Pompki - Problem z bathmate hydromax x30
Psitulak - Sob 19 Sty, 2013 Temat postu: Problem z bathmate hydromax x30 Witam,mam problem z pompką bathmate hydromax x30 na górze pompki jest mały guzik który powinien blokować wypust powietrza blokada w instrukcji jest w lewą i prawą strone,u mnie działa tylko w lewą nie wiam czy tak powinno byc czy cos jest zepsute ,gdy wleje do niej wody i zaczne pompowac to woda wylatuje i nic sie nie dzieje,caly klosz staje sie pusty :/ dziala tylko jak naleje wode wcisne raz i zablokuje to cos tam zasysa ;/ mogl by mi ktos wytlumaczyc jak to dokladnie dziala ?
spiderrr - Sob 19 Sty, 2013
Psitulak, musisz trzymac zawor zatkany palcem podczas pierwszego 'uderzenia', napelnij pomke woda, przyloz do penisa trzymajac zawor tak zeby powietrze nie uciekalo, potem sie poloz lub usiadz najlepiej, tak zeby pen byl skierowany do gory i zassaj, jak bedziesz pompowal pod jakimis smiesznymi kontami do dolu itp, to za duzo wody ci wyleci, a jesli chodzi o spuszczanie wody po pompowaniu to nie wduszaj tego czarnego zaworu tylko caly ten przezroczysty platik. napisz czy ci sie udalo, pozdro.
[ Dodano: Sob 19 Sty, 2013 ]
katami*, spie juz chyba
Psitulak - Sob 19 Sty, 2013
Hey,ja mam ta pompke hydromax x30 nie moge tam nic zatkac palcem bo tam jest jakis maly guziczek,nie wiem jak jest w herkulesie ,ale udalo sie cos zassało,a robilem to tak ze napelnilem pompke wodą wcisnolem ten duży przycisk w dół zapompowalem i puścilem ,tam jest blokada jakas powierza a dziala tylko w jedna stronę to tak powinno dzialac ? bo na instrukcji widze ze blokada powinna wlanczac sie w obie strony
spiderrr - Sro 23 Sty, 2013
tak w ogole to czytalem o tej x30 i ona jest zdecydowanie lepsza od starszej wersji, no i miedzy innymi zawor jest wlasnie inny.
|
|