Przedwczesny wytrysk - Po obrzezaniu

Gumofilec - Czw 27 Wrz, 2012
Temat postu: Po obrzezaniu
Hej, miałem stulejke całkowitą i dosyć późno wyleczoną (19 lat) no i jestem już miesiąc po zabiegu i każdy mówił że po obrzezaniu można się masturbować godzinami a u mnie jest inaczej max to 3-4 minuty.
Dodam jeszcze że nawet jak przejade palcem po żołędziu to czy jest suchy czy mokry to takie dziwne uczucie odczuwam.

amstaff - Czw 27 Wrz, 2012

Bo żołądź jest wrażliwa obrzezana czy też nie. Masturbacja trwa tyle ile chcesz tzn jesteś nastawiony na jak najszybszy orgazm, siedzisz sobie komfortowo, jesteś podniecony to tak jest. Jeżeli będziesz mniej podniecony i będziesz dawał słabsze bodźce to nie dojdziesz w 3-4 minuty to logiczne. Nie ma czym się przejmować :)
Gumofilec - Czw 27 Wrz, 2012

Bo w zasadzie mi to nie przeszkadza jak sam jestem ale jak podczas stosunku zakończę po 5 minutach to lipa trochę będzie.
amstaff - Czw 27 Wrz, 2012

Gumofilec napisał/a:
Bo w zasadzie mi to nie przeszkadza jak sam jestem ale jak podczas stosunku zakończę po 5 minutach to lipa trochę będzie.

Na forum nie raz była mowa, że masturbacja a seks to dwie różne sprawy i w moim przypadku też tak było. Kwestia psychiki i treningu.