Ćwiczenia - Po prostu pytania

screen123 - Czw 03 Sty, 2013
Temat postu: Po prostu pytania
Witam

Na początku napisz, ze jestem kompletnie świeży w tych tematach jakim są cw czy pompki. Czytam te forum od jakiś 2-3 dni bo mam pewien problem. Tzn nowa partnerka i czuje się "luźno" gdy ją penetruje więc pomyślałem o czymś takim jak "pompki" . Wiadomo, żę efektu w 3 mies nie zrobie więc raczej myśle tutaj o dłuższym stosowaniu. Więc mam takie pytania :

1. Szczera odp, czy jest sens używać pompki ? Nie chodzi mi tu, ze raz ... tylko, że dziennie "cwiczyć"
2. Czy są potem jakies efekty ale nie 20 - 30 min tylko czy ten penis na prawde taki potem zostaje ? (głownie po już dluższym czasie używania)
3. Czy to jest bezpieczne, tzn gdzieś czytałem, że potem ludzie mają jakies problemy ze skóra zwisa czy coś takiego
4. Jak to ogólnie wpływa na penisa, tzn erekcja itd. Czy nic nie popsuje tym ?

Dziękuje za odp !

małyperes - Czw 03 Sty, 2013

a jaki masz obwód, że Twoja partnerka czuje luzy?

Używanie wszelkich urządzeń jak pompki czy cock ringi jest związane z pewnym ryzykiem, więc raczej odraczam po pijaku:)

Czy coś da? Nie mam pojęcia jedni mówią, że tak a drudzy, że nie.

fiut69 - Pon 14 Sty, 2013

Słuchaj powiem ci tak ja używam pompki od 24 listopada dokłądnie teraz miałem tydzień przerwy narazie nie zauważyłem przyrostów jednak mój penis zrobił się bardziej żylasty i przyznam że fajnie wygląda co do erekcji to musisz m.in. cwiczyc mięsnie PC to pierwsza sprawa a druga jest taka że musisz sobie poczytac post użytkownika Nosferatis "mój poradnik jak powiększyc penisa ciągła aktualizacja" czy coś takiego on tam opisuje opierając się o własne doświadczenie jak go powiększył inn jeszcze kwestia jest taka że zależy to od organizmu i podatności na powiększanie