Inne problemy - Proszę o pomoc!!!
MaXimuSs - Sro 09 Sty, 2013 Temat postu: Proszę o pomoc!!! Mam 16 lat a mój penis w stanie spoczynku ma 11,5cm długości i 11,5 obwodu. Poza tym na żołędziu wisi mi napletek, który ani w spoczynku, ani w zwodzie samoczynnie się nie zsówa.
Uprawiam różne sporty i w szatni widzę kolegów idących pod prysznic, dlatego wiem, że coś jest nie tak. Nie wiem czy to ma znaczenia, ale masturbuję się przynajmniej raz w tygodniu i nie zdecydowałem się jeszcze zgłosić z tym problemem do lekarza. Proszę o pomoc. Jakieś choroby przypominające mój przypadek.
PS. W przeszłości miałem zabieg na stulejkę.
legolas1 - Sro 09 Sty, 2013
najbardziej to chyba hipochondria
a tak serio to 11.5 cm w spoczynku to bardzo dobra długość. Jednak i tak najważniejsze jest ile masz cm w wzwodzie. masturbacja nie ma nic do rozmiaru penisa. napletek nigdy samoczynnie się nie zsuwa ze zwiotczałego penisa a co do stanu wzwodu to jeśli możesz go swobodnie zsunąć ręką to wszystko jest w porządku. skoro miałeś zabieg na stulejkę to teraz wszystko powinno być tak jak należy.
MaXimuSs - Czw 10 Sty, 2013
Tylko, że ja mam nadmiar napletka i kiedy go naciągnę to on zsówa się z powrotem na żołądź. Poza tym penisy kolegów wyglądają inaczej jak już wyżej wspomniałem. W stanie spoczynku mają zsunięty napletek przynajmniej do połowy żołędzia, a mój napletek pokrywa cały żołędzi i jeszcze zwisa(nadmiar).
legolas1 - Czw 10 Sty, 2013
penisy są różne. zwisający napletek jest jak najbardziej normalny. nie masz powodów do niepokoju.
http://www.penis.com.pl/f...oce%F1+napletek tutaj możesz zobaczyć jak różnej długości bywają napletki.
jan_kaz - Czw 10 Sty, 2013
Jeśli w trakcie erekcji swobodnie możesz nasunąć napletek na żołżdź, a gdy go zsuniesz, on samoczynnie znów wraca na żołądź, to faktycznie (moim zdaniem) skóry masz za dużo. Ja, jak już pisałem w innym miejscu, miałem ten sam problem i z uwagi na wygląd, a także funkcje , postanowiłem usunąć napletek całkowicie. Teraz mój penis, w klasyfikacji na wskazanej stronce, plasuje się na CI-2, z czego jestem bardzo dumny i zadowolony (a był CI-9). Pozdrawiam
|
|