Ćwiczenia - Pytanie odnosnie uzycia pompki przed stosunkiem

Sebaaa - Pią 04 Sty, 2013
Temat postu: Pytanie odnosnie uzycia pompki przed stosunkiem
Panowie mam pytanko do tych doswiadczonych uzytkownikow pompki, wiec czytalem sobie o tych pompkach i wiekszosc osob podczas pompowania odnotowuje przyrost na dlugosci i grubosci, wiec pojawia sie kilka pytan,
1) czy tej pompki mozna uzywac przed stosunkiem w celu powiekszenie penisa na czas stosunku?
2) czy podczas uzywania pompki osiagacie pelna erekcje?
3) Przez jaki czas od pompowania penis jest powiekszony?

Bylbym bardzo wdzieczny za udzielenie mi odpowiedzi :)

spiderrr - Pią 04 Sty, 2013

Sebaaa, wszystko zalezy od czasu pompowania, bo dobrym treningu kilka godzin sie utrzymuje efekt, mi osobiscie po pompowaniu nie przybywa na dlugosci, jesli trening byl wykonany solidnie to erekcji nie utrzymasz, do sexu wiec nie pompuj dluzej jak pol godziny i zaloz pierscien erekcyjny, jak ci malo to wydluz trening i zawsze mozesz zwisajacym grubasem popenetrowac, pozdro.
amstaff - Sob 05 Sty, 2013

Mi nawet po 2 godzinach w pompce mógł stać i miał wtedy 2-3 cm więcej w obwodzie, więc mógłbym śmiało ruchać dosyć dużym kabanem :) A efekt schodzi natychmiast ale bardzo powoli zależnie od organizmu i wielkości uzyskanej opuchlizny - pare godzin. Co do drugiego pytania to zależnie od rodzaju treningu.
Sebaaa - Sob 05 Sty, 2013

O fajnie uslyszec ze bywaja az takie przyrosty,a powiedz mi amstaf jak wyglada twoj trening, dzieki ktoremu osiagasz takie rozmiary? :)
amstaff - Sob 05 Sty, 2013

To jest przyrost na parę godzin tylko. Po prostu trzymasz penisa w pompce, a ciało robi resztę, penis nachodzi limfą, zależy od kutasa i od czasu jak szybko i jak mocno. Efekt bardzo fajny ale tylko z początku, później penis wygląda pokracznie jak opadnie.