Ćwiczenia - Rozwianie wątpliwości z ćwiczeniami
Yeti21 - Wto 01 Sty, 2013 Temat postu: Rozwianie wątpliwości z ćwiczeniami Witam : ). Mam parę pytań co do zestawu ćwiczeń( http://www.sklepy-w-inter...nia_branded.pdf ). Otóż:
-Czy seks z dziewczyną i wytrysk mają gorsze znaczenie dla ćwiczeń ?
-Czy mogę wykonywać wszystkie ćwiczenia pokolei ?
-Czy muszę wykonywać ćwiczenia tak jak jest napisane na dole w tabelkach,chodzi mi o czas czy mogę wykonywać wedle uznania ?
-Mam problem z ćwiczeniami PC. Jest napisane aby ćwiczenie wykonywać 100-400 razy dziennie.Ja mam problemy z wykonywaniem ich.Dokładnie z utrzymywaniem 100% erekcji przez 5 serii po 10. Zazwyczaj wtedy opada i musze sie bardzo mocno masturbowac zeby znow wzrosl a itak po chwili opada. Macie jakies zastrzezenia ? Uwazam ze to błędne koło. Poniewaz jak mam trenowac utrzymywanie erekcji jak nie moge jej osiagnac na dluzszy czas zeby trenowac
Dziekuje i pozdrawiam : )
fiut69 - Pon 07 Sty, 2013
Słuchaj ja bym ci radził po prostu trenowac mięsnie PC nie koniecznie podczas zwodu tylko wogóle w ciągu dnia np. jak oglądasz TV, jedziesz autobusem. A zobaczysz że jak się obudzisz rano to twój mały będzie stał jak macheta i taki twardy że będziesz mógł isc na budowe i ściany nim wyburzac A jak z rana masz zwód to też sobie napinaj go nie zważając uwagi czy opada czy nie.
Druga sprawa jak robisz cwiczenia (nie wiem jaki masz tam zestaw cwiczeń nie mam zainstalowanej wtyczki) to też napinaj i rozluźniaj mięsnie ja tak robie przy jelq np. podczas ściągania 5 pierścieni mam napięte podczas ściągania 2 nie mam i tak przez 0,5 godziny oczywiście ja teraz wykonuje jelq bo czekam aż mi uszczelki do pompki przyjdą, a i jeszcze jedno od razu nie rób treningu 30 min jak jesteś początkujący to rób przez pierwszy tydzień 10min drugi 15, trzeci 20 itak dalej... aż dojdziesz do 30 w ten sposób uodparniasz stopniowo penisa i nie masz jakiś tam że tak powiem kontuzji.
Co do seksu z dziewczyną czy masturbacją to słyszałem że ma to negatywny skutek w powiększaniu penisa ale nie wiem nie mam dziewczyny póki co i się nie masturbuje jesli chodzi o efekty no cóż... dopiero od 24 listopada cwicze jelq i pompke także przyrostów nie widze aczkolwiek zauważyłem ze żyły się bardziej uwidoczniły i traktuje to jako plus.
Jeśli chodzi o mięsnie PC to napinaj sobie zwieracz 10 min dziennie później sobie zwiększaj czas ja teraz jestem w stanie napinac PC przez 30min bez przerwy naciskam mocno przez 3 sek puszczam zaraz znowu zaciskam.
Mam nadzieje że troche ci pomogłem bądź wytrwały mimo wszystko bo tylko to gwarantuje sukces Jak coś jeszcze nie wiesz to pisz Pozdrawiam
Yeti21 - Wto 08 Sty, 2013
Jezu stary pomogłeś. W zasadzie nie potrzebuje cwiczen na wiekszego i grubszego penisa tylko na lepsze miesnie PC. Problem mam w tym,ze ciezko mi sie podniecic a na dodatek rano nie mam wzwodu. Jak jest stanie to jest tak twardy ze nie wierze . Wlasnie postanowilem nie wykonywac zadnych czynnosci seksualnych i zobacze czy to pomoze. Pozdrowienia : )
kadeon - Sro 23 Sty, 2013
Proszę link do mojego tematu poczytaj sobie tam tez masz opisane ćwiczenia PC jak wykonywać je i rożne wskazówki może Ci pomogę:) też. http://www.penis.com.pl/f...pic.php?t=16147
|
|