Luźne dyskusje o męskich sprawach - znaczenie penisa w życiu faceta

eek - Nie 07 Kwi, 2013
Temat postu: znaczenie penisa w życiu faceta
Panowie, napiszcie może jak zapatrujecie się na tę kwestię, jakie znaczenie dla was i dla waszego życia ma wasz penis i jądra? 8) :lol: Każdy o swój sprzęt dba i pielęgnuje go, i często spełnia każdą zachciankę swojego penisa :wink: dla jednych jest to "najlepszy przyjaciel", dla drugiego powód do dumy, dla trzeciego to tylko rura odpływowa, a dla czwartego kombinacja któregoś z tych... więc opowiedzcie panowie jak to z wami jest.
Rufus1 - Pon 08 Kwi, 2013

eek, traktuję penisa i jądra normalnie jak każdą część ciała. Niewiem co masz na myśli mówiąć każdą zachciankę. Ewentualne zachcianki przekazywane są poprzez mózg to on decyduje o wszystkim, penis może być jedynie narzędziem do realizacji naszych zachcianek i upodobań. :D . Jeśli chodzi o ostatnie pytanie to dla mnie jest to organ poprzez którego mozemy dostarczyc sobie i komuś wiele niezapomnianych przeżyć seksualnych i emocjonalnych :)
fiut69 - Pią 12 Kwi, 2013

Dla mnie penis jest bardzo ważny, chciałbym nim zadowalac kobiety. Po mimo tego iż uwarzam że jest troche mały (15 cm) to myśle że jest w miare ok, aczkolwiek nie chciałbym spotkac kobiety której on nie będzie odpowiadał tylko będzie chciała większego...
Gorryl - Sob 27 Kwi, 2013

Nie jest tak, że jest czymś najważniejszym, ale jest bardzo istotny. Czułbym się o wiele lepiej, gdyby był większy. Na pewno zyskałbym na "samczej" pewności siebie :P
siferius90 - Sro 02 Mar, 2022

Dla mnie penis jest bardzo ważny. Dostarcza mi nieziemskich rozkoszy.

Odwdzięczam mu się pieszcząc go regularnie.

toton - Czw 03 Mar, 2022

Okazuje się, ze wielkosć penisa ma większe znaczenie dla mężczyzn niż dla kobiet:
https://www.hellozdrowie....e-to-wyjasnila/