Masturbacja - Masturbacja w gumie?

jestemunikalny - Sro 06 Mar, 2013
Temat postu: Masturbacja w gumie?
Masturbowaliscie sie kiedys w prezerwatywie? jesli tak to w jaki sposob? podobalo sie? ja mam zamiar to zrobic pod prysznicem, po prostu zalozyc gume i ostro pobawic sie lejąc ostro wode.. co myslicie? pozdro!
andrzejgadarr - Sro 06 Mar, 2013

:shock:
legolas1 - Sro 06 Mar, 2013

kto co lubi :lol: najprościej zainwestować te kilka złotych i sprawdzić samemu jakie to doznania, nie ma co pytać innych :wink:
haster69 - Czw 07 Mar, 2013

Robiłem to. Przyjemnie ;) ... no i nie trzeba sprzątać :P
altracyt - Pią 15 Mar, 2013

dokładnie nie martwisz się o wytrysk, gdzie on wyląduje. i możesz walić jeszcze podczas ejakulacji ;)
andrzejgadarr - Sob 16 Mar, 2013

altracyt napisał/a:
dokładnie nie martwisz się o wytrysk, gdzie on wyląduje. i możesz walić jeszcze podczas ejakulacji ;)

No ale skoro masturbacja jest planowana pod prysznicem to chyba obojętnie gdzie wyląduje wytrysk? Gdzie by nie trafił i tak spłynie do kanału (przewiduję masturbację w zamkniętej kabinie prysznica). A podczas ejakulacji to można walić i w prezerwatywie i pod prysznicem i w wannie i w lesie i w skarpecie.......

sikor17 - Pon 25 Mar, 2013

andrzejgadarr napisał/a:
altracyt napisał/a:

No ale skoro masturbacja jest planowana pod prysznicem to chyba obojętnie gdzie wyląduje wytrysk? Gdzie by nie trafił i tak spłynie do kanału (przewiduję masturbację w zamkniętej kabinie prysznica). A podczas ejakulacji to można walić i w prezerwatywie i pod prysznicem i w wannie i w lesie i w skarpecie.......

Niby te wszystkie miejsca są dobre, ale jak ktoś chce spróbować w prezerwatywie to czemu nie :P Ja próbowałem i jest spoko chociaż gdyby chciało się ciągle tak robić to można by zbankrutować XD

olszesaa - Czw 13 Cze, 2013

Chyba lepiej prezerwatywe przeznaczyć na sex ? :P
kadeon - Nie 22 Wrz, 2013

Nic nie zastąpi jak laseczka zwali konika wtedy są odczucia zajebiste pod prysznicem jeszcze lepsze :twisted: .
sneakerfan - Sro 22 Sty, 2014

MOJA SPERMA
Otwórz a zobaczysz jak sie masturbuje w gumiie

Plitek - Sro 22 Sty, 2014

sneakerfan, SUPERRR