Stulejka - Po zabiegu krótkiego wędzidełka
sylweks22 - Pią 11 Sty, 2013 Temat postu: Po zabiegu krótkiego wędzidełka Jestem tydzien po zabiegu plastyki krótkiego wędzidełka. Prosze mi powiedzieć czy żołądż ma byc odsłonięty czy ma byc odprowadzony ? ja mam go cały czas odprowadzonego tzn tylko odsłaniam go gdy przemywam rivanolem albo smaruje maściami ....oczywiscie rowniez nie zapominam o toalecie penisa... wszystkie to robie 2-3 razy na dzien .próbowałem go miec odsłoniętego ale odczuwałem wtedy duzy dyskomfort żołądz pocierał o majtki nawet majac stosując opatrunek zle sie czułem nawet siadajac ... wiec zrezygnowałem z tego .Gdy mam go schowanego pod napletkiem jest wszystko ok nie boli nic czasami kłuje ale da sie wytrzymac ...ale z drugiej strony podczas erekcji napletek schodzi tylko na żołądz dalej nie moze ...moze to przez te szwy ktore jeszcze mam i potrzeba jeszcze troche czasu ...To w koncu jak powinno byc prawidłowo... odsłonięty czy odprowadzony ? licze bardzo na czyjąś pomoc
jan_kaz - Sro 30 Sty, 2013
Ja tam wolę mieć odsłonięty, dlatego poddałem się zabiegowi całkowitego usunięcia napletka. Mam teraz cały czas żołądź odsłoniętą, nic mnie nie obciera i czuję sie świetnie. Jestem z tego bardzo zadowolony.
ZmarszczonyFred - Sro 30 Sty, 2013
jan_kaz napisał/a: | Ja tam wolę mieć odsłonięty, dlatego poddałem się zabiegowi całkowitego usunięcia napletka. Mam teraz cały czas żołądź odsłoniętą, nic mnie nie obciera i czuję sie świetnie. Jestem z tego bardzo zadowolony. |
gotowce wstawiasz bez czytania wczesniejszego posta??? za każdym razem piszesz ''czuje się świetnie jestem z tego bardzo zadoweolony'' ''nie załuje swojej decyzji'' jakbys to bardziej siebie chciał przekonać ze dobrze zrobiłeś...
Pytanie było konkretne "Prosze mi powiedzieć czy żołądż ma byc odsłonięty czy ma byc odprowadzony" więc odpowiadam CO MNIE ODPOWIADA, a nie innym. Każdy sądzi według siebie, było pytanie, była odpowiedź - innej nie udzielę, bo tak mi odpowiada. Pozdrawiam
ZmarszczonyFred - Sro 30 Sty, 2013
weź lupę i przeczytaj jeszcze raz pytanie...koles sie pyta co ma zrobic po zabiegu przedłużania wędzidełka a ty mu radzisz obrzezanie...
Nie radzę obrzezania, bo to nie to forum. Odpowiedziałem na kwestię "podrażniania", gdy skóra jest podniesiona czyli żołądź odsłonięta ...."próbowałem go miec odsłoniętego ale odczuwałem wtedy duzy dyskomfort żołądz pocierał o majtki nawet majac stosując opatrunek zle sie czułem nawet siadajac" ... Ja ustosunkowałem sie TYLKO do tej kwestii - że mnie to nie przeszkadza. I tyle. Dzięki za wnikliwą lekturę moich postów. Pozdrawiam
|
|