Stulejka - Za krótkie wędzidełko
jestem-sobie - Sob 24 Lis, 2012 Temat postu: Za krótkie wędzidełko Witam, proszę nie sugerować się opisem odnośnie wędzidełka, tylko następstwa po tym co zaraz opiszę.
Z dziewczyną postanowiliśmy chwilę współżyć bez prezerwatywy, jesteśmy partnerami od prawie 2 lat a od około 1.5 roku współżyjemy, bez prezerwatywy mieliśmy tylko parę razy i tylko dosłownie chwilę przed nałożeniem jej.
Sytuacja wyglądała tak, problemów nie miałem ze ściągnięciem skóry z żołędzia, gdyż stulejka została 'rozciągnięta', w pewnym momencie, będąc 'w' partnerce wykonałem gwałtowny ruch na zachętę, wtedy poczułem szarpnięcie jakbym trafił w kość. Odruchowo wyskoczyłem myśląc o poprawie ruchu, dziewczyna wtedy spanikowana pokazała na moje przyrodzenie, zobaczyłem, że z owego leje się ciurkiem krew. Pobiegłem od razu do łazienki by przemyć to letnią wodą a następnie skonsultowałem się z urologiem w prywatnej przychodni w której mam stały abonament (LuxMed). Okazało się, że wędzidełko zostało zerwane i lekarz zapewnił mnie, że muszę poczekać 3-4tyg zanim znów zacznę współżyć i że mu w zasadzie oszczędziłem roboty, gdyż to jest częsty zabieg, podcinanie wędzidełka. Dzisiaj obmywając penisa zauważyłem, że żołądź jest zaczerwieniony w paru miejscach, dosłownie to są plamy czerwieni (nie żadne krosty ani nic z tych rzeczy), mogę wyjść na głupka, ale wolę się dowiedzieć co to może być. To wszystko stało się jakieś 2-3dni temu, więc chyba żadne zakażenie w tak szybkim czasie by chyba nie wyskoczyło? To normalna rzecz, polegająca na tym, że po prostu teraz się wędzidełko regeneruje i dlatego żołądź jest zaczerwieniony, czy może wystąpiło jakieś powikłanie, bądź zakażenie?
Pozdrawiam
jan_kaz - Sro 28 Lis, 2012
Skoro masz abonamenr na wizyty u urologa, to najprościej udać się do lekarza na konsultację.
pozdrawiam
jestem-sobie - Pon 03 Gru, 2012
poszedłem w końcu, powiedział, że nie ma co się obawiać i to jest oddzielna sprawa którą łatwo zaleczyć
Pozdrawiam i dzięki
marekpiotr1984 - Pon 31 Gru, 2012
Hmm ja mam znowu problem z wędzidełkiem, bo jakoś szybko mi krwawi. Czy to znaczy, że jest za krótkie?
randy - Wto 01 Sty, 2013
Witam.
Prawdopodobnie jest za krótkie, zostało raz zerwane i teraz ciągle się zrywa. Ale z całą pewnością może to stwierdzić lekarz, a także podjąć odpowiednie kroki aby to zaleczyć. Więc proponuję wizytę u urologa.
Pozdrawiam i najlepszego na ten nowy rok!
|
|