Luźne dyskusje o męskich sprawach - pytanie do facetów
marek32 - Wto 14 Lis, 2006 Temat postu: pytanie do facetów Witam,
Jestem redaktorem nowego męskiego portalu. Mam pytanie do mężczyzn : o czym chcieli by czytać w sieci najbardziej.
Marek Kawecki
BojarAG - Sro 15 Lis, 2006
Szydełkowanie..
papkus - Sro 15 Lis, 2006 Temat postu: Hmm Dajcie porzadną galerie, filmy, a co do TEMATÓW .. to "siłownia""mięśnie" i te sprawy - Jak dla mnie Ale pierwdze 2 to podstawa
marek32 - Wto 28 Lis, 2006
Galerie będzie już bardzo niedługo, z filmami gorzej. Natomiast paluje zrobić porządny dział o piłce nożnej.
Może kobiety tez się wypowiedzą : czego chciały by się dowiedzieć o mężczyznach ?
Marek Kawecki
Gość - Wto 28 Lis, 2006
tylko nie pisz tam rad w stylu COSMO bo sa (moim zdaniem) czesto przesadzone a jeszcze czesciej beznadziejne
czego chcialabym sie dowiedziec o facetach? hm.. w sumie to wlasnie na www.penis.com.pl sie dowiaduje. moze moglo by sie tam znalezc wlasnie jakis dzial z problemami etc. ale tak w sumie to sama niewiem. jesli to ma byc meski portal to musi tam zlalezc sie cos co im sie spodoba a nie nam<plci zenskiej>
harold mckee - Wto 28 Lis, 2006
dobrze gada hehe nie wiem .. ja bym tam zamiescil hmmm no wlasnie .. nie wiem czy jest sens tworzenia czegos nowego .. skoro wszytko jest tu...
pozdrawiam,
Harold.
|
|