Luźne dyskusje o męskich sprawach - erekcja

lumfr - Pon 13 Lis, 2006
Temat postu: erekcja
witam ... heh to troche krepujace ale nie chce isc do lekarza , moze ktos z wlasnego doswiadczenia mi cos doradzi ... nie chce odpowiedzi w ktorych bede wysmiany ... - jestem z swoja panna 8 miechow przez pierwsze 4 nie mialem zadnych problemow z erekcja , teraz nie wiem co jest ale je mam juz dosc dlugo : ( boje sie ze przyzwyczailem sie do dotykania jej ciala ( jestesmy bardzo blisko ze soba i dotykam ja tam gdzie chce kiedy chce codziennie praktycznie) i nie jestem w stanie juz sie nia podniecic : ( ona jest bardzo sexi cialo ma zajebi*** , mam 19 lat jesli chodzi o onanizm to robie to raz/dwa na tydzien .. czy to od tego ? a moze to okres dojrzewania i mam poprostu jakies CHWILOWE zaburzenia ?? kiedy sie zabawiamy to erekcja jesli jest to krotka i nie na maxa i wtedy czuje sie fatalnie , ona mysli ze juz mi sie znudzila i wogole ... ja jej tlumacze ze sie stresuje itp... juz nie wiem mam zalamke mala :/ , mam sie zalamac ? : ((( kurde nie wiem moze zrobic przerwe w dotykaniu na jakis czas ?? kurde boje sie :( TAK NA MARGINESIE TO NIE KRECA MNIE FACECI ! ... ma ktos moze jakas rade ? prosze ...
paulinka - Pon 13 Lis, 2006
Temat postu: Re: erekcja
a ona prubuje zrobic coś żeby Cie jakos bardzioej podniecic?noże wpadliscie w monotonnie i przez to masz jakies problemy szczerze nie spotkalam sie z takim problemem ale prubuje sie postawic w takiej sytuacji.... szczerze to ja bymk pomyslala że mój facet ma kogos.... może sprubujcie poexperymentowac może znajdziesz swój fetysz i bedzie lepiej przeczytaj temat np. gra wstepna na tym forum i poprubujcie różnychg zabaw przed pozatym jakas sexi bielizna ponczoszki pas do ponczoch spudniczka mini nie wiem co polecic bo nie wiem jak to robicie wiec nie wiem czy tego nie robicie co polecam:) a ty ile masz lat bo napisales ile ma partnerka a o sobie nie
aartii - Pon 13 Lis, 2006

Organizm posiada wewnętrzną regulację i kiedy nadużywasz swojego sprzętu, po prostu na jakiś czas nie występuje erekcja. Jednakże, wziąwszy pod uwagę, że onanizujesz się stosunkowo rzadko, wyklucza u Ciebie raczej tę możliwość. Bo, jeśli dobrze wnioskuję, podczas zabaw z dziewczyną Twą nie dochodzi do wytrysku. A zatem nie wiem niestety, skąd ten problem. Może po prostu znudził Ci się ten etap i zadowalałoby Cię tylko coś więcej? Na pewno nie masz się załamać, a w ogóle to pytanie "czy mam się załamać" bardzo mi się spodobało :) . Może spróbuj tygodniowej abstynencji onanizacyjno-lubieżno-dotykową i zobaczymy co wtedy. Pozdrawiam.

przykłady urozmaicen może cos na ciebie wpłynie

zrobic "staniczek i majteczki" z bitej smietany

albo np przyczepic lodu cieple murzynki do biustu

pozatym jakis striptiz raz kobieta dla meższczyzny kiedy indziej na odwrut

pieszczenie calowanie i dotykanie gdy partner jest zwiazany i ma zawiazane oczy

smarowanie ciala olejkiem balsamem

zabawa z bananem symulacja sexu oralnego kobitka sie naje chlopak sie narajcuje

odgrywanie scenek z przebraniach typu nauczycielka(zlej go po łapach bo byl niegrzeczny) albo pielęgniarka(potrzebana pomoc jakas natychmiastowa rewanimacja:D)

dotykanie ciała piurkiem albo satynowym materiałem(gili gili hihi:))

zabawa w królowa badz króla jedno rozkazuje drubie spełnia prożby jak podanny jedno musi sie poczuc dominujace i wyższe a drugie oddane np. wycałuj mi dłonie wymasuj mi stopy czy cokolwiek innego

jakby bitwa w łóżku gilgotanie przepychanie walka ale na żarty poiłaczona z delikatnym dotykiem i pocałunkami

zozbieranie na czas:)

zamiana ciuszków albo samej bielizny:D

taniec erotyczny

może jakies kajdanki, bicze, pejcze

wibratory im tym podobne zabawki

lumfr - Pon 13 Lis, 2006

mam 19 lat Paulinko ; ) //tu nawet nie chodzi o wytrysk ! tylko kurde mowiac kolokwialnie - nie chce stac ... : /// ajt... to boli mnie jako faceta :- ( @ spodniczek mini ona nie nosi ;) pozatym nosi sexi bielizne a jej cialo jest moim idealem tj piersi C itp itp .. jestem z lekka przerazony , kiedys to mi stawal na jeden jej ruch reka ...

lumfr napisał/a:
mam 19 lat Paulinko ; ) //tu nawet nie chodzi o wytrysk ! tylko kurde mowiac kolokwialnie - nie chce stac ... : /// ajt... to boli mnie jako faceta :- ( @ spodniczek mini ona nie nosi ;) pozatym nosi sexi bielizne a jej cialo jest moim idealem tj piersi C itp itp .. jestem z lekka przerazony , kiedys to mi stawal na jeden jej ruch reka ...

kórde nie wiem co jest ja nigdy nie mialam problemu żęby rozbudzic mojego p\artnera zawsz staralam sie cos wymyslic co go zaskoczylo i podrajcowalo że nie musialam go dotykac żeby staną:) nie wiem jaka jest twoja dziewczyna ale ja bym w sobie widzial problem jakby chlopakowi już przy mnie nie drygal.... bylam w 2 letnim zwiazku i nieraz czulam żę jego excytacja moim ciałkiem spada że tak sie wyraże kiedys wystarczyło że powyginałam sie w ciuchach i juz mały byl gotowy puzniej musialam byc conajmniew w bieliznie ale jak już zaczelam zabawe to nie bylo szans żeby nie wypalilo....kurcze chcialabym Ci pomuc ale nie wiem jak.... muwisz że ma fajne ciałko ale skoro Ci nie staje to chyba Cie juz nie podnieca??nie wiem...

lumfr - Wto 14 Lis, 2006

mam dola =( poczekam z tydzien bez zadnego dotykania jej piersi itp moze samo rpzejdzie ; (
aartii - Czw 16 Lis, 2006

Oj, rozumiem Cię, ale nie wpadaj zbyt szybko w dół. Poczekaj tydzień i napisz nam o rezultatach :) . Może będziesz miał taką chuć, że sam siebie nie poznasz...