Luźne dyskusje o męskich sprawach - pytanie do facetów

marek32 - Wto 14 Lis, 2006
Temat postu: pytanie do facetów
Witam,

Jestem redaktorem nowego męskiego portalu. Mam pytanie do mężczyzn : o czym chcieli by czytać w sieci najbardziej.

Marek Kawecki

BojarAG - Sro 15 Lis, 2006

Szydełkowanie..
papkus - Sro 15 Lis, 2006
Temat postu: Hmm
Dajcie porzadną galerie, filmy, a co do TEMATÓW .. to "siłownia""mięśnie" i te sprawy - Jak dla mnie :D Ale pierwdze 2 to podstawa :twisted:
marek32 - Wto 28 Lis, 2006

Galerie będzie już bardzo niedługo, z filmami gorzej. Natomiast paluje zrobić porządny dział o piłce nożnej.

Może kobiety tez się wypowiedzą : czego chciały by się dowiedzieć o mężczyznach ?

Marek Kawecki

Gość - Wto 28 Lis, 2006

tylko nie pisz tam rad w stylu COSMO bo sa (moim zdaniem) czesto przesadzone a jeszcze czesciej beznadziejne
czego chcialabym sie dowiedziec o facetach? hm.. w sumie to wlasnie na www.penis.com.pl sie dowiaduje. moze moglo by sie tam znalezc wlasnie jakis dzial z problemami etc. ale tak w sumie to sama niewiem. jesli to ma byc meski portal to musi tam zlalezc sie cos co im sie spodoba a nie nam<plci zenskiej>

harold mckee - Wto 28 Lis, 2006

dobrze gada :) :D hehe nie wiem .. ja bym tam zamiescil hmmm no wlasnie .. nie wiem czy jest sens tworzenia czegos nowego .. skoro wszytko jest tu... :D

pozdrawiam,
Harold.