Ćwiczenia - Ile razy w tyg ćwiczyć?

kadeon - Wto 11 Gru, 2012
Temat postu: Ile razy w tyg ćwiczyć?
Więc tak ile razy w tygodniu ćwiczyć zaczynając od początku?. Bo moim zdaniem ćwiczenia codzienne czy co dajmy na to 3 dni i 1 przerwy są bez sensu, chyba czas na zregenerowanie sił i materiału musi być. Bo to tak jak ćwiczyć np biceps 3 dni lub więcej a wynik taki że przemęczenie i zakwasy. Na razie ćwiczę sobie mięśnie PC i zauważyłem jedno co jest błędem bo wszędzie piszą ćwicz mięsień PC codziennie szybko się regeneruje postanowiłem to sprawdzić. A efekt taki ze po 5 dniach słabsze erekcje i czuje że PC są przemęczone i szybciej dochodzę czyli przećwiczyłem i to samo pewnie co do ćwiczeń na powiększenia moim zdaniem 1 dzień treningu i 1 na regeneracje hmm?. Czyli bzdura by PC codziennie bo wreszcie wysiądzie czas na regeneracje musi być.
amstaff - Sro 12 Gru, 2012

PC ćwicz co drugi dzień z początku. Z czasem Twój poziom wytrenowania wzrośnie i będziesz ćwiczył codziennie bez negatywnego wpływu na erekcję.
kadeon - Sro 12 Gru, 2012

Tak zrobię daj my na to przez dwa tygodnie a później 2 dni i jeden dzień przerwy i dołożę więcej powtórzeń chyba będzie dobrze a po miesiącu już 3 dni i 1 przerwy i tak myślę zostawić zwiększając jedynie intensywniejąc treningów.
Gorryl - Wto 16 Kwi, 2013

mięśnie kegla mam wytrenowane, ale zacząłem jelqing i trenuję codziennie po minimum pół godziny, a dwa razy w tygodniu po godzine (zgodnie z zaleceniami w opisie ćwiczeń). Czy to prawidłowy cykl, czy powinienem robić jakies przerwy co ileś dni??
salivano90 - Sro 08 Maj, 2013

moj mezczyzna cwiczy caly cczas, i nie ma juz kompleksow co do swojego penisa.. mam nadzieje ze tak zostanie. :)
kajok - Sob 11 Maj, 2013

A jakie ćwiczenia ten twój mężczyzna wykonuje?
andziiamil - Pią 17 Maj, 2013

Hej Wam!. Zachecam Was wszystkich do zakupu i przeczytania ksiazki 'Kurs pracy dodatkowej ONLINIE 12'. Ksiazka jest dla osob ktore potrzebuja pieniedzy a nie wiedza jak zarabiac. Pomoze Wam zrozumiec metody zarabiania. Chcesz zarabiac bez wychodzenia w domu ? Spróbuj ; http://org-epost.com/e-work/book28564031.php . Serdecznie polecam ;)