Ogólnie o powiêkszaniu - Oty³o¶æ = ma³y penis?
omen08 - Sro 26 Cze, 2013 Temat postu: Oty³o¶æ = ma³y penis? Witam mam 18 lat i mam lekk± nadwagê. Mój problem jest taki i¿ mam ma³e przyrodzenie w spoczynku jest jak 'pisklê" ma oko³o 3 cm w zwodzie ma 12 cm. Mój problem polega na tym ¿e nie potrafiê siê rozebraæ przy partnerce po pierwsze bo oty³y, po drugie ¿e ma³y penis. Czyta³em ró¿ne opinie by staæ nago przed lusterkiem lecz to nie poskutkowa³o a raczej przynios³o gorsze efekty. Chodzê na si³ownie dobre pó³ roku, widaæ efekty w sile lecz nie w rze¼bie, jest redukcja by spaliæ i nic nie skutkuje, mam dietê bo te¿ s³ysza³em ¿e pomaga ustabilizowaæ hormony co mo¿e prowadziæ do wzrostu penisa. Niestety nie wiem jak mam sobie poradziæ do tego dochodzi problem ¿e mam przedwczesny wytrysk nawet przy ca³owaniu jak wyobra¿ê sobie za du¿o. Nie wiem jak mam go powiêkszy a nie staæ mnie na pompki, tabletki, ja nadal siê edukuje a moi rodzice niestety te¿ nie maj± takich dochodów. Æwiczenia kiedy¶ zainwestowa³em 30 z³ po to by dowiedzieæ siê by rozci±gaæ penisa najlepiej w wannie polewaj±c go ciep³± wod±, efektów nie widzia³em dlatego te¿ nie mam zamiaru ju¿ wydawaæ pieniêdzy na takie pierdo³y. A co do nadwagi wi±¿e siê te¿ to z tym gdy mia³o doj¶æ do stosunku to mia³em problem by wej¶æ w ni± przez "du¿e uda" i tak jest zawsze, zbli¿amy siê i nie daje rady, odpuszczam sobie jak widzê ¿e nic z tego, jak widzê ¿e jest za krótki i wejdzie tylko napletek. Raz by³em po spo¿yciu to by³ mój pierwszy raz to mia³em lekki problem z erekcj±, lecz jak troszkê wytrze¼wia³em, to da³em radê, wszed³em w ni± i szczerze mówi±c z czasem ¼le nie by³o. Lecz to by³a jedna pozycja bo ona te¿ robi³a to pierwszy raz i wstydzi³a siê zainicjowaæ i przej±æ (pa³eczkê). Wiêc bardzo bym prosi³ o jakie¶ rady, jaki¶ pozycji na moj± przypad³o¶æ mo¿e jakie¶ æwiczenia dos³ownie przyjmê ka¿d± poradê. Niestety mój problem jest taki ¿e mieszkam z rodzicami i bratem wiêc nie mogê sobie od tak w pokoju robiæ jakich kolwiek æwiczeñ a 30 minut siedzieæ w ³azience te¿ troszkê g³upio wypadnie jak rodzice zapytaj± co ja tak d³ugo tam robiê. Z góry dziêkuje Robert.
andrzejgadarr - Sro 26 Cze, 2013
Z "æwiczeniami powiêkszaj±cymi penisa" daj sobie spokój. Po prostu zrzuæ kilka kilogramów. Wprowad¼ dietê najlepiej po konsultacji z dietetykiem (bo diety z "Pani Domu" s± nic nie warte). Do tego uprawiaj sport ale te¿ po konsultacji z trenerem bo s± æwiczenia (te bardziej popularne) które buduj± miê¶nie ale nie spalaj± t³uszczu a s± takie które g³ównie spalaj± tkankê t³uszczow±. Stosuj±c te pierwsze tylko pogarszasz sytuacjê bo miê¶nie pod tkank± t³uszczow± siê rozrastaj±, tkanki t³uszczowej nie ubywa wiêc w obwodzie dochodz± dodatkowe centymetry.
omen08 - Sro 26 Cze, 2013
Wielkie dziêki. Bardzo jestem zadowolony z samego faktu ¿e podchodzisz do tego tematu z powag±, na innych forach zosta³em niestety wy¶miany. Oraz dziêkuje za radê na pewno skorzystam. A i jeszcze znasz mo¿e jakie¶ pozycje o których wspomnia³em? Bo niestety bez seksu w czasie zrzucania tej masy siê zapewne nie obejdzie.
Dawid159 - Pi± 28 Cze, 2013
Moim zdaniem pozycja na pieska i na jezdzca by³yby wskazane poniewa¿ wtedy penis wchodzi najg³êbiej Pozdrawiam!
mark551 - Sob 28 Gru, 2013
Tabletki na powiêkszenie penisa - http://naturalxl.pl U¿ywam go tylko przez 6 tygodni. Mój penis jest 2 cm wiêkszy.
kadeon - Nie 29 Gru, 2013
| mark551 napisa³/a: | | Ekstender do powiêkszania penisa - http://pl.gneticsextender.com U¿ywam podobnego sprzêtu prawie 3 miesi±ce. Efekty s± ok 3 cm przyrostu. To zupe³nie normalne, ¿e po pó³ godzinie trzba zrobiæ sobie 5-10 minut przerwy. W sumie to jak siê zsumuje 8x 30 min to daje 4 godziny, wiec uzytkowanie nie jest takie proste i przyjemne. Dodam, ze na poczatku to po 20 minutach juz mnie bolalo, teraz moge ok 40 min w tym siedziec. Polecam ogolnie tego typu urzadzenia, ale przypominam, ze trzeba miec duzo cierpliwosci i wytrwalosci zeby osiagnac zamierzony efekt. |
Daruj sobie ten post jest wyciêty z innego forum czy strony pamiêtam go: KOLEJNA REKLAMA KOLESIA CO TO SPRZEDAJE!!!. I poproszê zdjêcia z przed i po? aha nie ma Pan odwidzenia.
NIE DAJCIE SIÊ NABRAÆ!.
|
|