Wielkość Penisa - Mały penis u 18 latka
winterthur - Pon 10 Gru, 2012 Temat postu: Mały penis u 18 latka Witam, we wrześniu skończyłem 18 lat i mam pewien problem wstydliwy i nie wiem do kogo się zwrócić, otóż moim problem jest mój mały penis. Mój penis w stanie spoczynku ma jakieś 3-4 do 5 cm. Nie wiem co mam zrobić, kogo się poradzić? Czy mam się udać do lekarza ? pomóżcie ! prosze!
kraszer - Pon 10 Gru, 2012
jak jest we wzwodzie?
legolas1 - Pon 10 Gru, 2012
winterthur, nie masz się czym przejmować. wielkość penisa w zwisie nie jest tak istotna jak wielkość podczas wzwodu. wizytę u lekarza stanowczo odradzam. on nic na to nie poradzi a co najwyżej potwierdzi, że nie jest to stan patologiczny.
winterthur - Wto 11 Gru, 2012
Mój penis w czasie erekcji jest trochę większy ok. 10-11 cm. Może wielkość podczas erekcji jest najważniejsza ale w zwisie też jest ważna a moja wielkość w zwisie ani w erekcji nie jest powalająca lecz bardzo mała i martwię się czy na pewno wszystko w porządku
Rufus1 - Wto 11 Gru, 2012
winterthur, masz taką wielkosc i nic nie poradzisz. nie jesteś jedyny co ma takie wymiary. Musisz to zaakceptować
penisman - Czw 13 Gru, 2012
Panowie wyżej mają rację. Nie każdy będzie miał dużego penisa, są też mniejsze, ale nie ma się czym przejmować, tylko zajać się czymś innym.
|
|