie 5-10 minut przerwy. W sumie to jak si� zsumuje 8x 30 min to daje 4 godziny, wiec uzytkowanie nie jest takie proste i przyjemne. Dodam, ze na poczatku to po 20 minutach juz mnie bolalo, teraz moge ok 40 min w tym siedziec. Polecam ogolnie tego typu urzadzenia, ale przypominam, ze trzeba miec duzo cierpliwosci i wytrwalosci zeby osiagnac zamierzony efekt. |
Daruj sobie ten post jest wyci皻y z innego forum czy strony pami皻am go: KOLEJNA REKLAMA KOLESIA CO TO SPRZEDAJE!!!. I poprosz� zdj璚ia z przed i po? aha nie ma Pan odwidzenia.
NIE DAJCIE SI� NABRA�!.
|
|