Masturbacja - Masturbacja w gumie?
jestemunikalny - Sro 06 Mar, 2013 Temat postu: Masturbacja w gumie? Masturbowaliscie sie kiedys w prezerwatywie? jesli tak to w jaki sposob? podobalo sie? ja mam zamiar to zrobic pod prysznicem, po prostu zalozyc gume i ostro pobawic sie lejąc ostro wode.. co myslicie? pozdro!
andrzejgadarr - Sro 06 Mar, 2013
legolas1 - Sro 06 Mar, 2013
kto co lubi najprościej zainwestować te kilka złotych i sprawdzić samemu jakie to doznania, nie ma co pytać innych
haster69 - Czw 07 Mar, 2013
Robiłem to. Przyjemnie ... no i nie trzeba sprzątać
altracyt - Pią 15 Mar, 2013
dokładnie nie martwisz się o wytrysk, gdzie on wyląduje. i możesz walić jeszcze podczas ejakulacji
andrzejgadarr - Sob 16 Mar, 2013
altracyt napisał/a: | dokładnie nie martwisz się o wytrysk, gdzie on wyląduje. i możesz walić jeszcze podczas ejakulacji |
No ale skoro masturbacja jest planowana pod prysznicem to chyba obojętnie gdzie wyląduje wytrysk? Gdzie by nie trafił i tak spłynie do kanału (przewiduję masturbację w zamkniętej kabinie prysznica). A podczas ejakulacji to można walić i w prezerwatywie i pod prysznicem i w wannie i w lesie i w skarpecie.......
sikor17 - Pon 25 Mar, 2013
andrzejgadarr napisał/a: | altracyt napisał/a: | dokładnie nie martwisz się o wytrysk, gdzie on wyląduje. i możesz walić jeszcze podczas ejakulacji |
No ale skoro masturbacja jest planowana pod prysznicem to chyba obojętnie gdzie wyląduje wytrysk? Gdzie by nie trafił i tak spłynie do kanału (przewiduję masturbację w zamkniętej kabinie prysznica). A podczas ejakulacji to można walić i w prezerwatywie i pod prysznicem i w wannie i w lesie i w skarpecie....... |
Niby te wszystkie miejsca są dobre, ale jak ktoś chce spróbować w prezerwatywie to czemu nie Ja próbowałem i jest spoko chociaż gdyby chciało się ciągle tak robić to można by zbankrutować XD
olszesaa - Czw 13 Cze, 2013
Chyba lepiej prezerwatywe przeznaczyć na sex ?
kadeon - Nie 22 Wrz, 2013
Nic nie zastąpi jak laseczka zwali konika wtedy są odczucia zajebiste pod prysznicem jeszcze lepsze .
sneakerfan - Sro 22 Sty, 2014
MOJA SPERMA
Otwórz a zobaczysz jak sie masturbuje w gumiie
Plitek - Sro 22 Sty, 2014
sneakerfan, SUPERRR
|
|