Ogólnie o potencji - powrót do zdrowego trybu życia
tyrionus - Wto 18 Cze, 2013 Temat postu: powrót do zdrowego trybu życia Kojarzycie cos na ogarnięcie organizmu po dłuższym detoksie z fajek i alko? Cos co stawia na nogi i zarazem wspomaga w temacie wzwodu, bo po tym co sobie zafundowalem (zrywanie z nalogami) teraz nie mogę podolac jak normalny czlowiek i moja dziewczyna zaczyna już na mnie dziwnie patrzec...
andrzejgadarr - Wto 18 Cze, 2013
Sport i zrównoważona dieta. Jeśli tego się będziesz trzymał, nie potrzebujesz żadnych suplementów.
olszesaa - Sro 19 Cze, 2013
Dokładnie te dwa aspekty w znaczącym stopniu Ci pomogą Najlepiej jedz częściej a mniej, co około 2-3 godziny jedz dużo warzyw i owoców teraz jest okres świeżych warzyw więc korzystaj z tego!!
miker09 - Wto 02 Lip, 2013
duży szacun za taką decyzję, wiem co to oznacza bo jestem podobnym przypadkiem i wiem jak ciężko jest konsekwentnie wracać do zdrowego stylu życia… przede wszystkim zbierz się i zacznij jakiś sport uprawiać a z minerałów to żeń szeń na potencje, zresztą jest nawet taka kuracja permenem że bierzesz to jakiś czas i libido wraca, polecam. no i życzę konsekwencji w powrocie na zdrową drogę.
|
|