Luźne dyskusje o męskich sprawach - Wytrysk we śnie
jacierpiedole93 - Czw 13 Gru, 2012 Temat postu: Wytrysk we śnie Ostatnio oglądałem pewien filmik, w którym walono kolesiowi konia podczas snu (chyba, że udawał). Oczywiście penis stanął na równe nogi i koleś po jakimś czasie miał wytrysk. Czy jest to możliwe pomijając polucje nocne? Czy wtedy koleś czuje wytrysk ( i przyjemność oczywiście)? Ktoś z Was już tak miał?
wawrzyk23 - Pią 14 Gru, 2012 Temat postu: Re: Wytrysk we śnie
| jacierpiedole93 napisał/a: | Ostatnio oglądałem pewien filmik, w którym walono kolesiowi konia podczas snu (chyba, że udawał). Oczywiście penis stanął na równe nogi i koleś po jakimś czasie miał wytrysk. Czy jest to możliwe pomijając polucje nocne? Czy wtedy koleś czuje wytrysk ( i przyjemność oczywiście)? Ktoś z Was już tak miał? |
Myślę, że to fantazja na potrzeby filmu. Chociaż, gdyby gościu mocno spał, po alkoholu - to kto wie.
faworeczek - Sob 15 Gru, 2012
Niektórzy tak po prostu mają tutaj jest na to dowód http://komdax.com
ZmarszczonyFred - Pon 17 Gru, 2012
widziałem filmik na którym trzech kolesi rżnie laske w pipe w pupe i w pape ze az kuurwa drzazgi leca...a ona śpi...
adriano - Nie 30 Gru, 2012
Mi się śniło raz jak bzykałem swoją ciotke (ciało ma niezłe i nie jest stara) było to tak realne , że gdy spałem czułem jak mi kutas stoi i czułem przyjemność wtedy akurat we śnie ciotka mnie ujeźdźała do momentu jak strzeliłem i się obudziłem. Zobaczyłem , że mi pałaa stoi no i sperme na ciele i pod kołdrą heee Drugim razem miałem to samo ale śniło mi się 69 z jakąś kobieta i obudziłem się akurat w tym momencie jak strzelałem
|
|