Luźne dyskusje o męskich sprawach - Zarost
syzrk - Czw 14 Lut, 2013 Temat postu: Zarost Hej mam 22 lata. bardzo nie lubię sie golić ale jeśli zapuszczę zarost to wyglądam głupio ponieważ jest on nierównomierny.Czy macie jakieś sposoby aby pobudzić wzrost zarostu zęby był on na całej twarzy i rósł równomiernie??
on.air - Czw 14 Lut, 2013
Albo żeby w ogóle rósł Ja nie mam nic, nie licząc rzadkiego zarostu pod nosem i kilku włosów na brodzie
ammraj - Pią 15 Lut, 2013
Raczej nie ma sposobu na to. To są uwarunkowania genetyczne, jedni mają więcej drudzy mniej.
ariel3351997 - Czw 04 Kwi, 2013
to i są uwarunkowania genetyczne, ale tak że ilość testosteronu w ciele
ja jestem jeszcze młody, a mam całkowity zarost (broda, pks-y, wąsik i to wszystko połączone w gęstą brodę) oraz mam włosy na klacie, na rękach, gęste włosy na nogach oraz okolic intymnych, co skutkuje częstym goleniem
sikor17 - Pią 05 Kwi, 2013
Chyba niestety takiego sposobu nie ma. Ja osobiście mam znaczy zarost i ogólnie owłosienie odziedziczone w genach.
on.air - Pią 05 Kwi, 2013
| ariel3351997 napisał/a: | | ale tak że ilość testosteronu w ciele |
Ja akurat poziom testosteronu zawsze miałem w normie i mam nadal. Mam zarośnięte nogi i brzuch, a na twarzy mógłbym spokojnie policzyć tych kilka piórek. Starożytni Grecy dzielili swoich olimpijczyków na chłopców, młodzieńców bez zarostu i mężczyzn...
Ciekawe gdzie zaklasyfikowaliby mnie i gimnazjalistę ariel3351997
ariel3351997 - Pią 05 Kwi, 2013
cytując słynną osobę z którą miałem możliwość wymienić kilka retrospekcji to "Prawdziwy mężczyzna zaczyna się dopiero wtedy kiedy zamoczy, a prawdziwa kobieta kiedy dostanie"
nie mogę powiedzieć kto to taki ma takie dziwne, lecz mądre retrospekcji, ale zapadło mi to w pamięć
legolas1 - Pią 05 Kwi, 2013
| ariel3351997 napisał/a: | | wymienić kilka retrospekcji |
| Cytat: | | dziwne, lecz mądre retrospekcji |
ciekawe figury stylistyczne
to jest literówka, przepraszam
on.air - Pią 05 Kwi, 2013
A ty wiesz co to jest w ogóle retrospekcja?
twoje pytanie nie jest adekwatne do głównego toku tematu
tak jak i Twoja odpowiedź fora mają to do siebie, że często w wątkach pojawiają się tematy dygresyjne
ale ty mnie teraz podrywasz czy jak?
andrzejgadarr - Pią 05 Kwi, 2013
retrospekcja, adekwatnie- mądre słówka. Gratuluję bo niewielu 16-latków w dzisiejszych czasach je zna.
dziękuję moje słowa muszą być adekwatne do mojej pozycji w życiu społecznym mojego miasta. jestem jednym z członków Młodzieżowej Rady Miasta, Przedstawicielem Gimnazjum w Ratuszu, Jednym z uczestników w wielu projektach kulturalno-rozrywkowych mojego miasta, Odtwórcą Historycznym (tz. jestem pasjonatem biorącym udział w turniejach rycerskich jako bogaty syn Komtura Krzyżackiego) oraz członkiem Młodzieżowego Grona Pasjonatów Historią i Kulturą Miasta Nie chwaląc się
Ale też jestem zwykłym nastolatkiem, który używa Kolokwializmów, nie przestrzega praw moralnych oraz jestem dyskryminowany za mój wygląd zwykły młody dorosły
ja tam dalej będę się upierał, że słowo "retrospekcja" było użyte w złym kontekście
ale nie to żebym się czepiał
sikor17 - Pią 05 Kwi, 2013
| legolas1 napisał/a: | ja tam dalej będę się upierał, że słowo "retrospekcja" było użyte w złym kontekście
ale nie to żebym się czepiał |
Legolas1 użyte było dobrze, w sensie jeśli dalej jest w takiej formie jak obecnie może brzmi to dosyć dziwnie, lecz z punktu widzenia gramatyki jak najbardziej poprawnie.
