Masturbacja - 2 wytryski !
jestemunikalny - Pon 18 Mar, 2013 Temat postu: 2 wytryski ! Ciekawi mnie jak to u was wyglada? gdy sie masturbujecie to konczycie po pierwszym wytrysku czy walicie az trysniecie drugi raz? tak samo podzczas stosunku, jeden wytrysk czy wiecej?
jacierpiedole93 - Pon 18 Mar, 2013
To zależy mam jeszcze ochotę, bo jeśli jestem bardzo napalony to nawet 3 razy tryskałem, jednak ja wolę powoli i długo
Mlody19 - Czw 21 Mar, 2013
Ja najwięcej 2 razy;)
penisman - Czw 21 Mar, 2013
Jak ma się ochotę się ochotę to można kilka razy. Ja kiedyś trysnąłem 5 razy, ale potem ciężka była rekonwalescencja i pozostaję jak na razie na 2-3 maksymalnie, ale zazwyczaj jeden
sikor17 - Czw 21 Mar, 2013
Mi powiedzmy tak jeden po drugim się nie udało nigdy XD Nie wiem może dlatego, że pojedynczy mam na tyle obfity, że mało co zostaje
yamaharxv - Nie 24 Mar, 2013
Hej
Moj pierwszy post, więc się przedstawie. Jestem Kewin.
Co do pytania w temacie to ja potrafie nawet 5/6 razy pod rząd co prawda później już nie mam na nic ochotę.
sikor17 - Pon 25 Mar, 2013
yamaharxv napisał/a: | Hej
Moj pierwszy post, więc się przedstawie. Jestem Kewin.
Co do pytania w temacie to ja potrafie nawet 5/6 razy pod rząd co prawda później już nie mam na nic ochotę. |
Zazdroszczę
kadeon - Sob 21 Wrz, 2013
To ja jak byłem naprawdę napalony było z 9 sperma nie leciała po 5x i spałem jak zabity w nocy taki mój rekord ale zdecydowanie wole długo ta godzina lub wiece i potem wtedy jest odjazdowy orgazm w moim odczuciu tak jak by 3 połączyć w jeden chodzi o intensywność lub więcej bo nauczyłem się przeciągać pierwszą fazę orgazmu bardzo długo czyli mogę odczuwać go z 15 min a po tym wulkan .
|
|