Luźne dyskusje o męskich sprawach - Czy jestem homo?

bad ziom - Wto 14 Lis, 2006
Temat postu: Czy jestem homo?
Hejka mam wielkie rozterki... Bardzo uwielbiam kobiety, uwielbiam z nimi rozmawiac, bardzo podobaja mi sie kobiety, ale jako osoby. Lecz problem w tym, ze bardzo podoba mi sie meskie cialo :oops: bardzo chce sie od tego uwolnic chce spedzic moje zycie z kobieta!!!!
Boje sie, ze zostane gejem :( ( a ja naprawde nie chce! wiem, ze moze mam jakies odchyly, bo oglaam gejowskie filmiki itp. no ale nie wyobrazam sobe zycia na codzien z mezczyzna jako partnerem!!! To cos nienormalnego wg mnie
Prosze o szczere opinie :wink:

paulinka - Wto 14 Lis, 2006
Temat postu: Re: Czy jestem homo?
bad ziom napisał/a:
Hejka mam wielkie rozterki... Bardzo uwielbiam kobiety, uwielbiam z nimi rozmawiac, bardzo podobaja mi sie kobiety, ale jako osoby. Lecz problem w tym, ze bardzo podoba mi sie meskie cialo :oops: bardzo chce sie od tego uwolnic chce spedzic moje zycie z kobieta!!!!
Boje sie, ze zostane gejem :( ( a ja naprawde nie chce! wiem, ze moze mam jakies odchyly, bo oglaam gejowskie filmiki itp. no ale nie wyobrazam sobe zycia na codzien z mezczyzna jako partnerem!!! To cos nienormalnego wg mnie
Prosze o szczere opinie :wink:

ile masz lat spałes z facetem i kobitjka z którym Ci lepiej? jak jestes młodziutki i jestes prawiczkiem to sie narazie nie martw w okresie dojżewania moga sie dziac różne odchyły a potem powinno byc normalnie:)

bad ziom - Wto 14 Lis, 2006

hehe mam 15 lat ciesze sie ze akurat kobieta mi odpowiedziala :P
uff kamie spadl mi z serca zobacze za kilka lat
PS jestem prawiczkiem :P :lol:

paulinka - Wto 14 Lis, 2006

bad ziom napisał/a:

bedzie dobrze młody a pozatym to nie wiem damskie ciałka nie moga nie krecic sama ostatnio lubie poogladac takie.... i chce sprubowac z dziewczyna ale nie widze w tym nic złego ani nie martywie sie że moge byc bi przecież to nic złego:)
dobrze bedzie buzka:*

lusak - Sro 15 Lis, 2006

to taki okres przejsciowy, zalezy od wrazliwosci twojej psychiki. meskie sprawy sa w filmach gejowskich a reszta niesie zycie:) badz dobrej mysli...
Elektron - Czw 16 Lis, 2006

Bad ziom podaj mi na pirv swój gg to jak chcesz to pogadamy o tym szerzej :)
harold mckee - Czw 16 Lis, 2006

bedzie good ;)
lusak - Pon 20 Lis, 2006

pokochaj to jak masz..reszta przyjdzie z czasem:)
85_aga - Pon 20 Lis, 2006

paulinka napisał/a:
bad ziom napisał/a:

bedzie dobrze młody a pozatym to nie wiem damskie ciałka nie moga nie krecic sama ostatnio lubie poogladac takie.... i chce sprubowac z dziewczyna ale nie widze w tym nic złego ani nie martywie sie że moge byc bi przecież to nic złego:)
dobrze bedzie buzka:*

Paulinka widze, ze mamy podobne myśli. Ja też czasami mam ochotę spróbować z inna dziewczyna

bad ziom - Pią 16 Paź, 2009

Haha, aż się roześmiałem jak przeczytałem mojego posta sprzed 3 lat :D Dziś mam 18 i wiem, że jestem w stu procentach gejem :] Już zupełnie zapomniałem, że miałem co do tego wątpliwości, hmm...

Pozdrawiam :D