ariel3351997 - widzę, że zdolny z Ciebie uczeń i to jeszcze biorąc pod uwagę fakt, iż jesteś w gimnazjum. Oby do liceum Ci tak zostało
obym się nie upijał tak często, bo na testy muszę przyjść trzeźwy
Alkomat będą mieli przygotowany jak zawsze
on.air - Sob 06 Kwi, 2013
| ariel3351997 napisał/a: | dziękuję moje słowa muszą być adekwatne do mojej pozycji w życiu społecznym mojego miasta. jestem jednym z członków Młodzieżowej Rady Miasta, Przedstawicielem Gimnazjum w Ratuszu, Jednym z uczestników w wielu projektach kulturalno-rozrywkowych mojego miasta, Odtwórcą Historycznym (tz. jestem pasjonatem biorącym udział w turniejach rycerskich jako bogaty syn Komtura Krzyżackiego) oraz członkiem Młodzieżowego Grona Pasjonatów Historią i Kulturą Miasta Nie chwaląc się
Ale też jestem zwykłym nastolatkiem, który używa Kolokwializmów, nie przestrzega praw moralnych oraz jestem dyskryminowany za mój wygląd zwykły młody dorosły |
ariel3351997 - Sob 06 Kwi, 2013
twe słowa są puste, a teraz muszę przytoczyć religijne powiedzenie
"U bliźniego widzisz drzazgę w oku, a u siebie nawet belki nie zauważyłeś"
Wskaż mi proszę moje słowa, które choć w najmniejszym stopniu równoważyłyby się z pychą twoich?
pychą było by to, jeżeli bym tutaj pisał ile rocznego dochodu mają moi rodzice, ile wydaję miesięcznie na moje "małe wydatki", co i z kim robiłem oraz za ile
| ariel3351997 napisał/a: | | pychą było by to, jeżeli bym tutaj pisał ile rocznego dochodu mają moi rodzice, ile wydaję miesięcznie na moje "małe wydatki", co i z kim robiłem oraz za ile |
Ale po co komu wiedzieć kim jesteś w swoim mieście, jakie masz osiągnięcia, kogo grasz, jak to nie jesteś rozwinięty, ile alkoholu spożywasz...?
Niech za twoje osiągnięcia docenią cię inni patrząc na to co robisz, a nie reagując na twoje domaganie się pochwał.
A i pamiętaj że im więcej alkoholu tym bliżej podłogi a nie sufitu
tylko, że to z tym alkoholem to tylko Ciebie się tyczy, bo ja się zawsze dobrze czuję i nie mam problemu ze zbyt dużą ilością promili we krwi, ani tz. kaca itp.
Dziękuję pozamiatane
Może teraz ja przytoczę autora jednej z Ksiąg Mądrościowych: "Nie odpowiadaj głupiemu według jego głupoty, byś nie stał się jemu podobnym" i kończę temat.
sikor17 - Sob 06 Kwi, 2013
Ej, ej nie wiem o co tutaj takie kłótnie. Pochwalił się i tyle
jest taka podstawowa zasada
Z Nastolatkiem nie wchodzi się w dyskusję, bo może trwać nieskończenie długo
po za tym lubię wymieniać się swoimi retrospekcjami z innymi osobami, nie denerwuję się, słucham uważnie po czym odpowiadam inteligentnie (zazwyczaj)
|
|